Кубок Підгір’я. "Енергетик" (Бурштин) – "Галвапно" (Галич) 0:0

Кубок Підгір’я. "Енергетик" (Бурштин) – "Галвапно" (Галич) 0:0


27 лютого 2011 р. Кубок Підгір’я. 2 тур.

м. Галич. Стадіон «Колос».

«Енергетик» Бурштин: Ільющенков, Яневич, Лазорик, Мостовий (Срібний), Данищук, Дідик (Підвірний), Хорольський, Долотко, Чернов (Ципердюк), Януш, Барчук (Коржук, Прокопенко).

«Галвапно» Галич: Голуб, Цимбалістий, Вовчук С., Вовчук Ю., Воробець, Щепанський, Товстий, Гуменюк, Кицька, Матейко.

Вилучення: Долотко 15.

"Галвапно" (Галич) – команда, заснована у 2009 році. Спонсор - ТзОВ «Галичина-Вапно». Укомплектована команда, в основному, футболістами з міста Галич. Крім молодих і амбіційних футболістів в складі «Галвапна» можна побачити і багато досвідчених. Це колишні футболісти «Енергетика» і івано-франківського «Спартака» Ігор Цимбалістий, Тарас Стефунько, Ігор Щепанський та Вадим Гуменюк.

Другий тур на кубку Підгіря в Галичі почався матчем між івано-франківським «Тепловиком» та брошнівськими «Кроно-Карпатами» і завершився сухою нічиєю 0-0. Поразка від «Енергетика» викреслювала б галичан з списку можливих переможців турніру, а факт наявності колишніх гравців «Енергетика» зробив матч дуже принциповим.

З перших хвилин на полі точилася справжня боротьба. Жодна команда не хотіла поступатись і гра почала переростати з видовищної в грубу. Вже на початку матчу за грубий фол був вилучений гравець «Енергетика» Ігор Долотко. Чисельна перевага галичан трохи вирівняла гру, проте голів глядачі так і не побачили. В другому таймі така гра привела до травми захисника «Енергетика» Руслана Мостового. Тренер «Енергетика» Сергій Володимирович Пташник залишився незадоволений результатом і дуже грубою грою. За його словами бурштинська команда ставить за мету перемагати в кожному матчі, але не ціною травм своїх гравців. Також Пташник залишився незадоволеним рівнем і грою новачків, які приїжджають на оглядини і все ще надіється знайти футболістів, які змогли б підсилити атакувальну ланку команди.

Свій наступний матч на кубку Підгір’я «Енергетик» зіграє 3-го березня проти івано-франківського «Тепловика», а будь-який позитивний результат виведе «Енергетик» в півфінал турніру з першого місця.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
The_Spock (Александрия)
стармех (севастополь) 28.02.11 12:28 спасибо, вроде всё нормально с финансами, курс на ПЛ стабилен. Вам также удержаться в ПЛ на следующий сезон
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 13
The_Spock (Александрия)
стармех (севастополь) 28.02.11 12:28 спасибо, вроде всё нормально с финансами, курс на ПЛ стабилен. Вам также удержаться в ПЛ на следующий сезон
Ответить
0
0
стармех (севастополь)
The_Spock (Александрия) 28.02.11 12:20 Ну все же здравый смысл взял верх и сейчас у вас хорошая команда с нормальным названием.Кстати как у вас там,в вышку идете? Будем рады,если конечно сами не вылетим))))
Ответить
0
0
The_Spock (Александрия)
а как можно ещё назвать команду которую основал завод имя которому Полиграфтехника??? Название клуба это своего рода ещё и скрытая реклама главного спонсора. А насчёт речёвки то в то время когда создавался клуб никаких речёвок не было ни в Киеве, ни в Донецке ни в каком другом городе Украины, скандировали лишь или название города или название клуба и никому бы в голову не пришло делать название клуба под речёвку что бы она была созвучной. К примеру в Одессе Черноморец скандируеться как название клуба очень редко, в основном кричат дружно Одесса, или моряки в перёд, вот и у нас тогда кричали или Полиграф или Олександрія!!
Ответить
0
0
СергійКо (Чернігів)
до чого тут фобія чи паранойя. колишня назва, при всій повазі до олександрійців, яких хочу бачити в вищій лізі, галіма. розшифровую слово \"галіма\": 1. немилозвучна. так само, як Ростсельмаш чи Приборист (Мукачеве). 2. непридатна до скандування (про римовані \"рєчьовкі\" взагалі мовчу) 3. не несе в собі жодної прив\'язки (так можна назвати команду з будь-якого міста, де є підприємство того ж профілю) нинішній варіант набагато кращий
Ответить
0
0
The_Spock (Александрия)
На жаль наше, ще хворе суспільство, аж ніяк не хоче позбавлятися цієї ганебної звички до ідіотських назв клубів! v мене досі у холодний піт кидає назва \"Поліграфтехніка\" Фанат Українського Футболу (Київ) 28.02.11 04:21 Параноя или фобия???? Лечиться уважаемый нужно!!!
Ответить
0
0
Demian (Коломия)
Ця вся критика назви \"Галвапно\" схожа на те, як москалі стібалися з прізвища Каряка. Доки людина грала вдома - все було нормально, ніхто і подумати не міг, що в цьому прізвищі є щось смішне. Це все питання світосприйняття. При бажанні можна знайти з чого поржати в назві будь-якої команди, а можна просто відноситися з повагою до того, що підприємство назвало футбольний клуб власною назвою.
Ответить
0
0
Фанат Українського Футболу (Київ)
Клуби на кшталт цього \"Галвапна\", це не що інше як рудименти радянської доби. На жаль наше, ще хворе суспільство, аж ніяк не хоче позбавлятися цієї ганебної звички до ідіотських назв клубів! Мене досі у холодний піт кидає назва \"Поліграфтехніка\"! Але усе це \"квіточки\", й просто тьмяніє у порівнянні із клубом з Кременчука \"КРЕМЕНЧУК-М`ЯСО\" (матінка Божа, спаси й збережи!)... Ганьба та й годі!
Ответить
0
0
Klementij Roze (Lviv)
Якщо скандувати назву - то вийде приблизно \"Га-Ва-Но\" :))) Коли я був на матчі Карпати-Дніпро, сидів біля гостьового сектору - то чув Дніпро-Ребро (замість Днепропетровск).
Ответить
0
0
barhudarian (Харьков)
\"Вапгавно\" (Галич)
Ответить
0
0
milk5 (Чернигов)
Та просто Галичина назвали бы и говорили бы что спонсор такой-то,а то звучит конечно криво
Ответить
0
0
LF (Burshtyn)
кажуть, рубка на полі була капец...чуть ноги один одному не повідривали)
Ответить
0
0
Mishanja (Николаев)
Назвали б команду \"Вапнянець\" и то благозвучней ...
Ответить
0
0
RomanUA (Львів)
Перепрошую а команда працівників очисних споруд буде називатись Галгівно? Соррі за оффтоп... Понапридумували блін...
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус