Премьер-лига
Премьер-лига

Премьер-лига - результаты и расписание матчей, турнирная таблица, новости.

Контрольний матч. "Карпати" - ФК "Ростов" 2:1. По сценарію фінала Кубка СРСР-1969


Футболісти львівських "Карпат" провели другий спаринг під час заключних тренувальних турецьких зборів

Контрольний матч. "Карпати" - ФК "Ростов" 2:1. По сценарію фінала Кубка СРСР-1969


У вівторок, 28 лютого, футболісти львівських "Карпат" провели другий спаринг під час заключних тренувальних турецьких зборів проти російського клубу ФК "Ростов" і перемогли з рахунком 2:1.

У минулому сезоні ФК "Ростов" посів 13-е місце у прем'єр-лізі (всього - 16 команд). Ростовська команда (стара назва "Ростсільмаш") востаннє зустрічалася з "Карпатами" ще 11 вересня 1965 року. Тоді "зелено-білі" у Львові розгромили суперників з рахунком 6:0 (відзначились Гусєв (тричі), Крощенко, Костиков та Баталін). Проте цього разу сценарій у матчі розгортався як у фіналі Кубка СРСР-1969 в Москві, коли "Карпати" зустрічалися з іншим представником Ростова - СКА.

Матч "Карпати" - ФК "Ростов" очима головного тренера "Карпат" Юрія Дячука-Ставицького...

Про перебіг подій у матчі на турецькій землі розповів по телефону головний тренер "Карпат" Юрій Дячук-Ставицький, який зазначив, що "ФК "Ростов" під час зимового міжсезоння у семи матчах здобув п'ять перемог, в тому числі і над швейцарським клубом "Тюн", і зазнав єдиної поразки ще 21 січня від харківського "Металіста". У складі "Карпат" знову не було трьох збірників - Фещука, Іщенка та Сучкова, які приєднаються до тренувального табору 2 березня.

В першому таймі на полі точилася рівна боротьба. Росіянин Осінов відкрив рахунок на 8-й хвилині після потужного штрафного удару. Після перерви перевага була на боці "Карпат", які забили два голи після розіграшу стандартних положень. На 66-й хвилині Роша Батіста після розіграшу кутового удару зрівняв рахунок, а на 79-й хвилині Самсон Ґодвін завдав підступного дальнього удару і м'яч, вдарившись об газон, перелетів над воротарем "Ростова". Тож, як і у пам'ятному фіналі-69, "Карпати" здобули вольову перемогу над ростовчанами з рахунком 2:1.

Склад "Карпат" був таким: Тлумак (Мартищук, 46), Федорів (Лапко, 60), Распопов, Петрівський, Пшеничних, Худоб'як (Веприк, 76), Ґодвін, Шмаков (Бобилєв, 71), Пірес (Стус, 78), Платон (Тимчишин, 46), Батіста.

ФК "Ростов" грав у такому складі: Багі (Чічкін, 46), Орлов, Гутьєррес, Оленіков (Бендзь, 46), Крушчич, Бурченко (Данцев, 46), Осінов, Бочков (Калашніков, 46), Белецький (Алхазов, 75), Перес (Каньєнда, 46), Бузнікін (Бурмістров, 46).

Заключна товариська гра "Карпат" під час третіх турецьких зборів відбудеться 4 березня.

Оцените этот материал:
Источник:
Юрій Назаркевич, офiцiйний сайт львiвян
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
o_chub (Львів)
2 gwer (LWIW) - А звідки інформація про продаж???
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 14
o_chub (Львів)
2 gwer (LWIW) - А звідки інформація про продаж???
Ответить
0
0
Rom (Lwiw)
gwer (LWIW) 02.03.06 15:13 Поїдуть в Дніпропетровськ грати за "Дніпро-2" :)))
Ответить
0
0
gwer (LWIW)
А тим часом учора Димінський разом з Єремеєвим продали свою НПК "Галичину" групі ПРИВАТ і Коломойському. Що тепер буде з КАРПАТАМІ?
Ответить
0
0
вітренко (Львов)
цього разу буде виняток!!!
Ответить
0
0
RAGE (Киев)
rr (lviv) Хочеться на ДК?:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) А такі бажання переростають в повні розчарування!
Ответить
0
0
вітренко (Львов)
Мізіна не треба, за багато він вже в Карпатах пограв. Просрав він своє фудбальне , щастя (пропив) Бережись Динамо:)))))))
Ответить
0
0
rr (lviv)
Хочеться вже на трибуни... Особливо на ДК.
Ответить
0
0
miki (Івано-Франківськ)
Так, матч з Борисфеном був цікавий.Але тепер Карпати повинні помститись Максимову. Ще би Мізіна в Карпати повернути і такого шуму можна у вишці наробити...
Ответить
0
0
Марче (Львів)
Ще один спаринг, і все. Починаються офіційні матчі. Першим буде ЦСКА,яке недавно очолив Ю.Максимов. 10 березня Карпати повинні нагадати тренеру киян, що в нас довгі руки. Нагадаю, що саме Максимов забив нам два м"ячі у матчі з Борисфеном (2:3) у Львові, після якого зелено-білі фактично втратили шанси залишитись у вищій лізі. Правда, в попередньому матчі він отримав червону картку і мав би пропускати матч, але зараз то вже немає значення. Тепер від Карпат залежить яким буде дебют молодого тренера. За кожен тоді забитий Юрієм гол Карпати мають відповісти дуплетом. Хай буде так!
Ответить
0
0
_Slava (Lviv)
2 коло а на дворі сніг :((
Ответить
0
0
_Slava (Lviv)
2 коло а на дворі сніг :((
Ответить
0
0
Патисон (Киев)
Я вижу не плохой клуб рисуется!! Только жалко Зарю, а так бы сладкаю парочка в вышке была бы!
Ответить
0
0
Eintraht (Frankfurt)
01-03-2006 11:23 Кто заменит Голбана ? Получившего недавно травму молдавского форварда львовских "Карпат" Александра Голбана может заменить в этом клубе другой форвард из Молдовы. Как рассказал главный тренер клуба Юрий Дячук-Ставицкий, потенциальным новичком является нападающий сборной Молдовы 1985 года рождения. Руководство "Карпат" не называет имени потенциального новичка, но по всей видимости речь идет о Виталии Маналиу.
Ответить
0
0
свой среди чужих (чужой среди своих)
С победой!
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус