У Мадриді розпочався VI Медичний симпозіум УЄФА

У Мадриді розпочався VI Медичний симпозіум УЄФА


На початку лютого розпочався шостий Медичний симпозіум УЄФА. Лікарі, що працюють в клубах і європейських національних асоціаціях, з'їхалися до Мадрида, щоб обговорити медицину в сучасному футболі. Серед учасників заходу − представники спортивно-медичного Комітету Федерації футболу України.

У своєму вступному слові голова Медичного комітету УЄФА Мішель Д'Хооге зазначив, що симпозіум , який проводиться раз на чотири роки, починаючи з 2002, відображає ключову роль медицини у футболі. Посилаючись на головну тему симпозіуму, він торкнувся тем еволюції в профілактичному лікуванні травм, особливих потреб, що стосуються еволюції жіночого футболу, досягнень у галузі боротьби з допінгом, а також важливості психологічного підходу до сучасного футболу.

Голова Відділу УЄФА з медичних питань і боротьби з допінгом Марк Вуйамо і координатор УЄФА з питань медицини та антидопінгу Майк Ерл розповіли про діяльність медичного відділу УЄФА. В ході презентації присутні вислухали доповідь про медичний статут УЄФА, наукові проекти, мінімальні медичні вимоги, програми за освітою футбольних лікарів і дослідницькі гранти, які УЄФА видає на вивчення різних питань, пов'язаних з футболом.

Перший день заходу завершився доповіддю про антидопінгову діяльність УЄФА, яку підготували президент Робочої групи УЄФА з боротьби з допінгом Могенс Кройцфельдт, координатор антидопінгового проекту Каролін Том і провідний фахівець з питань допінгу Марсьяль Согі. Вони згадали історію боротьби УЄФА з допінгом, розповіли про важливу роль офіцерів з допінг-контролю та освітніх лекцій в ході юнацьких турнірів УЄФА. Також присутні дізналися про антидопінгові лабораторії УЄФА та їх ефективну роботу у фінальних стадіях Євро-2008 та Євро-2012.

Оцените этот материал:
Источник:
ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус