Суркіс прокоментував трансферні чутки Динамо


Суркіс про трансфери Динамо

Суркіс прокоментував трансферні чутки Динамо


В ефірі телепрограми "Профутбол" президент ФК "Динамо" (Київ) Ігор Суркіс прокоментував інформацію про можливі трансфери гравців клубу та розповів про пріоритети в трансферній політиці в зимове міжсезоння.

%video=548540f89dbb7%

- Чи підтверджуєте інтерес "Дніпра" до Романа Безуса?

- Це не відповідає дійсності. Роман Безус - гравець київського "Динамо". Для того, щоб ми говорили, що хтось із футболістів піде, для початку клуб повинен отримати офіційну пропозицію. Природно, Рому може не влаштовувати кількість проведеного на полі ігрового часу. Але зараз він гравець "Динамо", коли потрібно, він завжди виходив на поле і віддавав себе повністю команді. Так, сьогодні тренерському штабу здається, що сильніший інший виконавець. Але завтра, не дай Боже, хтось отримає травму і Рома завжди готовий вийти та допомогти. Можливо, в наступному сезоні Безус підготується і буде сильніший за інших. Значить - він гратиме.

- Правда, що "Динамо" перебуває в пошуках лівого захисника?

- Ми шукаємо не тільки лівого захисника. І опорного, і атакуючого в середину поля. Наші гравці в будь-яку хвилину можуть отримати пропозицію і покинути команду. Ми повинні весь час перебувати в пошуку, у нас є гравці на замітку. Але це трансферне вікно коротке і найголовніше завдання, яке ми з Сергієм Станіславовичем визначили - зберегти нинішній склад, подивитися на підготовчих зборах молодь. Особливо, на першому зборі. Того ж Мякушка з "Говерли", який демонструє чудову гру. Підкреслю, що в тих умовах, в яких живе наша країна, головним нашим завданням є зберегти склад.

- Є інформація про інтерес "Динамо" до Стрініча...

- Я не знаю, звідки беруться ці чутки, ми цим гравцем не цікавилися. Я у футболі законослухняна людина, і знаю, що у Стрініча є діючий контракт з "Дніпром". Напевно "Дніпро" захоче продовжити контракт з гравцем. Ми з "Дніпром" у хороших відносинах, і як я можу провокувати Стрініча, щоб він перейшов до "Динамо"? Це нонсенс. Тим більше у нас вже в лютому може в повну силу почати тренуватися Макаренко.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Сашка (Москва)
Коноплянка ДК не нужен.Хватило Ротаня.
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 6
Сашка (Москва)
Коноплянка ДК не нужен.Хватило Ротаня.
Ответить
0
0
Veminal (Киев)
ну ты сравнил хрен с пальцем))
ротань игрок уровня украинского пердива - просто распиаренный..
Ответить
0
0
Александр Багрий
Дуже цікаво бачити Коноплянку в Динамо, але ще більше хочеться бачити сильне Дніпро.
А найкращий варіант - це перехід Євгена в Реал після перемоги (кубка ліги Європи).
Ответить
0
0
Виталий Седнев
Коноплянка не динамовский игрок. Да и в любом суперклубе он вряд ли состоится - слишком много звездности.А на счет Цыганика согласен. И вообще, коментаторы на 2+2 полный отстой.
Ответить
0
0
satellite (Харьков)
А всё таки ведущий программы "ПРОФУТБОЛ." балабол и провокатор!!!
Убеждался в этом не раз...
Ответить
1
3
dimanello (Тернопіль)
Источник : Коноплянка близок к переходу в Динамо Киев.
Ответить
0
2

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус