Суркіс: Не можна зупинятися на досягнутому, потрібно працювати далі


Президент Динамо Ігор Суркіс прокоментував матч групового етапу Ліги Європи з Ріу Аве (2:0)

Суркіс: Не можна зупинятися на досягнутому, потрібно працювати далі


Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував в ефірі програми "Профутбол" матч групового етапу Ліги Європи з "Ріу Аве" (2:0)

- Насамперед, ми вирішили поставлене завдання. Але воно ще не вирішене остаточно, адже "Ольборг" виграв у "Стяуа". Тепер нам потрібно як мінімум не програти, а ще краще - виграти в Румунії, щоб на мажорній ноті закінчити цей футбольний рік. У футболі, як кажуть, дрібниць не буває. Навесні буде легше, якщо в групі Ліги Європи зайняти перше місце.

- Ви помітили узгодженість у грі динамівців, усім ви задоволені в діях команди?

- Ви знаєте, як уболівальник, насамперед я задоволений результатом. Є у футболі тонкощі, які тепер вже розберуть тренер, самі хлопці. У першому таймі було створено достатньо моментів Артемом Кравцем, але він їх не реалізував. Ми ще до перерви могли вести 3:0. У другому таймі хлопці виправились, забили м'ячі. Була компактність між лініями, нашим воротам практично не загрожували. Команда знала, чого вона хоче досягти і як потрібно грати, щоб прийшов результат. Є прогрес, і це дуже приємно. Але не можна зупинятися на досягнутому, потрібно працювати далі.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус