"Оболонь" обыгрывает ФК "Черкассы"


После возвращения из Турции киевляне провели товарищеский матч с черкасский клубом

"Оболонь" обыгрывает ФК "Черкассы"


У вівторок на гаревому полі армійського спортивного комплексу ЦСКА “Оболонь“ зіграла контрольний матч з ФК “Черкаси“, котрий віднедавна очолив Олександр Щербаков. Нагадаємо, що в першому колі він працював помічником Петра Слободяна в столичній “Оболоні“, а під час зимової перерви вирішив спробувати сили у новій команді.

Матч проходив в досить непростих умовах і, аби поберегти футболістів від несподіваних травм, Петро Слободян вирішив надати можливість зіграти практично всім, хто нині перебуває в команді на оглядинах.

Наша команда розпочала гру досить солідно і, взявши ініціативу у свої руки, чудово керувала перебігом подій на полі. Не надто багато зусиль вистачило нашим хлопцям аби в середині першого тайму відкрити рахунок. Після виконання штрафного, котрий був призначений неподалік карного майданчику черкащан, Ігор Продан вчасно відгукнувся на передачу і головою переправив м`яч у сітку воріт. Затим оболонці мали ще кілька нагод збільшити рахунок, але не вдалося.

Після перерви на поле вийшов повністю оновлений склад “Оболоні“ і минуло трохи часу поки дії підопічних Петра Слободяна набули стрункості. Цим скористалися гості і зуміли зрівняти рахунок. Але майстерність новачка нашої команди Олександра Гребеножко призвела до того, що спочатку він заробив пенальті і сам же його реалізував, а через дві хвилини Гребеножко вдало завершив комбінацію партнерів, встановивши остаточний рахунок гри - 3:1 на користь “Оболоні“, iнформує офiцiйний сайт клубу.

Оболонь - ФК Черкаси 3:1
Голи в "Оболонi":
Продан, Гребеножко (2, 1 - з пен.)

У першому таймі “Оболонь“ грала в такому складі: Романенко, Крохмаль, Конюшенко, Кутас, Нівінський, Кобзар, Мазуренко, Каряка, Продан, Терещенко, Самойлов. Після перерви на полі з`являлися: Сухина, Назарук, Чуприна, Сергеєв, Іванов, Мельник, Іващенко, Міщенко, Драголюк, Гребеножко, Слободян, Коваленко.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
степан (київ)
Бажаю успіху Слободяну. Але помічнии у нього одна гниль. Як можна було розпрощатися із Ковальцем.
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 1
степан (київ)
Бажаю успіху Слободяну. Але помічнии у нього одна гниль. Як можна було розпрощатися із Ковальцем.
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус