20 серпня в Гідропарку стартує "Кубок Незалежності 2013"

20 серпня в Місті Спорту київського Гідропарку стартує черговий спортивний проект - товариський турнір з футболу "Кубок Незалежності 2013" за участі команд керівників та топ менеджерів Адміністрації Президента України, Кабінету міністрів України, Київської міської державної адміністрації та Генеральної прокуратури України.

Початок матчів о 19.00. Матч за третє місце та фінальний турнір відбудеться 23 серпня о відповідно о 19.00 та 20.00.

В заявки команд увійшли відомі чиновники національного та столичного топ-рівня: з Адміністрації Президента - Юрій Павленко, віце-прем’єр-міністр Юрій Бойко, міністр фінансів Юрій Колобов, міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк, міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький, керівник секретаріату Кабінету міністрів України Костянтин Любченко, голова КМДА Олександр Попов, голови державних адміністрацій в м. Києві - Станіслав Прокопенко, Сергій Вітковський, Сергій Зімін.

Турнір присвячений Дню Державного Прапору України та Дню Незалежності України, відбудеться на одному з кращих столичних стадіонів для аматорського футболу "Гідропарк Арена" в спортивному парку Місто Спорту.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус