Мацей Налепа: "Знаю, что мной интересуются в Европе"


Приехав во Львов, польский голкипер стал одним из лидеров команды и заслужил приглашения в национальную сборную

Мацей Налепа: "Знаю, что мной интересуются в Европе"


Сьогодні чимало говорять про легіонерів, які заполонили українські футбольні простори. Здебільшого їх називають сіренькими, які не кращі за наших хлопців. Але є і ті, що своєю грою заслуговують на увагу. Це воротар львівських “Карпат” Мацей Налєпа, якого свого часу запросив Мирон Маркевич. Приїхавши до Львова маловідомим кіпером поляк поступово став лідером команди і навіть потрапив до складу національної команди своєї країни. Нещодавно відоме футбольне польське видання подало інформацію, що Мацеєм цікавляться італійські команди “Рома” та “Удінезе”. і навіть подало ціну, яку запросило за Налєпу львівське керівництво.

- Мацей, як пройшла відпустка?

- На мою думку її майже не було, адже тиждеь відпочинку не назвеш відпочинком. Весь час пербував дому в Жешуві, де проводив час з родиною та друзями.

- Наскільки достовірною є інформація, що тобою цікавляться провідні клуби італії?

- Це справді достовірна інформація. Через свого агента знаю, що “Рома” офіційно звернулася до львівського клубу і мого агента. і зараз тривають переговори. Щодо “Удінезе”, то представники цього клубу із жодною офіційною інформацією не зверталися, а лише цікавилися моєю трансферною сумою.

- Говорять, що вона є космічною?

- Це вирішувати керівникам команд. Скажу одне, що я не проти пограти у відомій європейській команді.

- Зимою тобою цікавились лондонський “Арсенал” та московський “Спартак”. Зараз від цих клубів прозицій не поступало?

- З Москви звонили упродовж року та зараз там зміни на тренерському містку, тому все затихло.

- Нещодавно ти дебютував у складі національної команди своєї крани.

- Після кількох запрошень мені таки вдалося дебютувати за збірну Польщі і це була проиємна подія у моїй футбольній кар’єрі. Дебют виявився досить успішним, адже ми перемогли збірну Казахстану 3:0.

- Але в наступній грі поступились шведам?

- У відбірковому матчі проти шведів у воротах стояв єжи Дудек.

- До речі, які між вами стосунки?

- Хороші. Дудек досить простий і доступний хлопець. Мабуть хтось думає, що граючи за “Ліверпуль” футболіст є гоноровим, але на справді він приємна людина.

- Мацею, як оцінюєш свій минулорічний чемпіонат України?

- Для мене особисто він був досить успішним. Мені довіряли місце в основному складі, запрошували до збірної, цікавились зарубіжні клуби. А якщо подивитися на загальний результат команди, то звичайно могли бути вище у турнірній таблиці і грати в єврокубках.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус