Валерій Федорчук став зятем президента ФК "Львів" Юрія Кіндзерського

Валерій Федорчук став зятем президента ФК "Львів" Юрія Кіндзерського


У піднесеному настрої готується до чемпіонату Європи півзахисник молодіжної збірної України Валерій Федорчук. Перед початком тренувальних зборів він попрощався з парубоцьким життям.

Дружиною 22-річного футболіста стала телеведуча Олена Кіндзерська, донька президента клубу "Львів" Юрія Кіндзерського.

— Ми відгуляли весілля на Київщині, на одній із баз відпочинку Ірпеня, — розповів "Експресу" Валерій Федорчук. — А вінчання відбулося в церкві Івана Богослова на території Михайлівського Золотоверхого монастиря. Зібралося 170 гостей, за їх добрий настрій відповідали Богдан Бенюк та Амадор Лопес. Моїм дружбою був Олег Леонідов, з яким я грав у ФК "Львів". Нині він захищає кольори столичної "Оболоні".

— Скільки футболістів гуляло на вашому весіллі?

— Я запросив чимало одноклубників із "Кривбасу". Кіцута, Максимов, Боровик, Петров та інші гравці були гостями на нашому весіллі. Також на свято приїхав гравець "Дніпра" Павло Пашаєв.

— Коли ви запропонували майбутній дружині руку і серце?

— Ця подія відбулась давно, ще півроку тому. Ми запланували побратися відразу ж після закінчення сезону. Але я потрапив до складу "молодіжки", тож доведеться відкласти плани на медовий місяць аж до грудня. Олена з цим змирилася. Я їду на чемпіонат Європи до Данії й зовсім не матиму відпустки.

— Ви познайомилися з майбутньою дружиною ще під час своєї кар'єри у ФК "Львів". Як воно, мати взаємини з донькою боса?

— Наше знайомство відбулося в офісі Юрія Івановича. Я зайшов на переговори до шефа і побачив у його кабінеті красиву дівчину. Запропонував познайомитися. Ми почали зустрічатися. А згодом довідався, що це донька Юрія Івановича. Той факт нічого не вирішував. Ми були разом півтора року і тепер побралися. Олена любить футбол і вболіває за мене.

— А за кого вболіватиме ваша дружина, якщо "Кривбас" зустрінеться із ФК "Львів"?

— (Сміється). Не знаю. Думаю, що за "Кривбас". Але треба в неї уточнити. Напевно Олена вболіватиме за те, щоби команди її чоловіка і батька показали добротну гру.

— Чи дотримуєтеся традиції називати батьком та матір'ю своїх тестя і тещу?

— Безумовно. Щоправда, мені ще не довелося називати Юрія Івановича татом. Бо відразу ж після весілля я попрямував у табір "молодіжки" і не встиг поспілкуватися з родичами дружини. Та ще матиму час звернутися до батьків дружини "тату" і "мамо".

Оцените этот материал:
Источник:
galsports.com
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
viktor13 (Днепропетровск)
а казачок то засланый)))) шучу))
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 9
viktor13 (Днепропетровск)
а казачок то засланый)))) шучу))
Ответить
0
0
Fanat fc Lviv (kyiv)
Дуже скромна і гарна дівчина!!!!!!! Не ображати!
Ответить
0
0
onikiy (Никополь)
хороша:)
Ответить
0
0
Antropofag (Msto Leva)
http://fastpic.ru/view/22/2011/0603/cd0455a2cbf1e4... - досить таки сиимпотна особа...
Ответить
0
0
viktorianz (Киев)
— Наше знайомство відбулося в офісі Юрія Івановича. Я зайшов на переговори до шефа і побачив у його кабінеті красиву дівчину. Запропонував познайомитися. Ми почали зустрічатися. ---------------- Мне кажется, что любой футболист, зашедший в тот момент, имел бы такие же шансы стать зятем Киндзерского, как и Федорчук... Видимо, девушка-то достаточно доступная... И, наверное, уже беременна))))
Ответить
0
0
Олексин (Новочорна)
\"— Наше знайомство відбулося в офісі Юрія Івановича. Я зайшов на переговори до шефа і побачив у його кабінеті красиву дівчину. Запропонував познайомитися. Ми почали зустрічатися. А згодом довідався, що це донька Юрія Івановича. Той факт нічого не вирішував\" - Ага, ми так і повірили, що \"ніого не вирішував\":)... Півтора року тому який шумище був з приводу його страйку, що Кіндзерський не відпускав Валерку на трансфер до Рабиновича...
Ответить
0
0
kos1k (Chernigov)
во повезло))
Ответить
0
0
gulik (Киев)
О-о, \"тато\" теперь вспомнит нежелание зятька за его ФК бегать )))
Ответить
0
0
bmwpower (Львов)
неплохо ))
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус