Олимпиада
Олимпиада

Олимпиада - результаты и расписание матчей, турнирная таблица, новости.

Отмучились. Российский биатлонист лишил Украину призрачных надежд на приличное завершение Олимпады-2018


Мужскую эстафету Украина завершила девятой

Отмучились. Российский биатлонист лишил Украину призрачных надежд на приличное завершение Олимпады-2018


Те ганьбисько нарешті завершилося. Сьогоднішня естафета серед чоловіків вінчала біатлонну програму Олімпіади-2018.

Особливих ілюзій стосовно результатів збірної України не було, однак Артем Прима, який виступав на першому етапі, іскорку надії подарував. Ідеальна стрільба на обох вогневих рубежах, третя серед 18-ти учасників швидкість проходження дистанції дозволили Артемові передати естафету Сергієві Семенову третім, з відставанням від лідера всього в 23,9 секунди.

Семенов протримався на рівні до стрільби лежачи, чисто відстрілявся, потім суттєво скинув швидкість, а до проміжного фінішу ледве дійшов. Десята позиція і півтори хвилини відставання від лідера розставляли ситуацію по місцях. Навіть за умови, що вітрові пориви на стрільбищі були некерованими і призводили до промахів майже усіх провідних збірних, відповідно зростав елемент випадковості, Україна в її нинішньому стані здивувати не здатна.

До того ж на третій етап вийшов спортсмен, який у профілі в «Фейсбуку» досі позиціонує себе як предстанник «сборной Россіі по біатлону». Владімір Сємаков добре відпрацював «лежку», а на «стійці» довго вицілював, але врешті пішов на штрафне коло. Естафету Сємаков передав передав 11-м. Звісно, на вісім років молодший етнічний українець Артем Тищенко, якого тренерський штаб продовжує іґнорувати, так би не зміг.

Врешті, змагання Україна завершила дев’ятою. Дмитро Підручний зробив, що міг.

Але загалом цей виступ став логічним епілогом того жалюгідного видовища, яке представляла собою українська збірна з біатлону на Іграх в Пхьончхані.

А виграв чоловічу естафету один з головних героїв Олімпіади-2018 – німецький тренер збірної Швеції Вольфґанґ Піхлер. Ще одна несподіванка від шведів, яку, в принципі, вже й несподіванкою не назвеш.

Срібло здобули норвежці, бронзу – німці.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Не дармоед (Запорожье)
Пороху спорт по барабану , потому такие результаты.
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 6
Не дармоед (Запорожье)
Пороху спорт по барабану , потому такие результаты.
Ответить
0
0
Siren05 (Мариуполь)
Почему по барабану, а как же постоянная попытка завоевать главный приз для Украины получить очередной миллирдный транш. Чем не олимпийский вид спорта?
Ответить
0
0
Vadim0986
Кто там не верил в зарaботок в интернете? Cе︁︁й︁ч︁︁︁︁а︁︁︁с зарабатываю ︁︁︁︁︁н︁︁︁︁а︁︁︁ ︁︁︁︁с︁︁а︁︁︁й︁︁т︁︁е︁ http://v-kontakte.biz/84q7y/from/ ,︁︁︁ ︁︁в︁ы︁︁︁︁︁х︁о︁︁д︁︁︁и︁︁︁т︁︁ ︁︁︁︁︁︁︁от 300 $ ︁︁︁︁︁в︁︁ ︁︁︁︁день,︁︁︁ ︁︁︁к︁︁о︁︁н︁е︁︁ч︁︁︁н︁︁о︁︁︁ ︁︁︁на это уходит время,︁ ︁︁︁︁н︁о ︁о︁︁︁︁︁н︁о︁ ︁︁︁︁︁т︁о︁︁г︁︁︁о︁︁︁︁ ︁с︁︁︁︁т︁о︁︁и︁︁т︁︁. ︁С︁сы︁︁л︁︁︁︁к︁︁у ︁︁скоро удалю, ︁︁︁т︁︁︁︁а︁︁к ︁︁︁︁к︁︁︁︁а︁к ︁︁н︁е︁ ︁︁з︁︁︁а︁︁н︁и︁︁м︁︁︁а︁︁︁︁ю︁с︁︁ь︁ ︁︁︁рек︁︁л︁︁︁а︁м︁︁о︁й︁. Кто успел, того и тапки!
Ответить
0
0
MaximSK (Киев)
Обвинять одного Семакова в поражении глупо, до этого Семенов жестко провалился, Пидручный тоже на штрафной крут ушел. Просто у нас нет хороших биатлонистов
Ответить
1
0
_kovA_ (Харьков)
Всё, отстрелялись, как в прямом, так и в переносном смысле. Для украинских атлетов Олимпиада завершена и слава Богу, что хоть никто не умер!
Спасибо Саше Абраменко за Золотую медаль!
До встречи через четыре года.
Ответить
1
1
avatar
beatles (Крыжополь)
В самую точечку!
Слава Богу!
Ответить
1
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус