Жіноча "молодіжка" вирушали на збори напередодні відбірного раунду до ЧЄ-2014

Жіноча "молодіжка" вирушали на збори напередодні відбірного раунду до ЧЄ-2014


У п’ятницю, 29 березня, молодіжна жіноча збірна U19 розпочинає навчально-тренувальний збір у рамках підготовки до другого відбірного раунду до ЧЄ-2014 року.

3 квітня збірна вирушить до Шотландії, де пройдуть матчі 3 відбірної групи, куди, за результатами жеребкування, потрапила збірна України. Суперниками нашої команди будуть команди Данії, Шотландії та Австрії.

Головний тренер української збірної Наталя Зінченко для участі в кваліфікаційному турнірі викликала наступних гравців:

Воротарі: Юлія Познохірьова ("Донеччанка"), Ніна Бабарика ("Родина-КОЛІСП") Єлізавета Нікітіна ("АТЕКС"), Ольга Мельничук ("АТЕКС-СДЮШОР-16");

Захисники: Дарина Кравець, Лідія Шпак, Ангеліна Молошик, Вікторія Дем’янюк (всі - "Нафтохімік"), Фурманова Маргарита ("Родина-КОЛІСП"), Катерина Корсун, Інна Томілко (обидві - "Легенда-ШВСМ");

Півзахисники: Аліна Шилова, Оксана Холод, Ірина Прокопишина ("АТЕКС-СДЮШОР-16"), Ірина Кочнева, Таміла Хімич (обидві - "Легенда-ШВСМ"), Яна Малахова, ( "Житлобуд-2"), Катерина Сівець (ЦПОР "Донеччанка"), Аліна Скидан ("АТЕКС-СДЮШОР-16");

Нападники: Тетяна Козиренко ("Легенда-ШВСМ"), Яна Калініна, Олена Цибіна (обидві - "Житлобуд-2").

Напередодні збору, прес-служба ФФУ поспілкувалась з головним тренером молодіжної збірної України Наталією Зінченко:

- Який настрій в команді? Які завдання стоять перед збірною у відбірному раунді?

- Сьогодні всі зібрались, настрій - гарний. За планом у нас медобстеження, яке має виявити фізичний стан гравців. Що стосується завдань − то вони у нас максимальні − зайняти перше місце та вийти на ЧЄ-2014 року.

- Що можете сказати про суперників - збірні Австрії, Данії та Шотландії?

- Це дуже сильні команди, тож боротьба за путівку на чемпіонат Європи буде дуже запеклою, проте ми нікого не боїмося, будемо показувати свою гру.

- Є якісь проблеми в нашій команді: травми або дискваліфікації?

- Так, першу гру пропустять кілька ключових гравців. Та я, впевнена, що ми зможемо знайти гідну заміну, а їх відсутність не позначиться ані на грі, ані на результаті.

Оцените этот материал:
Источник:
ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус