Единоборства
Единоборства

Единоборства - результаты и расписание матчей, турнирная таблица, новости.

Украинские греко-римляне на ЧЕ: золото, бронза и 5-е командное место


На юніорській першості континенту з боротьби завершилися змагання представників греко-римського стилю

Украинские греко-римляне на ЧЕ: золото, бронза и 5-е командное место


На чемпіонаті Європи з боротьби серед юніорів у Римі (Італія) визначили найсильніших представники всіх вагових категорій у греко-римському стилі.

UA-Футбол вже розповідав, що першу золоту нагороду українській команді приніс представник категорії до 63 кг Олександр Грушин.

У заключний для класиків змагальний день українську скарбничку поповнив ще один представник Київщини Віталій Андрійович, який здобув бронзу у вазі до 82 кг.

Розпочав виступи в Римі Віталій з перемоги 6:0 над шведом Андерсом Еріком Ульссоном.

У чвертьфіналі українець програв 2:5 майбутньому фіналістові - Ніку Ойоґу з Румунії.

Втішний турнір Андрійович розпочав із впевненої перемоги над турком Мугутдіном Саріджіджеком - 8:1.

У бронзовому фіналі наш борець впевнено розібрався з поляком Шимоном Шимановичем - 9:0.

Новоспечений призер чемпіонату Європи серед юніорів Віталій Андрійович з особистим тренером Максимом Чепурком

Також мав нагоду здобути бронзу й представник вагової категорії до 60 кг Іван Черкас. Але він у медальній сутичці поступився 0:5 італійцеві Джакопо Сандрону.

Чемпіонами Європи у заключний для греко-римлян змагальний день стали німець Андрей Ґінк (до 60 кг), білорус Аляксандр Лявончик (до 67 кг), азербайджанець Улву Ґанізаде (до 72 кг), а також росіяни Алєксандр Комаров (до 82 кг) і Артур Сарґсян (до 97 кг).

Збірна Росії з чотирма чемпіонами у складі впевнено виграла командний залік - 195 очок. Грузини другі - 113 пунктів. На третьому місці розташувалися вірмени (101), четверті - білоруси (91). Збірна України з тренером Віктором Лозовим на чолі завершила змагання п'ятою - 80 очок.

Вчора в боротьбу на чемпіонаті Європи в Римі розпочали представниці жіночої боротьби. Перші медальні сутички там відбудуться сьогодні і, судячи з усього, на Україну очікують медальні жнива. У фінал вагової категорії до 59 кг пробилася Тетяна Ріжко. За золото вона посперечається з Анастасією Нічітою з Молдови. У категорії до 55 кг Христина Демко зійдеться в сутичці за бронзу з Ауксе Руткаускайте з Литви. Аліна Рудницька (до 68 кг) посперечається за бронзову нагороду з полячкою Евеліною Сіунек. Нарешті Ірина Пасічник (до 76 кг) побореться за третє місце з росіянкою Ельмірою Халаєвою.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус