Ультрас команд УПЛ написали відкритого листа Конькову

Ультрас клубів української Прем’єр Ліги написали відкритого листа до президента ФФУ Анатолія Конькова.

Президенту Федерації футболу України
Конькову А.Д.

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ

Шановний Анатоліє Дмитровичу!
До вас звертаються футбольні вболівальники України.

22 серпня 2014 року робоча група УЄФА ухвалила, що матчі, зіграні кримськими клубами в турнірах під егідою російського футбольного союзу (РФС), не будуть визнані УЄФА.

Таким чином, УЄФА визнало факт протиправності дій РФС. Але якимось дивним чином замість покарання порушника, робоча група закликала сприяти діалогу між РФС та Федерацією футболу України.

Мусимо нагадати, що усі поважні міжнародні організації не визнають анексії Криму Росією. Однозначну позицію з цього питання займає Євросоюз. Тому ми дуже здивовані тим фактом, що питання Криму, виявляється, може трактуватися УЕФА як предмет переговорів.

Звертаємо Вашу увагу на те, що заклик до переговорів, де одна сторона є порушником, а інша – не є порушником, є безпрецедентним. Він суперечить здоровому глузду і рішенню самої робочої групи УЄФА. Порушників карають, а не влаштовують їм перемовини.

Тому ми чітко заявляємо, що в даному випадку предмету переговорів не існує. І вимагаємо від Федерації футболу України не брати участі в жодних перемовинах з РФС стосовно участі кримських клубів у будь-яких турнірах під егідою РФС.

Ультрас команд української Прем’єр Ліги

Оцініть цей матеріал:
Коментарі
Увійдіть, щоб залишати коментарі. Увійти
Лиходей (Умань)
Кто мне может объяснить логику происходящего?
Крымские клубы не играют в чемпионате и кубке Украины. Как это произошло, я не знаю, возможно где-то пропустил какие-то новости на эту тему.
Крымские клубы начали играть под эгидой РФС.
Далее ФФУ начинает жаловаться на это в УЕФА. Какая цель этого? Потому что, насколько я понимаю, крымские клубы не будут иметь законной возможности играть в футбол вообще. То есть, ни себе ни людям?
Відповісти
0
0
Повернутись до новин
Коментарі 33
Лиходей (Умань)
Кто мне может объяснить логику происходящего?
Крымские клубы не играют в чемпионате и кубке Украины. Как это произошло, я не знаю, возможно где-то пропустил какие-то новости на эту тему.
Крымские клубы начали играть под эгидой РФС.
Далее ФФУ начинает жаловаться на это в УЕФА. Какая цель этого? Потому что, насколько я понимаю, крымские клубы не будут иметь законной возможности играть в футбол вообще. То есть, ни себе ни людям?
Відповісти
0
0
il rossonero (Makeevka)
Поскольку для всего цивилизованного мира Крым-Украина, а далее см. регламент УЕФА/ФИФА
Відповісти
0
0
alekstat (Киев)
Никаких переговоров! Посмотрим насколько наше ФФУ во главе с Коньковым принципиально
Відповісти
0
0
jmagik (Стаханов)
[quote datetime=" 28.08.2014 21:25 " author="pya22 (Знаменка)"] " НЕ ВИДАТЬ ИМ Киева,как и своих ушей (или ж.опы!) по пути к стольному граду они такую партизанщину получат, что война с немцами им прогулкой по набережной покажется..." [/quote]Ось це правда! Навіть, якщо у страшному сні уявити ,що Росія захопить частину України (десь по Дніпру), то люди всеодно не стануть з цим миритися! Партизанщина, тероризм, протисти, забастовки, підпільні рухи... Короче спокою їм не буде
Відповісти
3
0
ryzhkos78 (Одесса)
[quote datetime=" 28.08.2014 18:07 " author="ВладГриг (Минск)"] " Мне понятны и Ваше возмущение, и Ваши желания, но... Раз Вы в Россию на ЧМ не пошлете команду (которую я очень люблю ,и за которую всегда очень болею), то может стоит помочь сб. Беларуси попасть на этот ЧМ. Мы пока с удовольствием в Россию поедем! Ребята без обид, и без ругательств, пожалуйста. " [/quote] ржунемагу)) дядя, ты уже билеты в Расею покупаешь?))... ты че решил что мы с вами в одной группе? до отбора на Расейский Мундиаль еще два года! группы не определены!! еще есть время построить в Расеи стадионы, распилить на это народные деньги и дисквалифицировать Расею ... а если и пройдет Мундиаль то я уверен не только Украина его бойкотирует а и ряд других стран... болельщики уж точно толпами не повалят...
Відповісти
2
0
vik1974 (Kirovograd)
Молитвы славящие бога, боль и кровь Украинского народа питает плоть господнюю, на землю идет СПАСИТЕЛЬ который свергнет в гиену огненную карлика-Шутина и всю СИЛУ, которая стоит за ним. СЛАВА, СЛАВА, СЛАВА БОГУ-ОТЦУ, СЫНУ И ДУХУ СВЯТОМУ, НИНЕ И ПРИСТНО ВО ВЕКИ ВЕКОВ, АМИНЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И,К (икона красота)


