Виконком ФФУ: основні рішення вівторка

Виконком ФФУ: основні рішення вівторка


26 лютого у Будинку футболу відбулося засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України.

Засідання розпочалося зі звіту аудиторської компанії "ПрайсуотерхаусКуперс" щодо розробки проекту з оптимізації діючої організаційної структури ФФУ та пропозицій для її вдосконалення.

Члени Виконкому ФФУ одноголосно прийняли рішення щодо подання заявки від України на участь у проведенні чемпіонату Європи з футболу 2020 року.

На порядку денному також розглядалися питання затвердження Положення, Штатного розкладу і Структури бюджету постійного комітету ФФУ, введення до складу Комітету ФФУ з атестації футбольних клубів технічного директора федерації Валерія Шамардіна та фінансового директора Наталії Волуйко, а також затвердження списку делегатів для проведення весняної частини змагань з футболу серед команд Прем’єр-ліги.

Крім того, Виконком ФФУ затвердив зміни до Регламенту зі статусу і трансферу футболістів щодо компенсацій тренерам дитячо-юнацьких футбольних закладів, Регламент ХII Міжнародного юнацького турніру пам’яті Віктора Баннікова, а також Регламент чемпіонату і розіграшу Кубку України з футболу серед аматорських команд на 2013 рік.

Перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко доповів про ситуацію в Одеській області, де водночас функціонували дві федерації. Після цього члени Виконкому прийняли рішення визнати місцеву федерацію під керівництвом Петра Чілібі єдино легітимною.

Наприкінці засідання було затверджено новий статут Дитячо-юнацької футбольної ліги України, а також прийняте рішення щодо зміни у Регламенті атестації клубів Прем’єр-ліги. Тепер представникам елітного дивізіону необхідно буде отримувати атестати для дозволу приймати участь як у внутрішніх, так і у міжнародних змаганнях.

Оцените этот материал:
Источник:
ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
цитадель (Черкассы)
Прогрес. Вони вже по вівторках працюють
Ответить
3
1
Вернуться к новостям
Комментарии 3
цитадель (Черкассы)
Прогрес. Вони вже по вівторках працюють
Ответить
3
1
pya22 (Знаменка)
тому що, понеділок - важкий день...
Ответить
6
1
DzutteMac (Одесса)
..... Перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко доповів про ситуацію в Одеській області, де водночас функціонували дві федерації..... Такие крутые федерации, что мало кто о них, в Одессе по крайней мере, слышал )))) А их глянь, аж две было и наверное бурную деятельность развивали, запекла боротьба шла. Даже почти не смешно.
Ответить
3
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус