Підготовчі плани “Карпат”


10 грудня, гравці львівської команди пройдуть медичне обстеження

Підготовчі плани “Карпат”


Наближається до завершення тренувальна пауза “Карпат”, пов’язана з відпусткою футболістів команди, і вже наступної середи, 10 грудня, гравці знову зберуться разом і пройдуть медичне обстеження.

Які ж тренерські плани “Карпат” щодо проведення навчально-тренувальних зборів під час зимового міжсезоння? На 14 грудня заплановано перший, відновлювальний тренувальний збір “Карпат” у трускавецькому санаторії “Карпати”, який триватиме до 29 грудня. На першому етапі підготовки до табору основної команди повернеться Ігор Лучкевич, якого у першому колі орендувала сімферопольська “Таврія”, а також молоді гравці, які були заявлені за “Карпати-2”, – Микола Іщенко, Любомир Іванський, Олег Веприк, Сергій Сергеєв, Євген Шмаков та Руслан Платон. Щодо інших “нових” імен “Карпат”, то селекційна робота клубу триває і про конкретні домовленості говорити ще завчасно.

Другого січня, після святкування Нового року, футболісти “Карпат” відновлять тренування, а після Різдвяних свят (9 січня) делегація ФК “Карпати” вирушить до далекої Бразилії. Львів’яни до 27 січня перебуватимуть у гостях команди “Парана” з міста Куритиба. Нагадаємо, що делегація ФК “Парана” першою відвідала Львів влітку 2002 року, і тоді було досягнуто домовленості про поїздку-відповідь львівського клубу. До речі, нещодавно з 10-денної поїздки до бразильського штату Парана повернувся генеральний директор ФК “Карпати” Михайло Практика.

У Бразилії планується зіграти щонайменше три поєдинки. Можливо, “Карпати” братимуть участь у міні-турнірі за участю чотирьох клубів: два з них - зі штату Парана, а також команда «Атлетіко Мінейро», які представляють елітний дивізіон бразильського чемпіонату.

На одній з останніх прес-конференцій почесний президент клубу Петро Димінський зауважив що, швидше за все, найголовніші свої придбання «Карпати» зроблять у Бразилії. Певну роботу у цьому напрямі вже було проведено, але про її результати ще рано говорити.

Наступний тренувальний збір “Карпат” запланований в турецькому місті Анталья, де українська команда перебуватиме з 2 по 18 лютого. А заключний етап підготовки до другого кола відбудеться у період з 24 лютого по 9 березня в угорському місті Будапешт – на базі команди “Ференцварош”.

Юрій Назаркевич, “Високий замок”

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус