Севідов – про Таловєрова на ОІ: На спині MAXI написано, а зіграв він як MINI. Ти соромишся прізвища?
Олександр Севідов проти прізвиськ та псевдонімів на футболках українських гравців.
“Коли я побачив на спині у Таловєрова MAXI написано, а зіграв він як MINI, у мене виникає питання. Знаєте, у нас немає такої традиції, як у бразильців – скорочені прізвища, прізвиська писати на спині. У мене завжди виникає питання: “Ти що, соромишся свого прізвища?”.
-
Більше новин зі світу футболу читайте в режимі Live у Telegram UA-Football
"Чи прізвище Таловєров не помістилося б на футболці? Для мене це трохи дивно. У нас кілька футболістів писали свої прізвиська на футболках. У нас не приживається, немає такої традиції. Не знаю, навіщо у такий відповідальний момент…”, – заявив екстренер “Металіста”.
Таловєров зіграв в усіх матчах збірної U-23 на Олімпіаді.
Популярне зараз
- Ліга націй. Україна - Албанія 1:2. А в чому головна ідея..?
- Україна - Албанія. Дивитись онлайн LIVE пряму відеотрансляцію матчу Ліги Націй
- Із дебютантом. Відомий стартовий склад збірної України на матч Ліги націй проти Албанії
- Старт Ліги націй: Україна – Албанія, Франція – Італія і не тільки. Розклад футболу на 2 – 8 вересня
- Красуня дня. Чарівна наречена Влада Супряги, яка готова підтримувати його в Зорі
- "Наш всесвіт". Захисник Динамо вперше став батьком
Коментарі 2