Павлів: Банер - це початок всеукраїнської акції, яка пройде на всіх стадіонах країни

Павлів: Банер - це початок всеукраїнської акції, яка пройде на всіх стадіонах країни


Тарас Павлів розповів, чому фанати починають акції проти УЄФА.

Банер "UEFA - we care about Russia" на матчі "Шахтаря" з "Порту" - це початок всеукраїнської акції, яка пройде на всіх стадіонах країни. Вийшло так, що гра у Львові - перший матч після нашого рішення про проведення цієї акції. Всі розуміють, що відбувається "замулювання" історії з кримськими клубами. УЄФА створює якусь незрозумілу комісію. Може, вона колись, наприкінці якогось жовтня видасть результат. Зроблено все, аби затягти час. Ми зі свого боку зробили все, щоб зрозуміти: а чи немає проблеми в федерації футболу України? Скажу, що і позиція, і дії української федерації адекватні - ми не налаштовані вести ніяких переговорів. Треба говорити з УЄФА про санкції щодо Росії. Ми вже спостерігаємо за тим, як російські клуби грають у Криму. Зокрема, відбуваються матчі з баскетболу. Ніхто не застосовує жодних санкцій. УЄФА переживає за свій гаманець, адже гроші дає "Газпром".

Історія з банером по-своєму цікава. Працівники стадіону та правоохоронні органи не дуже раді були бачити банер, "присвячений" УЄФА. Пішли закиди, що на стадіоні заборонені будь-які кольори, що нагадують прапор Росії. Тобто - сині, білі та червоні. Такою була мотиваційна частина прохання прибрати банер. Були непорозуміння на центральних трибунах зі стюардами, потім - з охороною, і лише тоді ми перейшли на трибуну фанів "Шахтаря". Коли ми стояли з фанами "гірників", стюарди усвідомили, що їм нічого боротися з нами. Неможливо було приховати цей банер. Він був до кінця матчу. Фани "Шахтаря" захід підтримали, адже це - всеукраїнська акція. Очікуйте подібних стягів на інших матчах наших клубів у Лізі Європи!

Федерація сказала, що банери не заборонені. У всім відомій організації "ФАРЕ" теж немає ніяких заборон щодо подібних банерів. У всякому разі, такі кольори не згадуються. Так, УЄФА не подобається, що про них сказано, тому одразу починають приписувати якусь політику. Хоча її тут насправді немає. Можуть вигадати щось нове.

Атмосфера на "Арені Львів" під час поєдинку? Хотілося б, щоб так було на матчах "Карпат". Львів’яни прийшли підтримати українську команду в Лізі чемпіонів. Трибуни будуть заповнені і на двох наступних матчах "Шахтаря".

Павлів: Банер - це початок всеукраїнської акції, яка пройде на всіх стадіонах країни - изображение 1

Оцініть цей матеріал:
Джерело:
Мatchday
Коментарі
Увійдіть, щоб залишати коментарі. Увійти
RuanDeHamos (Донецк)
тхахаха
Відповісти
0
1
Повернутись до новин
Коментарі 4
RuanDeHamos (Донецк)
тхахаха
Відповісти
0
1
c99baf (Харьков)
Сопля,не тебе решать...
Відповісти
1
4
LAS (Украинка)
Как бы там не было, а футбол развивается благодаря людям что любят футбол. Но нынче жизнь такова что одной любви к профеcсии, хобби, делу, проекту -- не достаточно. Для этого нужны средства. И так было с самого основания ФИФА - вот посмотрите фильм Лига Мечты, там тонкий намек на философию всей федерации - приходят и уходят собаки это неизменно как неизменно и то что кость всегда будет актуальна для любой собаки.
Відповісти
2
0
Boris Nazarenko
СПРАВЖНЕ Українське Місто!!! СПРАВЖНІ ВЕЛИКІ ЛЮДИ!!! Патріоти нашої КРАЇНИ!!! Лугандония, учись любить страну, в которой ты живешь. Мне нравятся слова президента Белоруси (на намек путинообразной ящерецы на, якобы, объединения территорий): "Мы хотим жить в своей квартире, а не в коммунальной!". Молодей Лука, хоть здесь швыронул "великую" Отсоссию
Відповісти
13
3

Новини Футболу

Найкращі букмекери

Букмекер
Бонус