Іван Шіц: Колективними членами ФФУ, є такі організації, про які лише на конгресах і чуємо


Гендиректор Говерли - про можливе скликання позачергового конгресу ФФУ

Іван Шіц: Колективними членами ФФУ, є такі організації, про які лише на конгресах і чуємо


Генеральний директор "Говерли" Іван Шіц прокоментував можливе скликання позачергового конгресу Федерації футболу України.

– Відколи почали випливати різні негативні факти діяльності нашого найвищого футбольного органу й з’явилися вимоги колективних членів ФФУ щодо недовіри голові Анатолію Конькову. Думаю, слід трохи зачекати, щоб вляглися пристарасті, на мою думку, не варто нарікати лише на одного голову, адже проблема не лише в керівництві ФФУ, а в самій системі роботи, яку потрібно змінювати.

Ви подивіться, колективними членами ФФУ, є такі організації, про які лише на конгресах і чуємо. Зокрема, туристичне агентство "Спорт Лайн Тревел", Молодіжний футбольний союз, об'єднання громадян "Граємо за Україну разом", - від цих структур на засідання Конгресу відряджають по-двох членів. І це в той час, коли впрофесійні футбольні об’єднання – Прем’єр-лігу та Професійну футбольну лігу на Конгресі представляють по троє членів. Тому рішення від такого зібрання користі нам точно не принесе. Гадаю, що ФФУ має надати представництво усім клубам УПЛ та ПФЛ, адже саме вони практично фінансово підтримують ФФУ. Лише тоді, коли на подібних заходах зустрічатимуться футбольні люди, а не члени незрозумілих організацій, діяльність яких далека від футболу, можна буде будувати конструктивну роботу.

Оцініть цей матеріал:
Коментарі
Увійдіть, щоб залишати коментарі. Увійти
veteran! (Киев)
Логично! Правильное предложение!
Відповісти
0
0
Повернутись до новин
Коментарі 2
veteran! (Киев)
Логично! Правильное предложение!
Відповісти
0
0
Йоко і самураї (Сімферополь)
и таки он прав!
Відповісти
0
0

Новини Футболу

Найкращі букмекери

Букмекер
Бонус