а теперь от себя
Гімн України
"Ще не вмерла Україна"
Ще не вмерла України, ні слава, ні воля,Ще нам, браття українці, усміхнеться доля.Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці,Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці.Душу й тіло ми положим за нашу свободу,І покажем, що ми, браття, козацького роду.Станем, браття, в бій кривавий від Сяну до Дону,В ріднім краю панувати не дамо нікому;Чорне море ще всміхнеться, дід Дніпро зрадіє,Ще у нашій Україні доленька наспіє.Душу й тіло ми положим за нашу свободу,І покажем, що ми, браття, козацького роду.А завзяття, праця щира свого ще докаже,Ще ся волі в Україні піснь гучна розляже,За Карпати відоб'ється, згомонить степами,України слава стане поміж ворогами.Душу й тіло ми положим за нашу свободу,І покажем, що ми, браття, козацького роду.
Відповісти
1
0
Андрюха-71 (Львів)
Отак подивишся здаля,на москаля-
і ніби справді він людина,
іде собі ,мов сиротина,
Очима - блим,губами - плям,
і десь трапляється хвилина,
Його буває МАЙЖЕ жаль,
А ближче підійдеш - СКОТИНА !
(Т,Г,Шевченко)..........
Відповісти
2
0
Spokoyno (Киев)
[quote datetime=" 28.08.2014 16:24 " author="Сяйво (Стрий)"] " Війна в країні, а по телевізору Кошулинський розказує про вибори як і кого вибирати. Одумайтесь до 26 жовтня в Києві буде сидіти Путін ... " [/quote]Ви вважаєте, що це Х... теж у Лук'янівський до суду тримати будуть?

Не панікуйте! Не грайте на руку рашистам. Не хто їм Київ не здасть. Тут тих кому де жити аби кістку пообіцяли абсолютна меншість. Та і у сусідніх областях "ватників" мало.

Відповісти
3
0
pya22 (Знаменка)
НЕ ВИДАТЬ ИМ Киева,как и своих ушей (или ж.опы!) по пути к стольному граду они такую партизанщину получат, что война с немцами им прогулкой по набережной покажется...
Відповісти
5
1
Gonzo (Днепропетровск)
а украинцы с немцами не воевали???
 
0
4
Smooth da Hustler (Львів)
Да, действительно переговоры о чем ?
Ненавижу рашистскую сволочь.
Відповісти
11
1
ВладГриг (Минск)
Мне понятны и Ваше возмущение, и Ваши желания, но... Раз Вы в Россию на ЧМ не пошлете команду (которую я очень люблю ,и за которую всегда очень болею), то может стоит помочь сб. Беларуси попасть на этот ЧМ. Мы пока с удовольствием в Россию поедем! Ребята без обид, и без ругательств, пожалуйста.
Відповісти
3
13
pya22 (Знаменка)
поезжайте куда хотите, - хоть в россию, хоть на картошку...
Відповісти
9
1
Gonzo (Днепропетровск)
Баиньки!!! Завтра в детский сад!!!
 
0
6
lmdbird (Харьков)
Более того, нужно было намекнуть Конькову, что пора готовить иск на УЕФА...
Відповісти
5
0
цитадель (Черкассы)
[quote datetime=" 28.08.2014 17:23 " author="Буран (Севастополь)"] " Может уже лучше подумать о собственном чемпионате или все хорошо в Украине?" [/quote]А ты себя россиянином возомнил, что ли? Ну, ну, у каждого свои недостатки! Так тебе и надо!
Відповісти
7
2
цитадель (Черкассы)
[quote datetime=" 28.08.2014 17:23 " author="Буран (Севастополь)"] " Может уже лучше подумать о собственном чемпионате или все хорошо в Украине?" [/quote]А ты себя россиянином возомнил, что ли? Ну, ну, у каждого свои недостатки! Ты для них как был хох..м, так и останешься!
Відповісти
9
2
цитадель (Черкассы)
[quote datetime=" 28.08.2014 17:23 " author="Буран (Севастополь)"] " Может уже лучше подумать о собственном чемпионате или все хорошо в Украине?" [/quote]А ты себя россиянином возомнил, что ли? Ну, ну, у каждого свои недостатки. Ты как был хохлом для них, так и останешься!
Відповісти
13
1
C.O.fan (Odessa)
Наличествует нарушение Закона, а Закон обсуждается лишь до момента его принятия.
Теперь осталось закон исполнить!!!
Відповісти
3
1
Буран (Севастополь)
Может уже лучше подумать о собственном чемпионате или все хорошо в Украине?
Відповісти
4
16
kostjan+ (теребовля)
А ти, що тут забув?
Відповісти
8
2
lmdbird (Харьков)
Да он просто очередной "танцор на костях"...
 
4
1
alexandrya (Александрия)
Есть буква закона, а теперь подождём что бы увидеть где дух закона.
Відповісти
5
0
Сяйво (Стрий)
Війна в країні, а по телевізору Кошулинський розказує про вибори як і кого вибирати. Одумайтесь до 26 жовтня в Києві буде сидіти Путін і вибирати буде нікого. Вони так переживають про воєнний стан бо тоді не зможуть дорватися до кормушки. Щоб ці всі депутати поздихали їм начхати на країну та на нас з вами, їм головне бабла накосить собі та своїм вилупкам. При чому всім без виключення до якої б політсили вони не належали.
Відповісти
8
1
диментий с кремня (кременчуг)
действительно...о чем там можно договариваться....об откатах что ли?...Крым наш,клубы тоже...если кому то это непонятно то это его проблемы.......УЕФА должен просто ввести санкции в случае невозврата клубов....Во всяком случае к украинским клубам безоговорочно применялись именно санкции то к Металлисту в ЛЧ,то проведение матчей без зрителей и у Динамо К Днепра...политика двойных стандартов здесь не прокатит...иначе УЕФА просто банда коррупционеров
Відповісти
11
2
Bruno13 (Луцьк)
Згідний,ніяких переговорів з рашистами вести не можна.
Відповісти
14
2
Парус2 (Днепропетровск)
Согласен !
иначе Конькова и всё ФФУ на кол !
Відповісти
15
1
Vo_lic (Днепропетровск)
И никакой дипломатии тут не надо. Нарушитель отвечает!
Відповісти
17
1
alexandrya (Александрия)
Здравый смысл.
Відповісти
12
0
pya22 (Знаменка)
...в даному випадку предмету переговорів не існує. ВСЕ, крапка
Відповісти
17
1
Shuba (Харьков)
Согласен!
Відповісти
18
3

Новини Футболу

Найкращі букмекери

Букмекер
Бонус