Евгений Кучеревский: „Марсель” сильнее, чем "Гамбург”


Главный тренер "Днепра" коментирует результаты жеребьевки Кубка УЕФА

Евгений Кучеревский: „Марсель” сильнее, чем "Гамбург”


- Кого Ви хотіли бачити своїм суперником у третьому раунді Кубка УЄФА?

- Про це говорити вже пізно - нам потрапив «Марсель», і хотіли ми цього чи ні, але це вже історія. Хоча, гадаю, це -- не найгірший варіант. Складніше, мабуть, було би з «Пармою» грати, чи скажімо, з «Барселоною». Хоча й «Марсель» - це міцний горішок, гарна, сильна команда, яка грала у Лізі Чемпіонів. Ну що ж, для нас це якраз чудова нагода перевірити себе у грі з потужним суперником - побачити, на що ми здатні.

- На ваш погляд, «Гамбург» і «Марсель» - команди однакового класу?

- Я гадаю, «Марсель» - сильніший. Це технічніша команда, різнобічніша, цікавіша я би сказав за змістом гри у футбол. «Гамбург» - така собі традиційна німецька команда - як машина: потужна, наполеглива. Але у тактичному і технічному плані «Марсель» сильніший, як на мене.

- Чи зміниться план підготовки «Дніпра» тепер, коли відомий суперник?

- Так, ми тепер останній свій тренувальний збір проведемо поближче до французького кордону - можливо в Іспанії, чи ж у Португалії.

- Чи зіграє на користь «Дніпра» те, що в українському чемпіонаті перерва, і «Марсель» не зможе побачити гру Вашої команди?

- Вони не такі дурні, і напевно знайдуть можливість нас побачити. Дізнаються, де ми будемо на зборах, з ким гратимемо контрольні матчі, зашлють туди свого "розвідника". Пам"ятаю, коли ми грали з португальською «Бенфікою», вони за нами аж до Мексики свого "шпигуна" прислали. Та ми й не ховаємося. Зараз у світі стільки інформації, що приховати щось важко. Але ж і «Дніпро» - така команда, яка два матчі однаково не грає. У кожному наступному обов"язково якийсь фокус придумаємо.

- Від успіху «Дніпра» залежить і загальний коефіцієнт українських клубів у Європі, а відтак і кількість команд у Лізі Чемпіонів. І «Динамо», і «Шахтар» зацікавлені у тому, щоби «Дніпро» набирав очки. Не проти "стимуляції" команди з їхнього боку на перемоги?

- Якщо будуть стимулювати, ми відмовлятися не будемо. А чого? - Це ж не зрада якась. Але насамперед ми просто будемо намагатися добре грати у футбол - якісно і результативно. Докладемо максимум зусиль, щоби пройти далі у Кубку УЄФА.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Aenziferum (Донецк-на-Днепре)
Интересно почитать это интервью сквозь призму нынешнего КУЕФА...
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 2
Aenziferum (Донецк-на-Днепре)
Интересно почитать это интервью сквозь призму нынешнего КУЕФА...
Ответить
0
0
Виталий (Запорожье)
Кучеревский - отличный, многого добившийся тренер. Без сомнения, лучший из задействованных на сегодня в украинском футболе ( по сумме опыта, достижений и качества работы). Он ведет команду по интенсивному пути развития, занимаясь не перебором игроков б/у интернационал, а воспитанием перспективной отечественной молодежи. Недостаток нашего футбола - неумение бороться до последних секунд, невзирая на текущий результат("шлакоблок" в сторону "Динамо"К). Если он сможет привить это молодым футболистам, то помешать "Днепру" пройти "Марсель" могут только проблемы комплектации (слабенький вратарь и недостаток игроков нападения). А вкус побед в Европе команда уже почувствовала.
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус