Монзуль та Романюк відвідають зимові курси арбітрів УЄФА


Українки вирушають на щорічні зимові курси УЄФА, які розпочнуться в Афінах

Монзуль та Романюк відвідають зимові курси арбітрів УЄФА


Провідні європейські арбітри вирушають на щорічні зимові курси УЄФА, які розпочнуться на початку наступного тижня в столиці Греції – Афінах.

Європейський футбольний союз щороку організовує для арбітрів два заходи. Влітку проводиться зустріч, на якій арбітрів готують до нового сезону і дають їм детальні інструкції, як діяти у матчах за участю клубів і національних збірних команд. Взимку ж провідні арбітри континенту збираються разом задля підготовки до вирішальних матчів сезону.

Зазначимо, що курси УЄФА для топ-арбітрів відвідає український арбітр Катерина Монзуль, яка працюватиме влітку на фінальній частині жіночого Кубку Світу ФІФА 2015 року у Канаді.

На зимових курсах УЄФА також традиційно будуть представлені арбітри-новачки, які лише нещодавно отримали категорію ФІФА. Серед них – представник України Анастасія Романюк.

Програма курсів УЄФА включає у себе проходження арбітрами медичного обстеження та тесту ФІФА з фізичної підготовки, а також інтенсивну програму навчання, у рамках якої передбачено групові дискусії, презентації за участю членів Комітету арбітрів УЄФА і перегляд матчів з аналізом цікавих для арбітражу моментів.

Оцініть цей матеріал:
Коментарі
Увійдіть, щоб залишати коментарі. Увійти

Новини Футболу

Найкращі букмекери

Букмекер
Бонус