Жіноча збірна України поступилася італійкам в плей-офф КС-2015


Українки програли в першому матчі в плей-офф КС

Жіноча збірна України поступилася італійкам в плей-офф КС-2015


Італія – Україна – 2:1

Голи: Черноя (1), Апанщенко (34), Габбьядіні (45+1)

Італія: Джуліані - Маньєрі, Д'адда, Черноя, Страккі, Габбьядіні, Паніко (к), Розуччі (Туттіно, 79), Джіреллі (Джуліано, 72), Бісоллі, Сальвай (Ді Крішіо, 46)

Україна: Самсон (к) – Басанська, Котик, Кравець, Пекур, Бойченко (Романенко, 65), Дятел (Яковишин, 58, Корнієвець, 90+4), Андрущак, Овдійчук, Апанащенко, Василюк

У суботу, 25 жовтня, в італійському містечку Рієті, національна жіноча збірна України зіграла свій перший матч раунду плей-офф КС-2015 проти збірної Італії. Нажаль підопічні Анатолія Куцева поступилися з рахунком 2:1.

Початок зустрічі виявися для українок приголомшливим. Італійки одразу у першій же атаці відкрили рахунок у матчі. Нашим суперницям вдалася швидка атака флангом і Валентина Черноя після вивіреної подачі переправила м’яч у ворота Катерини Самсон.

Після цього наші дівчата перехопили ініціативу і намагалися контролювати м’яч, проводячи небезпечні вертикальні, розрізні атаки. Активною у цей відрізок часу була Ольга Бойченко. На 34-й хвилині зустрічі українки отримали шанс на виконання штрафного, і Людмила Пекур чудовою передачею знайшла Дарію Апанащенко, яка головою переправила м’яч у ворота наших суперниць. Перший тайм так і йшов до нічийного завершення, але коли 4-й арбітр показав табличку з двома компенсованими хвилинами, Габбьядіні використала вихід сам-на-сам. Була підозра, що італійка знаходилася в положенні поза грою, проте головний рефері гол зарахував і команди пішли на перерву.

Друга половина зустрічі розпочалася з активних дій італійок, які почали накочувати хвилі своїх атак на ворота "синьо-жовтих". На 65-й хвилині збірна Італії отримала шанс на виконання чергового кутового, але м’яч після удару гравця "Скуадри Адзури" просвистів у кількох сантиметрах від хрестовини. Через декілька хвилини наші суперниці знову розіграли швидку атаку і вивели на вбивчу позицію Патріцію Паніко, проте лідер італійської збірної з 13 метрів не влучила у стір. "Синьо-жовті" зуміли вистояти і намагалися контратакувати, ба навіть більше, зуміли забити гол, але лайнсмен зафіксував офсайд у Оксани Яковишин.

Під завісу матчу стався курйозний епізод. Четвертий арбітр зустрічі Ольга Задімова підняла табло, яке сповіщало, що Юлія Корнієвець виходить на поле замість Оксани Яковишин, це визвало непорозуміння у тренерського штабу нашої команди, так як з поля мала зійти Ольга Овдійчук. Більше того, головний арбітр матчу навіть показав попередження Яковишин за те, що вона затягує час. Перший матч так і завершився перемогою італійок 2:1, але цей рахунок залишає надію на позитивний загальний результат у протистоянні. Нагадаємо, що матч-відповідь відбудеться 29 жовтня у Львові на стадіоні "Арена Львів".

Цікавий момент стався, коли українська збірна від’їжджала зі стадіону. Українські вболівальники, які підтримували наших дівчат під час матчу, зі скандуванням "Україна" та "Молодці" проводжали українській автобус. Наші дівчата були приємно вражені такою увагою і зупинили автобус для того аби зробити декілька фотографій з вболівальниками на згадку та подарувати свої футболки.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
duk1 (Одесса)
Девчонки! У вас все получится! Верим в вас и поддерживаем!
Ответить
1
0
Вернуться к новостям
Комментарии 3
duk1 (Одесса)
Девчонки! У вас все получится! Верим в вас и поддерживаем!
Ответить
1
0
MaximSK (Киев)
Отыграться возможно еще
Ответить
2
0
Счётчик шансов (Полтава)
надо натурализовывать бразилиек.
Ответить
1
2

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус