Динамо - Евертон. Передматчева прес-конференція Роберто Мартінеса


Головний тренер Евертона Роберто Мартінес поспілкувався с журналістами перед матчем 1/8 Ліги Європи з Динамо.

Динамо - Евертон. Передматчева прес-конференція Роберто Мартінеса


Головний тренер "Евертона" Роберто Мартінес поспілкувався с журналістами перед матчем 1/8 Ліги Європи з "Динамо".

- Як, на вашу думку, може вплинути на завтрашню гру стан газону на "Олімпійському"?

- Поле однакове для обох команд. Звичайно, шкода, що поле буде не ідеальним. Для "Динамо" це буде проблемою, тому що команді потрібно буде атакувати. Обидві команди є технічними, і ми любимо володіти м'ячем, і вони. Але, думаю, що поле не зіграє визначальної ролі.

- Чого ви очікуєте від завтрашньої гри, яке завдання ставите перед своєю командою?

- Ми будемо намагатися грати у свою гру. Ми приїхали сюди не утримувати результат, не грати на нічию, а приїхали забивати голи.

- Що скажете про ситуацію з травмованими?

- У Міральяса невелика травма, яку він отримав у першій грі на «Гудісон Парк». Шкода, що в Лізі Європи нам не зможе допомогти Леннон, який зараз також є важливим гравцем для нас. Але в нас дуже універсальний склад, кожному гравцю ми можемо знайти заміну.

- Те, що "Евертон" залишився єдиною англійською командою, яка продовжує боротьбу в Лізі Європи, стане для вас додатковою мотивацією?

- Звичайно, для нас це досягнення, велика честь представляти Англію в Лізі Європи. Особливо враховуючи ситуацію з англійськими командами в Лізі чемпіонів. Непросто грати на два фронти, але ми маємо грати на максимумі в обох турнірах.

- "Евертон" пропускав голи в чотирьох останніх виїзних матчах. Чи немає у вас побоювань у зв'язку з цим? Адже "Динамо" буде завтра атакувати, аби будь-що забити гол.

- Я дуже поважаю "Динамо", ставлюся до цього клубу з великою повагою. У киян дуже сильний захист, "Динамо" багато матчів зіграло "на нуль", а це є хорошим показником.

- Чи можна сказати, що завтра ключова гра сезону для "Евертона"? Чи стане катастрофою для вас поразка на "Олімпійському" та виліт із Ліги Європи?

- Ні, для нас можлива поразка не стане катастрофою. Ми вже давно не грали на такому рівні в єврокубках. Для нас важливо, щоб наші молоді гравці набиралися досвіду участі в таких іграх.

- Враховуючи відсутність Міральяса, Макгіді та Леннона, як ви збираєтеся вирішувати проблему з відсутністю крайніх форвардів?

- Макгіді тренується з нами, він зможе зіграти. Для нас це не є проблемою, тих гравців, які є в розпорядженні, достатньо, щоб не відчувати відсутність інших.

- Як думаєте, відсутність Ленса буде великою проблемою для "Динамо"?

- Думаю, що це не стане проблемою для "Динамо". Я дивився ігри киян, у них достатньо молодих гравців, здатних замінити основних гравців.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус