Калитвинцев везет сборную в Москву


Юношеская сборная Украины примет участие в Мемориале Гранаткина

Калитвинцев везет сборную в Москву


Завтра юнацька збірна України (U-18) вирушає до Москви, аби прийняти участь у ХVІ Міжнародному турнірі пам'яті віце-президента ФІФА В.А.Гранаткіна, що проходитиме з 15 по 25 січня. У змаганнях стартуватимуть вісім команд із Литви, Китаю, Білорусі й України (група А), Росії, Латвії, Узбекистану і Польщі (група В). Перший двобій підопічні Юрія Калитвинцева проведуть у суботу, 17 січня, проти білорусів.

На збори прибули гравці, найсильніші, на думку тренерського штабу, у своєму віці. Однак говорити про оптимальний підбір виконавців ще не доводиться. “Ці змагання стануть для нас черговим етапом підготовки до першого кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи 2005 року, - розповів прес-службі ФФУ Юрій Калитвинцев. - Ми переглядаємо кандидатів до юнацької збірної, награємо схеми та прагнемо налагодити командну гру. Намагатимемося досягти високого результату, однак для нас це не головне. Участь у змаганнях розглядаємо через призму чергового етапу підготовки до єврофоруму”.

Юнацька збірна зібралася 8 січня на заміській базі київського “Динамо” у Кончі-Заспі. Команда щодня проводила по два тренування, а вчора зіграла контрольний матч проти “Нафком-Академії” з Ірпіня. Юнаки здобули перемогу з рахунком 2:1, відзначилися Кругляк та Антонов. “Хочу висловити подяку керівництву “Динамо” і особисто президентові клубу Ігорю Суркісу за надану можливість підготуватися до стартів. Ми розуміємо, настільки важко знайти час для проведення тренувань у манежі бази, однак нам було надано всі необхідні умови”, - підкреслив старший тренер збірної.

Зазначимо, що турнір на призи Валентина Гранаткіна було започатковано в Москві. З часом зацікавленість команд щодо участі у змаганнях помітно знизилася. Однак три роки тому Меморіал було відновлено, “місцем дислокації” став Санкт-Петербург. Зважаючи на те, що цього року футбольні структури північної російської столиці не погодилися прийняти у себе черговий розіграш, юні футболісти змагатимуться у Москві.

У складі збірної України 18 футболістів:

Воротарі: Юрій Мартищук („Спартак” Ів.Франківськ), Богдан Шуст („Карпати” Львів).

Захисники: Дмитро Антонюк, Дмитро Чигринський, Олег Єрмак (усі - „Шахтар” Донецьк), Денис Кулаков („Шахтар-2” Донецьк), Костянтин Коваленко („Оболонь” Київ), Іван Семеряк („Луцьк” Волинь).

Півзахисники: Олександр Маковійчук, Вадим Мілько, Олександр Зарицький (усі - „Динамо” Київ), Олег Герасим’юк („Волинь” Луцьк), Антон Гай („Металург” Запоріжжя), Костянтин Кравченко („Дніпро” Дніпропетровськ), Ігор Луценко („Шахтар” Донецьк).

Нападаючі: Олексій Антонов („Дніпро” Дніпропетровськ), Андрій Кругляк („Динамо” Київ), Роман Степанов („Волинь” Луцьк).

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус