Пілларж: Вікторія слідкує за Рибалкою, але офіційної пропозиції не робила

Пілларж: Вікторія слідкує за Рибалкою, але офіційної пропозиції не робила


Український півзахисник Сергій Рибалка навесні навряд чи продовжить виступи в чемпіонаті Чехії, пише офіційний сайт Гамбрінус-Ліги.

Термін оренди гравця в ліберецькому "Словані" вже закінчився, а "Вікторія" Плзень, яка проявила інтерес в його підписанні, поки так і не наважилася зробити офіційну пропозицію. Тим не менш, за словами прес-секретаря "Вікторії" Павела Пілларжа, чеський клуб продовжить стежити за ситуацією з гравцем київського "Динамо".

"Ми спостерігали за Сергієм Рибалкою, так само як і за багатьма іншими гравцями чемпіонату. Ніяких переговорів або будь-яких інших кроків ми не здійснювали. Команда віднайшла стабільність, але якщо якісь зміни в складі відбудуться, ми проінформуємо про це вболівальників.

Рибалкою ми дійсно цікавились, але жодної офіційної пропозиції не робили. Це було, я б сказав, таке собі зондування ситуації, і нічого більше. Сергій входить до числа гравців, за якими клуб слідкує, і які в майбутньому можуть нас підсилити", - сказав Пілларж.

Оцените этот материал:
Источник:
Pro Динамо Київ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Andrewep1 (Odessa)
Серому надо обратно в аренду, а то сгниет у беляша!
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 2
Andrewep1 (Odessa)
Серому надо обратно в аренду, а то сгниет у беляша!
Ответить
0
0
Piton66 (Харьков)
Да они никогда и не сделают предложения, ибо знают, что украинские клубы оценивают своих игроков в 3-5 раз выше справедливой стоимости (даже ненужных им предпочитают мариновать в дублях/арендах до окончания контракта). Да ещё и зарплата у динамовских/шахтёрских/днепровских лавочников такая, что не снилась в Европе.
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус