Севідов – про Таловєрова на ОІ: На спині MAXI написано, а зіграв він як MINI. Ти соромишся прізвища?

Український тренер не розуміє такого підходу

Севідов – про Таловєрова на ОІ: На спині MAXI написано, а зіграв він як MINI. Ти соромишся прізвища?

Фото - УАФ

Олександр Севідов проти прізвиськ та псевдонімів на футболках українських гравців.

“Коли я побачив на спині у Таловєрова MAXI написано, а зіграв він як MINI, у мене виникає питання. Знаєте, у нас немає такої традиції, як у бразильців – скорочені прізвища, прізвиська писати на спині. У мене завжди виникає питання: “Ти що, соромишся свого прізвища?”.

• Більше новин зі світу футболу читайте в режимі Live у Telegram UA-Football

"Чи прізвище Таловєров не помістилося б на футболці? Для мене це трохи дивно. У нас кілька футболістів писали свої прізвиська на футболках. У нас не приживається, немає такої традиції. Не знаю, навіщо у такий відповідальний момент…”, – заявив екстренер “Металіста”.

Таловєров зіграв в усіх матчах збірної U-23 на Олімпіаді.

Оцініть цей матеріал:
Коментарі
Увійдіть, щоб залишати коментарі. Увійти
Mike7 (Рівне)
Ну написав, то й що? Це порушення якесь чи не повага до когось? Яке це має значення до самої гри? А зіграв - як зумів так зіграв...
Відповісти
2
0
Повернутись до новин
Коментарі 2
Mike7 (Рівне)
Ну написав, то й що? Це порушення якесь чи не повага до когось? Яке це має значення до самої гри? А зіграв - як зумів так зіграв...
Відповісти
2
0
Джим Слэйд (Харьков)
Нормально сыграл, намного лучше того же Салюка
Відповісти
1
1

Новини Футболу

Найкращі букмекери

Букмекер
Бонус