Чергові рішення КДК ФФУ. Бартуловіча та Дедечко дискваліфіковано на два матчі


Розгляд "справи Калініча" буде продовжено на наступному засіданні КДК ФФУ

Чергові рішення КДК ФФУ. Бартуловіча та Дедечко дискваліфіковано на два матчі


У п’ятницю, 14 листопада, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України під час чергового засідання прийняв ряд важливих рішень.

На два матчі відсторонено футболіста дніпропетровського "Дніпра" М. Бартуловіча за небезпечний напад на суперника, який володіє м’ячем, з вірогідністю нанесення травми у матчі 12-го туру чемпіонату із донецьким "Шахтарем", який проходив 9 листопада 2014 року. Крім того, на один матч дискваліфіковано тренера "Дніпра" В. Городова у результаті вилучення з меж технічної зони за нецензурні та образливі висловлювання на адресу арбітра у тому ж матчі, а клуб оштрафовано на 5 тисяч гривень.

За небезпечний напад на суперника, який володіє м’ячем, з вірогідністю нанесення травми під час матчу 12-го туру чемпіонату між одеським "Чорноморцем" та полтавською "Ворсклою", який відбувався 8 листопада 2014 року, футболіста полтавської команди Д. Дедечка дискваліфіковано на два матчі.

Два матчі пропустить футболіст донецького "Олімпіка" О. Варванін за небезпечний напад на суперника, який володіє м’ячем, з вірогідністю нанесення травми під час матчу 12-го туру чемпіонату U-21 із луцькою "Волинню" 8 листопада 2014 року. На два матчі також відсторонено й гравця "Волині" Р. Воробея за аналогічне порушення, допущене у тому ж матчі.

За систематичну демонстрацію незгоди з рішеннями арбітра під час матчу 12-го туру чемпіонату між львівськими "Карпатами" та київським "Динамо", який відбувався 9 листопада 2014 року, головного тренера львівської команди І. Йовічевіча дискваліфіковано на один матч.

За нецензурний жест на адресу глядачів 8 листопада 2014 року після матчу 16-го туру чемпіонату першої ліги між чернівецькою "Буковиною" та тернопільською "Нивою", футболіста тернопільської команди О. Семенюка відсторонено на три матчі.

Два матчі дискваліфікації отримав футболіст овідіопольського клубу "Реал-Фарма" С. Нестеренко за небезпечний напад на суперника, який володіє м’ячем, з вірогідністю нанесення травми, який мав місце 31 жовтня 2014 року у матчі 15-го туру чемпіонату другої ліги із макіївським "Макіїввугіллям".

На три матчі відсторонено футболіста донецького "Шахтар-3" Ю. Глущука за нецензурні та образливі висловлювання на адресу асистента арбітра під час матчу 16-го туру чемпіонату другої ліги із овідіопольським клубом "Реал-Фарма", який проходив 8 листопада 2014 року.

Покарання у вигляді дискваліфікації на один матч застосоване до тренера луганського "ЛТК" М. Токара у результаті вилучення з меж технічної зони 8 листопада 2014 року у матчі чемпіонату "Екстра-ліги" із покровською "Титан-Зорею".

Триває провадження у справі "Про епізод, що відбувся 9 листопада 2014 року на 43-й хвилині матчу 12-го туру чемпіонату "Шахтар" (Донецьк) – "Дніпро" (Дніпропетровськ) за участю футболістів Т. Степаненка та Н. Калініча". У зв’язку із необхідністю отримання додаткових пояснень від арбітра матчу та Комітету арбітрів ФФУ, розгляд даного питання буде продовжено на наступному засіданні.

Оцініть цей матеріал:
Коментарі
Увійдіть, щоб залишати коментарі. Увійти
Jegres (Харьков)
Бартуловича и Дедечко дисквалифицировано на какие-то КОНКРЕТНЫЕ матчи или же на ближайшие?
Відповісти
6
2
Повернутись до новин
Коментарі 4
Jegres (Харьков)
Бартуловича и Дедечко дисквалифицировано на какие-то КОНКРЕТНЫЕ матчи или же на ближайшие?
Відповісти
6
2
Katoric (днепропетровск)
Как бабло проплатят - решат ! Хотя может регламент для остальных другой! :)
Відповісти
5
2
Я живой! (Днепродзержинск)
ЛІЛ)))
Відповісти
1
2
mizu (Южноукраїнськ)
Расследование того, чего не было? Готовься, Калинич.
Відповісти
5
5

Новини Футболу

Найкращі букмекери

Букмекер
Бонус