"Оболонь" разгромила элистинский "Уралан"


В этом матче прекрасно сработала ударная связка киевлян Продан-Терещенко

"Оболонь" разгромила элистинский "Уралан"


“Оболонь” завершила підготовчий збір в турецькій Анталії і в суботу, 6 березня, повернулася додому. В останній день перебування на турецькій землі підопічні Петра Слободяна провели заключний контрольний поєдинок на стадіоні тренувального комплексу “Титанік”, iнформує офiцiйний сайт клубу.

Початок матчу виявився напрочуд вдалим для нашої команди. Вже на другій хвилині після чудової комбінації м`яч опинився на лівому фланзі у В`ячеслава Терещенко і наш нападаючий, обігравши захисника елістинців, віддав чудову передачу на Ігоря Продана, котрий на швидкості ввірвався в карний майданчик суперника. Одного дотику до м`яча вистачило киянину аби відправити шкіряну кулю у кут воріт – 1:0.

Отримавши перевагу наші хлопці зосередилися на діях у захисті і без особливих проблем ліквідовували не дуже настирливі спроби росіян зрівняти рахунок. В середині першого тайму В`ячеслав Терещенко мав чудово нагоду подвоїти рахунок, але голкіпер “Уралана” вискочив за межі штрафного і руками перетнув м`ячеві шлях у ворота, за що отримав від арбітра червону картку. З правом заміни на його місце вийшов дублер. Утім, В`ячеслав Терещенко все-таки використав нагоду забити. На 39-й хвилині його влучний удар з близької відстані досяг мети. А через три хвилини Ігор Продан записав другий гол в свій актив. Після подачі кутового Олегом Мазуренком наш нападаючий у високому стрибку головою переправив м`яч у сітку – 3:0.

У перерві та протягом другого тайму Петро Слободян випустив на поле кілька нових футболістів, надавши їм можливість проявити себе. Мабуть ці перестановки трішки вплинули на гатунок гри нашої команди, бо тотальної переваги вже не було, а на полі точилася більш рівна боротьба. І все ж оболонці зуміли ще раз вразити ворота росіян. Незадовго до фінального свистка захисники “Уралану” порушили правила проти Михайла Слободяна за 20 метрів від воріт. Потужний удар зі стандарту Віталія Міщенко голкіпер відбив, але першим на добивання встиг Павло Іванов і встановив остаточний результат гри – 4:0 на користь оболонців.

Вже під час підготовчих зборів у Анталії Петро Слободян прийняв рішення відмовитися від послуг Романа Каракевича, котрий прибув на оглядини з друголігівської “Рави”. Поки що у стадії вирішення питання з Віталієм Самойловим, Олександром Гребеножком, Євгеном Чуприною та Павлом Івановим. Найближчими днями їх доля має визначитися.

У вівторок, 9 березня, “Оболонь” проведе контрольний поєдинок з ФК “Черкаси”, котрий нині тренує Олександр Щербаков, в недалекому минулому помічник Петра Слободяна. Матч відбудеться на гаревому полі стадіону ЦСКА, початок о 14 годині.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус