"Карпаты" дважды проигрывают московскому "Торпедо"


Львовский клуб провел очередной товарищеский матч двумя составами

"Карпаты" дважды проигрывают московскому "Торпедо"


26 січня львів’яни провели останній із запланованих спаринг-матчів в Туреччині, iнформує офiцiйний сайт клубу. Суперником карпатівців були футболісти московського “Торпедо”. Тренери обидвох команд попередньо домовилися, що зіграють два поєдинки і двома складами. Так воно і сталося.

Але, як повідомив телефоном головний тренер Мирон Маркевич, обидва матчі було складно зіграти через те, що у складі нашої команди декілька футболістів простудилися і тим самим на них не можна було розраховувати. Та львів’яни дотримали даного слова і зіграли ці два поєдинки, які для нас закінчилися поразками. Перша команда поступилася – 0:2, друга – 0:1.

Склад команди “Карпати” в першому матчі був наступним: Тлумак, Бровченко, Мікуліч, Беньо, Тимчишин, Назаров, Годвін, Хома, Ковальчук, Платон, Кабанов.

А зранку цього ж дня були вітання для тренера Юря Дячука-Ставицького з нагоди Дня народження. Керівництво ФК “Карпати” також привітали уродинника Юрія Михайловича.

Тренери нашої команди на турецькій землі мають ще запланованих декілька занять і тренувань. А 28 січня очікуємо карпатівців у Львові. Отож, бажаємо тренерам і футболістам щасливо повернутися на Батьківщину.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус