Премьер-лига
Премьер-лига

Премьер-лига - результаты и расписание матчей, турнирная таблица, новости.

"Арсенал" - "Карпати" - 4:1. Друге падіння Костова


"Каноніри" на своєму полі не залишили шансів "Карпатам"

"Арсенал" - "Карпати" - 4:1. Друге падіння Костова


25-й тур чемпіонату України-2012/2013

22 квітня. Київ. Стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського. 3 306 глядачів

«Арсенал» - «Карпати» - 4:1

Голи: Аржанов 7, з пенальті, Адійя 11, А. Богданов 42, Романчук 78 – Кенія 77

«Арсенал»: Рева – М. Обрадовіч, Одібе, Рафаель, Романчук – А. Богданов, С. Валяєв (Жулісон Мамаду 57) – Адійя, Аржанов (к), Бушман (Герасимюк 62) – Гоменюк

Тренер – Юрій Бакалов

«Карпати»: Мисак – Озарків (Геращенков 34), Пластун, Балажіц, Жовтюк (Кополовець 34) - Худоб’як (к), Голодюк (Марселіньо 58), Штіліч – Ксьонз, Гладкий, Кенія

Тренер – Ніколай Костов

Судді: Абдула – Беккер, Плужник (усі – Харків) – Лісаковський, Д. Бондаренко (обидва – Одеса)

Попередження: Одібе 54 – Озарків 7, Худоб’як 30, Штіліч 59, Кенія 89

Навряд чи міг хтось на початку березня уявити, що цей поєдинок матиме якесь серйозне з турнірної точки зору значення. Тих же, хто спрогнозував би, що ця гра 25-туру стане поєдинком за шість очок, які можуть мати визначальне значення в боротьбі за виживання, взагалі засміяли б. Проте реалії інакші. «Арсенал» не мав змоги нормально підготуватися до весни й доукомплектувати склад, львів’яни ж ніяк не доб’ються стабільності в грі. Як наслідок, впродовж останнього тижня наставник «гармашів» Юрій Бакалов говорив, що його команда нарешті набуває сталості в діях. Тренер же галичан Ніколай Костов від коментарів утримувався, але про серйозність щодо підготовки «Карпат» до цієї гри свідчить той факт, що до Києва вони заїхали на цілих п’ять днів, безпосередньо з Донецька, де команда у середу проводила матч Кубка України проти «Шахтаря». Поселилися львів’яни в комфортабельному готелі «Червона рута», в селищі міського типу Козин. Саме там під час Євро-2012 мешкали шведи.

Напередодні матчу правоохоронці, усвідомлюючи, що стосунки між фанатами «Арсеналу» з карпатівцями і їх динамівськими побратимами, м’яко кажучи, ворожі, намагалися розвести сторони якомога ретельніше. Людей з зелено-білою символікою міліціянти зупиняли на підступах до стадіону і спрямовували у власному супроводі вгору, до Маріїнського парку. Людей у червоно-синіх тонах видно не було. Не допомогла навіть обіцянка керівництва «Арсеналу» запускати безкоштовно на трибуни студентів.

У стартових складах обидва тренери підготували чимало сюрпризів. Зрештою, ходи Бакалова читалися більш чітко. Він випустив у воротах Віталія Реву, в обороні довірив місце перевіреному квартету (справа наліво) Мілан Обрадовіч, Майкл Одібе, Рафаель і Олександр Романчук. В опороній зоні за відсутності Андрія Ткачука, котрий не зміг вийти на поле, оскільки перебуває у Києві на правах орендованого у «Карпат» гравця, поряд з Андрієм Богдановим вийшов Сергій Валяєв. Під нападником Володимиром Гоменюком з’явилися Домінік Адійя (справа), Юрій Бушман (зліва) і капітан Володимир Аржанов, котрий саме під цей матч остаточно відновився після травми.

Наставник «Карпат» Ніколай Костов підготував цілу серію сюрпризів, які можна назвати не те що неочікуваними, а навіть сенсаційними. І вихід молодого воротаря Романа Мисака замість Мартіна Боґатінова, який помиляється доволі часто, виглядав у цьому контексті ходом найбільш логічним. В обороні зліва за умови відсутності через травму Володимира Бидловського зліва з’явився Ігор Озарків. В центрі, як і в двох попередніх матчах, грали Ґреґор Балажіц та Ігор Пластун. А ось справа діяв Микола Жовтюк, котрий навесні грав лише в матчах проти «Шахтаря» - спершу в центрі, а потім зліва. Павло Ксьонз, для якого місце справа в захисті при Костові стало звичним, на цей раз несподівано діяв справа в атаці. В опорній зоні не знайшлося місця, здавалося, незамінному Муртазу Даушвілі. На місце «хвилеріза» змістився Олег Голодюк, над ним же діяли Ігор Худоб’як і Семір Штіліч. Поява останнього з огляду на вдалий вихід на заміну в поєдинках проти «Динамо» і «Шахтаря» читалася. Попереду ж, окрім Ксьонза, діяли Олександр Гладкий (в центрі) і Леван Кенія (зліва).

Господарі розпочали гру активніше й спробували загострювати гру з акцентом на власний правий край. Не скажеш, що своїми діями кияни ставили суперників в тупикове становище, та попри це перший шанс відзначитися «Арсенал» отримав майже відразу. Елементарна перепасовка поруч зі своїми ворітьми завершилася неточною передачею Озарківа на Худоб’яка. М’яч перехопив Бушман і міг як бити відразу, так і зупиняти «кулю». Часу в «каноніра» було достатньо. Втім, молодий футболіст трохи перетримав м’яч і, я наслідок, дав зіграти у підкаті Балажіцу.

В принципі, ця похибка трохи збадьорила гостей і вони навіть провели одну небезпечну атаку правим краєм, яка завершилася подачею кутового. Після його розіграшу ледь не замкнув дальню стійку Голодюк. Проте Олег трохи не дотягнувся до м’яча. Проте цей епізод був лише спалахом. Наступна наступальна напівакція «Арсеналу» призвела до пенальті. Абсурдного, який став наслідком грубої помилки оборони «Карпат». Мисак вийшов, аби забрати передачу, видану на хід Адійї й встигав до м’яча явно швидше. Проте в останню мить Роман випустив м’яча, яким вже, здавалося, заволодів, з рук. Адійя за «кулю» зачепився, але в мить, коли Домінік пройшов Мисака, нападника зачепив Озарків. Африканець впав, а Анатолій Абдула вказав на позначку. Аржанов пробив точно в кут – 1:0.

Поки гості приходили в себе, їхні суперники продовжили пресингувати й після обрізки Жовтюка в середині поля на правому фланзі провели швидку контратаку. Гоменюк віддав передачу на хід Аржанову, а Володимир, увійшовши в штрафний майданчик, зряче віддав вздовж воріт. Адійя в дотик мав вразити порожні ворота і з завданням впорався – 2:0.

Згодом був ще один дальній удар від Аржанов, з яким Мисак впорався зі значними труднощами. Лише після того львів’яни хоч і поволі, але почали приходити до тями. Першою ластівкою став удар зльоту у виконанні Гладкого після передачі від Кенії зліва. Олександр гарно приклався до м’яча з лінії штрафного майданчика, але влучив в оборонця. Галичани сигналізували, мовляв м’яч киянин зупинив з допомогою руки, проте свисток арбітра мовчав. Згодом небезпечно по воротах Реви били Кенія (після розіграшу штрафного на правому фланзі) і Голодюк. Проте першому бракувало точності, а удар по дузі від Олег голкіпер піймав намертво.

Загалом, захопивши перевагу і довго володіючи м’ячем, отримати справді зручний для прицільного удару шанс гостям не вдавалося. Більше того, «гармаші», вміло обороняючись, постійно тримали стиснутою пружину власних контратак. Один з таких швидких випадів ледь не завершив влучним пострілом з меж штрафного майданчика, пробиваючи зліва вправо у дальній кут, Гоменюк. Проте у ворота Володимир трохи не влучив, а Костов тим часом почав готувати подвійну заміну – розминатися пішли оборонець Сергій Геращенков і крайній хавбек Михайло Кополовець. Фанати «Карпат», яких на трибунах стадіону імені Лобановського було більшість, почали скандувати «Міша! Міша!». Кополовець теж привітав уболівальників, а згодом побіг знімати маніжку, щоб виходити на поле.

Тренер «Карпат» зняв обох крайніх беків – Озарківа і Жовтюка. Частково то було визнання власних похибок при формуванні складу. Проте Ксьонза Костов на звичне місце правого бека так і не повернув. Там діяв Геращенков, а Кополовець розташувався в обороні зліва. У гру свіжі гравці увійшли жваво й одного разу Кополовець ледь не дотягся до верхової передачі Худоб’яка, прагнучи замкнути дальню стійку. І ось на цьому фоні гості допустили черговий, нічим не виправданий ляпсус. Спершу було необов’язкове порушення метрах в 32-х від воріт, потім нехлюйська побудова стінки й потужний удар від Богданова точнісінько в «дев’ятку» - 3:0.

До перерви карпатівці спромоглися виконати свій штрафний, однак Голодюк метрів з 22-х пробив на виконання поруч з хрестовиною. За власне безвілля вболівальники проводили команду з поля свистом.

Звісно, що другий тайм гості розпочали більш інтенсивно. На 50-й хвилині скорочувати розрив у рахунку міг після розіграшу кутового Ігор Пластун. Він високо вистрибнув, проте пробив з вбивчої позиції несильно і в руки Реві. «Гармаші» відповіли аналогічно. Після подачі корнера удару головою завдавав Одібе, однак в напрямку воріт вдарити він не зумів і влучив у Кополовця.

Після такого не надто бурхливого початку обидва тренери вирішили провести по заміні. Бакалов випустив замість Сергія Валяєва Жулісона Мамаду, а Костов Голодюка поміняв на Марселіньо. Свіжий гравець міг відзначитися майже відразу після появи на полі, проте карпатівський бразилець, отримавши в центрі ворожого штрафного майданчика передачу від Кенії, невелику мить, коли нагода для удару була, прогавив. Трошки ж згодом після удару Кополовця зліва в дальній кут м’яч пролетів поруч зі стійкою.

Загалом же «Карпати» хоча й наступали, але то був інерційний наступ безнадії. Гостям не виходило абсолютно нічого, а цю неспроможність підкріплювала моральна приреченість. Точно так само безнадійно «Карпати» виглядали два тижні тому в Донецьку, в матчі проти «Металурга». Як і тоді, Ніколай Костов більшу частину матчу просидів на лаві. Очевидно, тренер розумів, що змінити він не здатен нічого, а всі його експерименти зі складом, яких, до речі, вистачало й у Донецьку, знову виявилися невиправданими.

Врешті, львів’янам таки вдалося відіграти один гол: після розіграшу кутового з правого флангу Ксьонз перевів м’яч вліво на Штіліча. Той накинув «кулю» «черпаком» на хід Геращенкову. Сергій відкинув м’яч Штілічу назад, а той, вийшовши з Ревою сам на сам, намагався перекинути воротаря, проте влучив у поперечину. Втім, Семіра, добивши м’яч головою, підстрахував Кенія – 3:1.

Проте щойно у гостей зажевріла примарна надія, її розмашистим випадом перекреслили суперники. Романчук замикав простріл зліва від Олега Герасимюка, ледь не влетівши з м’ячем у порожні ворота – 4:1. Власне, у цій окремо взятій хвилині було відображення всієї карпатівської гри у цьому матчі. Те, що вдавалося з великими потугами, перекреслювалося недолугими позиційними помилками і неуважністю.

В кінцівці зустрічі п’ятий гол Мисаку міг забити Гоменюк, але, протаранивши центральних оборонців «Карпат», Володимир у ворота не влучив. Гості теж мали три нагоди: після видовищної комбінації через центральну зону на побачення з Ревою виходив Пластун, але переграти воротаря Ігор не зміг. Дуже небезпечно бив Кенія, а після удару впритул від Гладкого, відбивши м’яч ногою, «Арсенал» знову врятував Рева. Зрештою, суті справи це не міняло. Підсумок зустрічі вирішився задовго до того.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Троянец (Одесса)
Осмелюсь всем фанам Львова дать совет - поддержите Костова. Сейчас не лучшие времена, но всё должно быть хорошо, потому что. 1. И Карпаты и ЧО пытаются играть в атакующий футбол 2. И Костов и Григорчук не зашоренные, а думающие тренеры 3. И у Карпат и у ЧО самые преданные и многочисленные болелы 4. И у Карпат и у ЧО современные стадионы и хорошая инфраструктура 5. У Григорчука тоже поначалу не всё получалось. 6. Карпаты никуда не вылетают и можно спокойно строить команду на ближайшее будущее 7. И наконец ЧО и Карпаты наиболее симпатичные команды второй волны (после первой четвёрки) и наименее грубые команды. Так, что думаю в будущем, если кто и вклинится в разборку с Днепром, Киевом и Металлом то это будут ЧО или Карпаты.
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 119
Троянец (Одесса)
Осмелюсь всем фанам Львова дать совет - поддержите Костова. Сейчас не лучшие времена, но всё должно быть хорошо, потому что. 1. И Карпаты и ЧО пытаются играть в атакующий футбол 2. И Костов и Григорчук не зашоренные, а думающие тренеры 3. И у Карпат и у ЧО самые преданные и многочисленные болелы 4. И у Карпат и у ЧО современные стадионы и хорошая инфраструктура 5. У Григорчука тоже поначалу не всё получалось. 6. Карпаты никуда не вылетают и можно спокойно строить команду на ближайшее будущее 7. И наконец ЧО и Карпаты наиболее симпатичные команды второй волны (после первой четвёрки) и наименее грубые команды. Так, что думаю в будущем, если кто и вклинится в разборку с Днепром, Киевом и Металлом то это будут ЧО или Карпаты.
Ответить
0
0
fcak_forever (Kiev)
Арсенал!!!!!!!!!!!!
Ответить
0
1
ser-gio (kiev)
[quote datetime="23.04.2013 09:29" author="Странный(Харьков) (Харьков)"] защита -ужас,никакого желания играть, полное безразличие. [/quote] так уже очень давно, еще со времен игры в ЛЕ. и ничего не меняется. очевидно, проблема с дисциплиной
Ответить
0
0
George_D (Харьков)
поюажання - побажання
Ответить
0
0
Werwolf69 (Lviv)
Ганьба... більше додати нема чого... Хай вилітають - наступного сезону будуть мати цікаві дербі з Буковиною і Нивою Тернопіль... З такою грою великі сумніви що хоча б за нічию зачіпляться з Зорею... а про гру в Ужгороді я взагалі мовчу - Говерла значно цікавіше виглядає... Прикро...
Ответить
1
0
voronkv (Харьков)
Лев какой-то дохленький- болеет наверное.
Ответить
0
0
George_D (Харьков)
Ему не докладывают мяса!
Ответить
0
0
Мститель Неуловимый (Николаев)
Если так продолжится то ИВ в след за Карпатами перейдет в 1 лигу, туда им и дорога :), что игра Карпат , что статьи ИВ вызывают одни и те же эмоции :)
Ответить
0
1
Харьковчанин (Первая Столица)
Дыму пора доставать диктофон и настраивать камеры в кабинете!
Ответить
1
1
verde77 (Золочев)
Взагалі коли грають Карпати то трансляцію треба показувати з значком 18+ тому що це жахіття не можна показувати дітям.
Ответить
2
0
Странный(Харьков) (Харьков)
такой безвольной игры Карпат я давно не видел! защита -ужас,никакого желания играть, полное безразличие.
Ответить
0
0
maximus013 (Николаев)
я от вчерашнего матча и особенно от игры Карпат реальнов шоке!!! Что за цирк??? вообще не понятно!
Ответить
0
0
катыковец2 (Донецк)
Жалко тренера КОЛЮ КОСТОВА. Хороший тренер. Жалко и КАРПАТЫ. Ребята шо у вас там в команде. Почему играете хр...еново????
Ответить
1
0
odessey(Donetsk) (Донецк)
Игра равных команд! Но из-за очередного судейского ляпа: если ты назначил такой пенальти в ворота Карпат, то за игру рукой( именно игру. Она была не прижата и мяч летел в ворота) надо давать пенальти. Лысого на кол!
Ответить
0
1
Smailuk (Ivano-Frankivsk)
Лвів, Франківщина з Вами! Тримайтесь там. Вірю що перша ліга Вам не загрожує! Костов хороший тренер, не котіть на нього бочку))) Все скоро владнається. Проти Динамо і Шахтаря показали блазкучу гру, значить не все ще втрачено!
Ответить
2
4
Chero4ki
ого , не поверил глазам своим когда увидел НУ ребята , если вам уже и Костов не подходит , то я не знаю
Ответить
3
0
Karpaty_the_best (Lviv)
[quote datetime="22.04.2013 22:37" author="Jose Mourinho88 (Lviv)"] ну а як наприклад така логіка: контракт в Дима це рабство, або новий контракт/або/15 млн/або/дубль... Єдиний шанс вирватися - злити команду в нижчу лігу. Думаю гравців команди розхапають як гарячі періжки і під керівнитвом мудрого тренера кожен буде прогресувати в рази. Розхапають і при ому запропонують в півтора-два рази більше грошей, а ми як відомо живемо в часи буржуазного капіталізму) [/quote] Яке рабство? Ніхто нікого насильно не тримає. І цьму є багато доказів. Шуста Іщенка і Кобіна продали і ніхто їх насильно не тримав. І клуб на цьому заробив, і футболісти задоволені. Федецький і Кожанов були в нас в оренді, а те, що вони будучи в оренді в Карпатах продовжили на 5 років контракти з Шахтарем, показує як вони "хотіли" грати в Карпатах. Кузнецов в жодному клубі довго не грав, оскільки всюди мав конфлікти. Карпати винятком не стали. Щодо Лукаса, то він здається має важкий характер і "хитрозадого агента". Але літом всеодно прийдеться вертатися до Львова. А щодо всіх розхапають, то ті кого хтось захоче і так є найкращими в команді. А наша "перспективна" молодь зі своїм рівнем гри нікому і за безкоштовно не потрібна. І в разі вильоту нам прийдеться дальше з ними мучитися. А виною цьому всому є ліміт на легіонерів, адже через нього кожен гравець з українським паспортом, хто навчиться копати м"яча вже має гарантоване місце в основі і захмарну зарплату. А весь рівень наших футболістів показує кількість гравців, які поїхали останнім часом грати в провідні чемпіонати. Останнім був Тимощук,який поїхав в Баварію, але особливих досягнень там немає.
Ответить
5
2
Криміналіст (Львів)
Та ладно вам в клубі закінчився бензин (гроші), і відповідно гравці вже шукають собі нові команди. Кенія, Штіліч вже ведуть переговори з декількома клубами, плюс агенти наших місцевих звьозд зашуршали не на жарт ( Севастополь і Одеса від них відбою не мають), тому від вильоту Карпати врятує лише справжнє диво. Дивно що Костов цього не знає чи не бачить і мовчить. Але ще раз кажу - декілька гравців реально плавлять команду в 1 лігу
Ответить
2
1
footboliare (Мир город)
[quote datetime="22.04.2013 20:01" author="гадюкін (Тернопіль)"] это не культурная столица - это столица лицемерия... и каралева (царыця) зрадныкив [/quote] в етом шо то є
Ответить
4
4
За Україну (Львів)
Кузнєцова, Лукаса - похерили; Федецького, Кабанова - просрали. Шуста взагалі вітдали "в хороші руки". Навіть в "завжди вірних" скоро лопне терпіння.
Ответить
3
1
footboliare (Мир город)
і шо буде? )
Ответить
1
1
За Україну (Львів)
Мертві бджоли не гудуть...
Ответить
2
0
mr_neyasit (Хайфа)
А як гудуть - то тихо-тихо..
Ответить
1
0
Tessar (Киев)
"Фанати «Карпат», яких на трибунах стадіону імені Лобановського було більшість" ??? Видаємо бажане за дійсне? Я розумію, що у Арсенала фанатів як кіт наплакав або ще менше, але сьогодні на стадіоні імені Лобановського абсолютною більшістю були школярі, які явно не були фанатами Карпат. Студентів було також чимало. А от в гостьовій зоні були в основному люди з БІЛО СИНІМИ шарфами.
Ответить
6
1
Bonus (Lviv)
І я собі пройдусь: - По Костову, краще промовчу, вже кілька турів тому писав, причому з кожним матчем переконуюсь, що був правий... - По гравцях, як на мене за такі ганебні матчі вони не мають права отримувати з/п, нехай краще в дитячі будинки перерахують...якщо мають совість. - По керівництву, їх інертність вже не дивує, як завжди розмов багато, а результату немає... - По вболівальниках, такої ганьби за останні два сезони вони точно НЕ заслуговують!
Ответить
3
1
yura-demkov (севастополь)
удивляюсь!!ну как карпаты умудряются так проигрывать?!каманда же игровая!не панимаю и все!сидят на 14 вместе играя лучше многих каманд примеры!парадокс!не скрою что нравятся мне карпаты!и болельщики супер!ну как так мужики?болею за родной Севастополь но за вами всегда смотрю по телеку!симпатичная каманда и в такой...опе!
Ответить
5
1
kozakus (александрия)
а арсенал плохая команда??? да у них неклеялось после зимы когда пришлось наигровать новых но действительно игра с чо это уже было на что т похоже и возможно мужики настроились на карпаты!!! теперь арс точно невылетет с пл!
Ответить
4
0
yura-demkov (севастополь)
это каманда без болельщиков!зачем такие каманды?
 
2
3
alkor (Кировоград)
Блаженны те, кому дано Как можно в жизни чаще Любить подруг, и пить вино, И обыграть "рычащих". (В соавторстве с Шандором Петефи)
Ответить
6
3
VitaliiDK (Краков)
Радостный счет! Говерла не упусти это шанс! Сашка Лобода, готовся!(Ну вы понимаете о чем я) =)
Ответить
4
0
moderator
Шановні форумчани, переконливе прохання дотримуватися Правил спілкування на сайті !
Ответить
1
1
k@llashniKoff (Kiel)
Ультрас Карпат не заслужили такое позорище вместо клуба и пердив...
Ответить
5
2
port (Киев)
"Аржанов віддав передачу на хід Гуменюку, а Володимир, увійшовши в штрафний майданчик, зряче віддав вздовж воріт. Адійя в дотик мав вразити порожні ворота і з завданням впорався – 2:0." Автор хотя бы видео голов посмотрел, попутал Аржанова с Гоменюком-хотя какая разница, кто кому пасовал? Оба Владимира. Еще и не такое написать могут.
Ответить
2
1
Agora (Львів)
КЕРІВНИЦТВУ І ГРАВЦЯМ: СХОДІТЬ РАЗОМ ДО ЯКОЇСЬ БАБКИ ХАЙ ВАМС ВІДШЕПТАЄ. Це серйозно і мені не смішно хоть попробуйте, а то ???
Ответить
4
0
gnat_bogdan (ивано-франковск)
Тут одним шептанням не обійтися:КОЖНОМУ МІНІМУМ ПО ТРИ РАЗИ ВІДШЕПТАТИ З ЗАРПЛАТИ,ПОСПЛЬОВУВАТИ І ВИПУСТИТИ НА ПОЛЕ В ТРУСАХ НАВИВОРІТ.А ЩЕ ПОЗЛИВАТИ НА ВІСК(ПРИ УМОВІ ЩО ВІСК МАЄ МАТИ ТЕРМІН НЕ МЕНШЕ ЯК 10 РОКІВ).А В ЗАВЕРШЕННЯ ЗАПУСТИТИ ДО КОВАЛЯ МИКОЛИ-ЩОБИ ІХ УСІХ РОЗКОДУВАВ!
Ответить
3
1
chino1961 (Сумская обл.)
Наконец - то родной Арсенал победил! С победой родные !!!!
Ответить
5
4
СВААРИЙ (Донецк)
А в это время Кононов Севас в полуфинал спокойненько вывел!
Ответить
5
1
Мацан Максим (Киев)
вівці тра та та вівці тра та та вівці тра та та
Ответить
7
1
iphoby (Севастополь)
Без обид, Карпаты - отличная команда, со своими устоями, самоидентичностью, своим пониманием будущего и прошлого. Но вот только видеть хотелось бы в контексте ЛЕ ЧМ ЛЧ... не больше. А в условиях условной страны.... перебор.
Ответить
4
0
сливовоабрикосовый (Харьков)
кто подскажет, стоит ли Голодюк тех 5 млн. долларов, которые предлагал за него Ярославский пару лет назад? или может подрос уже игрок до 15 млн., которые на предложение Ярика запросил Дыминский?
Ответить
8
0
Криміналіст (Львів)
Неповіриш, але взимку Металіст давав за Голодюка 3 млн., і той опинився б в Харкові, якби ШД продав Карпатам Кожанова
Ответить
1
2
сливовоабрикосовый (Харьков)
позапрошлым летом было предложение 5 (если мне память не изменяет), когда Голодюк играл неплохо а у Металла были "вилы" с лимитом. но тогда с Дыминским вышло и "сам не гам, и другому не дам". и кто от этой "позы" Дыма выиграл?
 
4
0
churmich (Одесса)
зато у Карпат будет самый лучший стадион среди команд первой лиги))).
Ответить
8
2
gdedkgde (Донецк)
На арене не будут играть ,а у Сум МЗ Александрии стадио лучше чем развалина Украина.
Ответить
4
2
Shakhtersci (Подземелье)
Вылетай, вылетай...
Ответить
3
3
ser-gio (kiev)
у Карпат стабильно 5 лет полная анархия в защите и непонятный воротник.... впрочем как и у Днепра, МХ..
Ответить
1
0
moderator
[quote datetime="22.04.2013 20:01" author="гадюкін (Тернопіль)"] от харьковчане молодцы! а вообще, Кении, Гладкому и Костову надо валить с той дырявой команды... которая за 30 сребреников от будь-кого (в даном случае, от Ринатки) ухайдохивает (предает своего двоюродного, но таки - брата (фк Львов))... даже моя жена сегодня сказала - так им и надо... конечно, влиятельные, все сделают, чтоб карпатки не ушли под лед - просто исходя из того, что посещаемость хорошая... но карпатские типа болельщики, как по мне, ничем не отличаются от своей дырявой команды - радовались голу Кузнецова, как радуются чуваки с культпарковской пироженым на риздво... и вообще, львов (оф-топ), это не культурная столица - это столица лицемерия... и каралева (царыця) зрадныкив!)))) от будет прикол, если кривые не сольют - пить (прадновать) буду дня три, не меньше!))) [/quote] заблокований п.4.3 [quote datetime="22.04.2013 20:07" author="Mayki (Дрогобич)"] ти не гадюкін,ти шакалкін,ти пиши про свє місто і свою команду, і взагалі ти не тернопильчанин,там таких юд немає. [/quote] попередження п.4.13.
Ответить
3
2
Mayki (Дрогобич)
попередження принято,просто важко стримати емоції після таких коментарів.
Ответить
2
3
сергеев (Днепропетровск)
[quote datetime="22.04.2013 20:21" author="Младший лейтенант (Севастополь)"] Болелы "Карпат, а объясните мне, пожалуйста, зачем биться до последней капли крови с "Динамо" и "Шахтёром", чтобы потом проиграть никакущему "Арсеналу"? [/quote] также как кривбасс,но тот хоть всё уже решил
Ответить
2
0
гадюкін (Тернопіль)
[quote datetime="22.04.2013 20:07" author="Mayki (Дрогобич)"] ти не гадюкін,ти шакалкін,ти пиши про свє місто і свою команду, і взагалі ти не тернопильчанин,там таких юд немає. [/quote] плюсанув на всякий случай
Ответить
3
3
гадюкін (Тернопіль)
[quote datetime="22.04.2013 20:32" author="Криміналіст (Львів)"] Ну ти не мудрий чи що? Коли Карпати в останньому турі виграли в фк Львів, то якраз майже весь стадіон, окрім фан-сектору, їх засвистав, заплював, закидав. Тоді десь 80% стадіону вболівало за Львів. Так що не перекручуй факти. Ти або не був там, або просто тролиш. Будь-який львівянин підтвердить мої слова [/quote] шоб я здох - я був на тому матчі! навколо мене ВСІ сатаніли від радості! а я сидів, крутив головою і нічого не розумів...)))) до сих пір, до речі, можу зрозуміти...))) тому і зненавидів карпати і львівян))))
Ответить
3
7
lozik (Львів)
Е дядьку, а тут ви вже не придумуйте, хіба би ви в фансекторі сиділи!!!! Криміналіст все правдиво розписав!
Ответить
3
0
dovguj (lviv)
лізуть до голови різні погані думки про злив, чи то тренера, чи самої команди в першу лігу... те що там в колективі шось не те- це сто відсотків. Напевно якщо вилетять- багато людей зі Львова "плакати" не буде. Недавно передивлявся матч Металіст-Карпати 1:1, двохрічної давнини, де була гра- не гра, а справжній цікавий футбол. а шо зараз? То Карпати? - нє то не ті Карпати, які ми любим.
Ответить
3
1
Igorjan (Донецк)
На слив очень похоже, или вратарь - не вратарь вообще.
Ответить
2
3
The Phantom (Одесса)
Карпатам нужно определиться, что делать дальше. Это и по поводу стадиона, и по поводу команды. В этой ситуации лучше в первую лигу пойти.
Ответить
6
0
olehr (Львів)
Можливо і так. Тут дилема - Карпати і ті хто грає за них. Клуб з великою історією, а звести його на нівець можна (історія ФК Львів).
Ответить
2
1
gnat_bogdan (ивано-франковск)
A який президент-така і команда! Нехай дальше курить сигару на понтах.Його вже навіть підпустили до самого Рената.Немає в команди львівського духу ані грама.Та видно вже скоро і не буде.А колись з трибуни говорили:"Стефку ,не виджу крови...Хлопці самі вбивалися на полі і вбивали на полі любих московських чи киівських,грузинських чи бакинських.І був тоді результат не за бабло а за ідею!
Ответить
9
0
olehr (Львів)
Згода, дух в команди пропав. Це що зараз - не Львівські Карпати. Це збір пройдох, яким це місто, вболівальники і футбол взагалі до одного місця.
Ответить
4
0
gnat_bogdan (ивано-франковск)
А як було би класно якби було у Львові дві рівноцінні команди.По духу ФК львів -на дві голови був вище Карпат хоч і грали у Добромилі.Приізджав провідати батьків і обовязково на стадіон на гру,адже на поле виходили всі своі і наші хлопці.А тепер напевно така ж доля буде чекати і Карпати.Не треба було рити яму під своіх.А своі розбрелися по світі та й непогано пашуть на добрих дядів.
 
3
1
гадюкін (Тернопіль)
[quote datetime="22.04.2013 20:09" author="lozik (Львів)"] Дядьку ви важайте не спийтесь, бо наразі навіть ваш сьогоднішній коментар на тверезого не тягне! Ну і прошу докладніше - шо там про морозиво, про культпарківську?? спогади мучать??? [/quote] так, мучать...))) як згадаю, як трибуни просто сатаніли від радості, коли карпати в космос запускали львів - вообше нерадосно стає... як би віра в бога енд компані (святе) пропадає... до речі, коли в кубку карпати обіграли шахту - не було такої радості (дурдомівської) - ні від гравців, ні від трибун... був на обох матчах - тому заявляю отвєтствєнно))))
Ответить
2
8
Криміналіст (Львів)
Ну ти не мудрий чи що? Коли Карпати в останньому турі виграли в фк Львів, то якраз майже весь стадіон, окрім фан-сектору, їх засвистав, заплював, закидав. Тоді десь 80% стадіону вболівало за Львів. Так що не перекручуй факти. Ти або не був там, або просто тролиш. Будь-який львівянин підтвердить мої слова
Ответить
12
2
severiamus (Львів)
Був на тому матчі. Підтверджую на 100%
 
1
1
George_D (Харьков)
Не знаю, не знаю, але згадуючи градус спілкування вболівальників Карпат і ФК Львова на цьому форумі, я більш повірю Гадюкіну. Більш заклятих "друзів" в УПЛ важко було знайти. А прокльони та "поюажання" скорішого вильоту в пердив лунали ледь не постіно. Пам\'ятаєте, як усім загалом пресували тут добродія Пармалата? Ото ж бо й воно! Так що якось не віриться у 80% підтримки ФК з боку карпатівців.
 
0
0
lozik (Львів)
з почуттям гумору все в порядку, це вже радує!)) і все таки, от чому зразу не написати адекватний коментар звідки стає зрозуміло чого і за що ви так не долюблюєте Карпати, а не парафінити наше місто і його мешканців??? майте повагу до інших, і буде взаємно! А щодо вильоту ФК Львів, то я сам був на цій грі і бачив радість після забитого голу, але ж раділи лише гравці і фансектор, решту вболівальників шо скандували??? ото-то, тож давайте без ярликів!!!
Ответить
4
0
Маньяк Микола (Львов)
провокатор вц
 
1
0
bogoslov (lviv)
ВІВЦІ вони і в Африці вівці!Такого позориська Львів не знав відколи існує футбол!Але дивного нічого немає.Президент клубу-жлоб.Тренер-ніякий.А гравці-слів немає книжкових!Дуже хочеться щоб вас спіткала доля ФК Львів.Ви на неї заслуговуєтє,а не вони!І чим скоріше тим краще!Щасливої дороги на Пустомити-арену...
Ответить
11
0
Младший лейтенант (Севастополь)
Болелы "Карпат, а объясните мне, пожалуйста, зачем биться до последней капли крови с "Динамо" и "Шахтёром", чтобы потом проиграть никакущему "Арсеналу"?
Ответить
12
1
lozik (Львів)
Мене теж мучить це питання, але на жаль відповісти на нього можуть не вболівальники, а гравці та штаб команди!)
Ответить
2
0
Мститель Неуловимый (Николаев)
[quote datetime="22.04.2013 20:11" author="гадюкін (Тернопіль)"] да два года назад Ринат подплатил Дыму, чтоб те (карпаты) в последнем туре обыграли фк Львов... так, ради прикола (проверил западэнцэв на вшивость), ну и заодно сохранял в вышке илличей....)))) [/quote] теория заговоров самая популярная :) , а все информация взята или с потолка или путем высасывания из пальца :)
Ответить
11
0
.Masterboy (Дрогобич)
Песець
Ответить
7
0
Мститель Неуловимый (Николаев)
Мысак вне конкуренции , помогал тонуть Карпатам как мог, но как по мне Кения своей игрой , этаким кавказским пижонством то же в роли камня на ногах, вместо командной игры, он красуется финтами.
Ответить
6
1
Капа (Львів)
Карпатам обовязково треба в першу лігу. Розігнати пів команди нафіг. Тих бездарів ні один тренер не навчить грати. Не можуть ні одного пасу точного зробити. Грають стоячи, один з мячем, інші стоять дивляться, шо з того вийде...
Ответить
14
0
Криміналіст (Львів)
Мої вітання фанам Говерли! Гравці Карпат зливають клуб у першу лігу. Говорили мені ще після МетаДону, а я не вірив. Сьогодні в цьому остаточно переконався. Ви тільки в 5 матчах 6 очок візьміть, а то ще знов цілий рік на цю клоунаду не хочеться дивитись. Дивуюсь з Костова. Невже він не бачить цього? Може він хоче в першій лізі будувати нову команду?
Ответить
13
0
ДядькоСальва (Львів)
о нарешті ваш коментар, давно чекав вилетять і що знову підуть по тому ж сценарію, що перед Кононовим? а потім знов зливи? це якесь замкнуте коло за того Димінського, ніби вкладає, а куди воно все йде
Ответить
7
0
Jose Mourinho88 (Lviv)
Я так розумію в них в контрактах написано шо вони мають право покинути команду в разі пониження у класі, якшо це так то я НА СТО ПРОЦЕНТІВ погоджуюсь. Хочуть пацани контракти як в Металістах, Дніпрах і Шахтах. Ну вперьод, на вихід. Був на стадіоні, команда відверто плавить, думав Костова, а виходить дійсно клуб.
Ответить
2
1
сливовоабрикосовый (Харьков)
я не согласен с логикой, что если сплавлять клуб и просто отбывать номер, то тебя возьмут на уровень выше. это путь вникуда, тропинка к деградации. так карьеру в футболе не сделаешь (она и так сравнительно коротка). наверное дело не в этом.
 
3
0
kandagar80 (артемовск)
Костов-Яне знаю как выиграть в Арсенала
Ответить
3
2
trafik (Симферополь)
SkroM (Doneck) та везде ринатка
Ответить
5
1
Fontango (Kharkov)
А мне кажется, чтоб Карпаты реально, встряхнулись и мы увидели прежнюю боевую команду, ей однозначно надо оказаться в первой лиге... Тогда что то и получится... А вот второй год болтаться в конце турнирной таблицы, пазорится и занимать чужое место... хм... Интересно, львятам приятно слышать такие унижения??? Говела достойнее остаться в вышке, намного интереснее смотрится!
Ответить
16
3
Eugeen (Львов)
Пипец, вивци. Команда регресирует. Слов нет.
Ответить
8
1
verde77 (Золочев)
От дають,от дають,ЖАХ та й годі.
Ответить
6
0
Karpaty_the_best (Lviv)
Костова в відставку! Мисака, Жовтюка, Озарківа і Гладкого нафіг з команди! Кенія найкращий футболіст Карпат в сьогоднішньому матчі! Дивує "дибілізм" Костова. Чому в запасі залишились Богатінов, Мілошевич Даушвілі і Зеньов? Чому не вийшли з перших хвилин Кополовець і Геращенков? На сьогоднішній день оптимальним був наступний склад: Богатінов - Кополовець, Пластун, Мілошевич, Геращенков - Даушвілі, Худоб"як, Ксьондз, Кенія, Штіліч - Зеньов.
Ответить
7
5
Metallic@ (Николаев)
склоняюсь больше к лучанам, наиболее проблемный коллектив
Ответить
6
7
schurigor (Zaporishya)
Похоже Говерла должна сама решать свою судьбу (Арсенал, Карпаты, Кривбасс, Волынь, Ворскла), но это если судьи им разрешат, ну или кто там их за нитки дёргает!
Ответить
8
0
Metallic@ (Николаев)
Вылетит или Волынь или Говерла
Ответить
8
7
trafik (Симферополь)
костова сливают.хорошая команда но график игр пипец.у говерлы легче.основные кандидаты ужгород львов луцк.далее арс ворскла таврия
Ответить
4
6
_kovA_ (Харьков)
Голевая феерия с опущенными штанами
Ответить
13
1
ZET(Ужгород) (Ужгород)
Волинь, Ворскла та Карпати (на привеликий жаль) на виліт..Говерла залишитись мусить.........
Ответить
14
4
Blacksea (Одесса)
Интересно поддерживают Карпаты болельщики,надо нам поучиться.))))
Ответить
8
3
DeadcanDance (Киев)
Похоже что сливают Костова.
Ответить
2
17
footboliare (Мир город)
похоже, что Костов, не тренер для Карпат
Ответить
1
3
serg10 (Донецкая область)
Почему Карпаты ложатся под команды из Киева без всякого сопротивления? Ответ знает только Цыганык. Но он нам не скажет. А мы и сами догадываемся.
Ответить
14
9
гадюкін (Тернопіль)
от харьковчане молодцы! а вообще, Кении, Гладкому и Костову надо валить с той дырявой команды... которая за 30 сребреников от будь-кого (в даном случае, от Ринатки) ухайдохивает (предает своего двоюродного, но таки - брата (фк Львов))... даже моя жена сегодня сказала - так им и надо... конечно, влиятельные, все сделают, чтоб карпатки не ушли под лед - просто исходя из того, что посещаемость хорошая... но карпатские типа болельщики, как по мне, ничем не отличаются от своей дырявой команды - радовались голу Кузнецова, как радуются чуваки с культпарковской пироженым на риздво... и вообще, львов (оф-топ), это не культурная столица - это столица лицемерия... и каралева (царыця) зрадныкив!)))) от будет прикол, если кривые не сольют - пить (прадновать) буду дня три, не меньше!)))
Ответить
13
20
SkroM (Doneck)
Что, и тут Ринат виноват?) ай яй яй. Уже и до западной добрался, злодей)
Ответить
13
5
гадюкін (Тернопіль)
да два года назад Ринат подплатил Дыму, чтоб те (карпаты) в последнем туре обыграли фк Львов... так, ради прикола (проверил западэнцэв на вшивость), ну и заодно сохранял в вышке илличей....))))
 
5
14
severiamus (Львів)
Тобі не "пить (прадновать)три дня" треба, а навпаки, зав"язувати з бухлом. Білочка вже на тебе ласкаво-ласкаво поглядає...)
Ответить
14
5
Mayki (Дрогобич)
ти не гадюкін,ти шакалкін,ти пиши про свє місто і свою команду, і взагалі ти не тернопильчанин,там таких юд немає.
Ответить
16
4
гадюкін (Тернопіль)
юди - то якраз карпати і їх вболівальники, гірших юд я в житті не бачив
 
4
7
lozik (Львів)
Дядьку ви важайте не спийтесь, бо наразі навіть ваш сьогоднішній коментар на тверезого не тягне! Ну і прошу докладніше - шо там про морозиво, про культпарківську?? спогади мучать???
Ответить
13
1
Маньяк Микола (Львов)
но карпатские типа болельщики, как по мне, ничем не отличаются от своей дырявой команды - радовались голу Кузнецова, как радуются чуваки с культпарковской пироженым на риздво... и вообще, львов (оф-топ), это не культурная столица - это столица лицемерия... и каралева (царыця) зрадныкив!)))) Кожна думка має право на існування, що випливає зі свободи слова, яка є можливо основною цінністю демократії. У всьому є недоліки...
Ответить
1
6
yura-demkov (севастополь)
сам понял что написал?львов один из красивейших городов в украине!!!залетный ты походу в этом славном городе!!
 
4
2
UA Hero (Chernivtsi)
Який жах... Це я про Львів....
Ответить
15
2
кадий (кадиевка)
я тоже так подумал -Який жах... - Только я про "Карпаты".
Ответить
4
1
Александр_Сергеевич (Харьков)
Все по делу!
Ответить
3
2
vitek_od (Odessa)
Говерла все купила!
Ответить
26
0
Demokrat20 (Краматорск)
Карпаты в пердив,срочно)))))))))))))) Арс молодец!!!!!!!!!
Ответить
22
9
Kela (Одесса)
Львовяне, рано расслабились, с вашим графиком игр до пердива не далеко, у Говерлы матчи полегче...
Ответить
37
0
lozik (Львів)
І не кажіть, реально пахне смаженим((!!!
Ответить
11
0
Бармалей младший (Ужгород)
Что это было ?
Ответить
17
2
Миросслав (Мукачево)
Шанс для ЗАКАРПАТТЯ :):):)
Ответить
6
0
Бармалей младший (Ужгород)
Тут всё в руках Говерлы. Обстоятельства и график позволяют, всё могёт быть )
 
4
0
Karpaty_the_best (Lviv)
ВІВЦІ!!! ВІВЦІ!!! ВІВЦІ!!! ВІВЦІ!!! ВІВЦІ!!! ВІВЦІ!!! ВІВЦІ!!! ВІВЦІ!!! ВІВЦІ!!! ВІВЦІ!!! ВІВЦІ!!! ВІВЦІ!!! ВІВЦІ!!! ВІВЦІ!!! ВІВЦІ!!! ВІВЦІ!!! ВІВЦІ!!! ВІВЦІ!!!
Ответить
24
6

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус