Олимпиада
Олимпиада

Олимпиада - результаты и расписание матчей, турнирная таблица, новости.

Олімпіада-2018. Віта Семеренко: Валя вчора чотири години проридала


Комментарий украинки сразу после провала в олимпийской эстафете

Олімпіада-2018. Віта Семеренко: Валя вчора чотири години проридала


Українська біатлоністка Віта Семеренко, яка виступала на другому етапі естафети в олімпійському Пхьончхані і завершила свій відрізок передостанньою, допустивши один промах на стрільбі стоячи, дала коментар телеканалу UA: Перший.

- Хочу вибачитися за те, що відбулося. Не знаю, що трапилася, але хочу вибачитися. Чому промахнулася на «стійці»? Мабуть, сильно хотіла швидко відстрілятися і відграти відставання. Не сказала б, що вітер сильно заважав. Зліва трохи дуло.

Крім того, Віта висловилася про непотрапляння до складу сестри.

- Прикро, коли така несправедливість. То було рішення особисто головного тренера і нам складно його зрозуміти. Валя вчора в кімнаті ридала. Не трохи, а десь чотири години.

Нагадаємо, що сьогодні вранці Валентина Семеренко звернулася до вболівальників через паблік UA: Біатлон.

Олімпіада-2018. Віта Семеренко: Валя вчора чотири години проридала - изображение 1Олімпіада-2018. Віта Семеренко: Валя вчора чотири години проридала - изображение 2Олімпіада-2018. Віта Семеренко: Валя вчора чотири години проридала - изображение 3Олімпіада-2018. Віта Семеренко: Валя вчора чотири години проридала - изображение 4Олімпіада-2018. Віта Семеренко: Валя вчора чотири години проридала - изображение 5Олімпіада-2018. Віта Семеренко: Валя вчора чотири години проридала - изображение 6
Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус