Трое игроков "Арсенала" присоединятся к "Борисфену"


Сергей Коновалов, Игорь Костюк и Александр Клименко отправляются в составе"Борисфена" на сбор в Турцию

Трое игроков "Арсенала" присоединятся к "Борисфену"


10 лютого Сергій Коновалов, а також Ігор Костюк і Олександр Клименко, вирушають у складі ФК „Борисфен” (Бориспіль) на календарний навчально-тренувальний збір до Туреччини, iнформує офiцiйний сайт клубу. Колишній лідер і капітан муніципального футбольного клубу „Арсенал-Київ” Сергій Коновалов відновився після перенесеної операції з приводу пахових кілець, яку йому зробили в Німеччині, і набирає форму. Зрозуміло, що рівень „Арсеналу 2” для досвідченого півзахисника замалий. А тому реальна перспектива піврічної оренди у клубі вищої ліги чемпіонату України більш вигідна зі спортивної точки зору. Втім, це не означає, що Сергій Коновалов не братиме до уваги інші пропозиції з приводу працевлаштування. В умовах Туреччини, де проходять передсезонну підготовку левова частка як українських, так і пострадянських клубів, цілком можливі контакти футболіста з іншими командами.

Остаточно керівництво київського клубу з тим, які гравці будуть віддані в оренду „Борисфену” ( що має певні фінансові труднощі) визначиться до 1 березня. Однак, уже зараз відомо, що за умовами оренди, гравці „Арсеналу” не братимуть участі у матчі 2 кола чемпіонату України „Арсенал-Київ” – „Борисфен”, що відбудеться 20 березня в рамках 17 туру.

- Навіщо перетворювати матчі чемпіонату в товариські, чи чекати, коли наші ж досить високого рівня гравці виступатимуть проти свого клубу. Ми надаємо футболістам, які не потрапляють з тих чи інших причин до основного складу, можливість професійного удосконалення і зросту, і переконані, що з часом вони зможуть бути затребуваними - підкреслив Генеральний директор ФК „Арсенал-Київ” Роман Голуб.

Зі слів Романа Голуба сьогодні стало відомо, що гравець молодіжної збірної України Андрій Ханас приєднається до ФК „Закарпаття” (Ужгород), де продовжить кар’єру на правах оренди з правом викупу. Раніше в „Закарпаття” були відправлені Костянтин Деревльов та Ярослав Карабкін.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус