Еліна Світоліна змогла взяти верх над своєю кривдницею в напруженому матчі

П'ята ракетка світу Еліна Світоліна в 1/16 фіналу Canada Open здолала свою кривдницю, румунку Міхаелу Бузарнеску.

Матч тривав 2 години 23 хвилини. За увесь час проведений на корті Світоліна зробила 6 ейсів, реалізувала 5 брейк-поїнтів і зробила 1 подвійну помилку. В свою чергу Бузарнеску подала 4 подачі навиліт, допустила 3 подвійні помилки і реалізувала 4 брейки.

Почався матч дуже вдало, українка відразу взяла ініціативу в свої руки і вже на початку першого сету вела з перевагою в чотири гейми. Потім румунська теннісистка змогла відігратися, але Еліна не здала позицій і перемога була за нею.

Другий сет був дещо складнішим для українки з самого початку. Вона програла перший гейм, але відразу відіграла його. Майже всю партію наша тенісистка була в ролі наздоганяючої, але не здавалася і змогла перевести гру на тай-брейк. Почала Еліна непогано, повела 5-2, але не змогла втримати перевагу і в результаті програла 7-5.

Початок вирішальної партії Світоліна провалила. Вона не могла сконцентруватися і виглядала розсіяною. Румунка скористалася цим і відразу взяла ініціативу в свої руки, як результат - виграла три гейми підряд. Після паузи Світоліна набралася сил та почала впевнено наздоганяти Бузарнеску. Вже невдовзі рахунок став 3:3, а згодом українка вишла вперед 4:3. Після 7 гейму румунська тенісистка скористалася допомогою лікарів. Як виявилося, спортсменка отримала травму. Вона підвернула праву гомілку під час розіграшу і покинула корт на колясці. В результаті чого, Еліна Світоліна перемогла і вийшла до 1/8 Canada Open.

Canada Open. 1/16 фіналу. Жінки. 8 серпня

Еліна Світоліна - Міхаела Бузарнеску 6:3, 6:7 (5:7) 4:3 відмова

Це була третя зустріч суперниць між собою. Українка програла Бузарнеску на стадії 1/16 Rolan Garros 2018. Ця поразка коштувала їй четвертого рядка рейтингу WTA. Також Світоліна поступилася румункі на турнірі в Бірмінгемі.

Наступною суперницею Світоліної стане переможниця пари Азаренко - Конта.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус