U-19: репетиція на Меморіалі Вілотича

28 августа 2009, пятница. 18:52


У середу, 2 вересня, матчем проти однолітків з Ізраїлю юнацька збірна України, складена з гравців 1991 року народження (U-19), розпочне виступ на Меморіалі Вілотича, що проходитиме у Сербії. Учасники турніру, серед яких − також команди господарів та Угорщини, визначать переможця за круговою системою.

Повернення чемпіонів

У складі українців на Балкани вирушать три тріумфатори цьогорічної континентальної першості серед 19-річних − голкіпер Ігор Левченко, захисники Темур Парцванія та Ігор Чайковський. «Останні збори у Криму ми провели без наших чемпіонів, − розповів кореспонденту Інформ-служби ФФУ наставник «синьо-жовтих» Анатолій Бузник. − Ці хлопці були виснажені як психологічно, так і фізично, отже, мали хоча б трохи відпочити. Зараз вони разом із іншими кандидатами готуються до офіційних матчів».

Мета − перемога

«Турнір у Сербії ми сприймаємо як заключний етап підготовки до першого раунду кваліфікації юнацького Євро-2010, який стартує вже 9 жовтня, − додав тренер нашої команди, − проте це не означає, що ми не намагатимемося перемогти на Меморіалі Вілотича. Як на мій погляд, у хлопців треба виховувати дух переможців навіть в контрольних поєдинках, тому цілі в нас відповідні». Нагадаємо, що суперниками українців у 12-й відбірній групі Євро-2010 (U-19), матчі якої прийматиме Швеція, стали, окрім господарів, збірні Чорногорії та Грузії.

Меморіал Вілотича

3 вересня. УКРАЇНА − Ізраїль (18.00). Сербія − Угорщина

4 вересня. УКРАЇНА − Угорщина (18.00). Сербія − Ізраїль

6 вересня. Сербія − УКРАЇНА (17.30). Ізраїль − Угорщина

Склад збірної України (U-19):

Воротарі: Антон Ситников (ЦСКА Київ), Ігор Левченко («Олімпік» Донецьк);

Захисники: Темур Парцванія, Олексій Прилєпов (обидва − «Динамо» Київ), Ярослав Олійник, Ігор Чайковський (обидва − «Шахтар» Донецьк), Олег Поліщук («Металург» Донецьк), Станіслав Морозов («Кривбас» Кривий Ріг);

Півзахисники: Антон Кравченко («Дніпро» Дніпропетровськ), Євген Морозенко, Віталій Сокуренко (обидва − «Динамо»), Василь Прийма («Металург» Донецьк), Роман Карасюк («Волинь» Луцьк);

Нападаючі: Михайло Малін («Динамо»), Євген Картушов, Дмитро Гречишкин, Владислав Нехтій, Олександр Овчинников (усі − «Шахтар»), Євген Павлов («Волинь»).





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости