Остаточне рішення УЄФА по кримським клубам буде прийняте 4 грудня


Рішення УЄФА по кримським клубам буде прийняте 4 грудня

Остаточне рішення УЄФА по кримським клубам буде прийняте 4 грудня


Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Президентом УЄФА Мішелем Платіні.

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

Президент УЄФА Мішель Платіні повідомив, що УЄФА створив робочу групу з цього питання. Налагоджений постійний діалог між Президентом УЄФА та почесним Президентом Федерації футболу України Григорієм Суркісом, який також був присутній на зустрічі.

За словами Платіні, остаточне рішення буде ухвалено в рамках статутних норм УЄФА на засіданні керівництва УЄФА в Лозанні 4 грудня.

Президент Порошенко підкреслив, що для України важливо зберегти контроль над процесами з розвитку футболу в Криму. Петро Порошенко висловив думку, що для УЄФА важливо не бути втягнутим у нефутбольні баталії навколо півострова.

Також глава держави повідомив, що, повертаючись з аеропорту, побачив під стінами своєї Адміністрації півсотні футбольних фанів, які вимагали не віддавати кримські клуби Росії. "Я підійшов до них і пообіцяв боротися, щоб російський чемпіонат не відбувався у Криму, бо це наша земля", – сказав Глава держави. "Крим є і буде українським", – наголосив Президент.

Оцініть цей матеріал:
Коментарі
Увійдіть, щоб залишати коментарі. Увійти
GOTS (Эр-Рамади)
... воно вже прийнято ! Контракт ГАЗпрома з УЄФА закінчується в травні 2015р.
тобто буде ще одне китайське попередження, а далі ...
Відповісти
1
0
Повернутись до новин
Коментарі 6
GOTS (Эр-Рамади)
... воно вже прийнято ! Контракт ГАЗпрома з УЄФА закінчується в травні 2015р.
тобто буде ще одне китайське попередження, а далі ...
Відповісти
1
0
genev09 (Донецк)
как я и говорил несколько месяцев назад: будут продолжать жевать и делать вид, что проблемой занимаются...
есть одно слово, отлично описывающее данную ситуацию - "очковтирательство", ну или "показуха"...

вроде как заняты, но на деле все время откладывают и откладывают... уверен, 4 декабря тоже ничего не будет решено и перенесут "решение проблемы" на февраль, а то и на весну...
видно же, что не хотят УЕФА и ФИФА влезать в это дело...
Відповісти
3
1
Dmitrys (Луганск)
Вообще-то в упор не пойму, при чем тут Порошенко. УЕФА и ФИФА всегда позиционировали себя как структуры вне государственных органов, и всячески препятствовали их вмешательству в футбольные дела, вплоть до исключения федераций из состава членов.
Відповісти
2
3
3AK (Кременчуг)
[quote datetime=" 21.11.2014 14:01 " author="Dmitrys (Луганск)"] " Вообще-то в упор не пойму, при чем тут Порошенко. УЕФА и ФИФА всегда позиционировали себя как структуры вне государственных органов, и всячески препятствовали их вмешательству в футбольные дела, вплоть до исключения федераций из состава членов. " [/quote]
Почитай вот эти две статьи и станет все ясно... В целом, это не инициатива Порошенко... http://www.ua-football.com/ukrainian/news/546ed1ed...
http://www.ua-football.com/ukrainian/news/546dca36...
Відповісти
3
0
Шурлан (Кировоград)
Ни одной стране не предоставят право на ЧЕ или ЧМ если не будет гарантий высших госструктур( президент,премьер и т.д.) УЕФА реагирует если идёт давление со стороны данных структур на местные федерации .
Відповісти
1
0
ihor7 (Тернопіль)
Якщо ще по ЧС-18 можна зрозуміти, що зайві витрати пришвидшать падіння імперії уйла, то по участі кримських клубів в другій лізі чемпіонату Росії є великі питання.
Відповісти
3
4

Новини Футболу

Найкращі букмекери

Букмекер
Бонус