"Карпаты" - "Волынь" 0:1


Статистика, отчет, послематчевые комментарии

"Карпаты" - "Волынь" 0:1


Карпаты 0:1 Волынь
  Сачко 21
Налепа, Гончаренко, Кабанов, Кирице (Платон 46), Ковальчук, Мизин, Беньо, Распопов, Сахно (Ищенко 46), Тымчишин, Хома   Золна, Джудович, Ахмедов, Ковалец (Петров 63), Гулиев, Ряхн, Савинов (Милосавлевич 56), Сачко, Трефиловский (Митич 70), Тришович, Чеботари
Предупреждения: Тымчишин 26, Беньо 42   Предупреждения: Гулиев 34, Ряхн 50, Милосавлевич 58, Митич 83
Удаления: Мизин 67    

Матч пройшов за переваги господарів поля. До двадцятої хвилині нагоди для взяття воріт втратили карпатівці Кіріце, Кабанов та Ковальчук. А після удару Хоми м’яч влучив у стійку воріт. Волиняни свою першу логічну атаку завершили голом. Після штрафного удару ніким не прикритий Джудович пробив головою, м’яч потрапив до Сачка і той одним дотиком спрямував його у ворота. Слід відзначити, що у першому колі саме гол капітана „Волині” став вирішальним.

У другому таймі „Карпати” мали повну перевагу, але вкотре підвела реалізація. У середині другого тайму вилучили Мізін за небезпечну гру. Як виявилося у молодого Трефіловського перелом. Наприкінці матчу міг відзначитися вдруге Сачко та м’яч пролетів у кількох сантиметрах над поперечиною.

Юрій Дячук Ставицький тренер „Карпат”: Не може бути, щоб команда володіла ініціативою упродовж 70 відсотків усього матчу, і не змогла забити гол. Вкотре пасивні наші нападаючі. Та й півзахисники зіграли не краще, адже не було останнього пасу. Користуючись трансферним вікном, постараємо, ще дозаявити одного вправного нападаючого.

Віталій Кварцяний, головний тренер „Волині”: На полі була справжня футбольна боротьба. Тому порушення Мізін, яке призвело до важкої травми нашого молодого гравця я розцінюю, як ненавмисне. Тому хотів би звернутися до ПФЛ, щоб сурово не наказувала гравця „Карпат”. Перед своїми гравцями я поставив завдання, щоб вони не дали розігратися лідерам карпатівської команди. І в певній мірі їм це вдалося. Хоча у нас існують проблеми в обороні. Наші захисники краще грають на „другому” поверсі, а ось внизу їм важкувато. Скажімо Ковальчук їх добре вимучив. Тому спробуємо, ще дозаявити гравців оборони. Ми так поспішали із заявкою напередодні гри, що не встигли Назарову зробити якісний номер. Тому виникли технічні моменти, які не дозволили йому вийти на поле.

Сергій Ковалець, гравець „Волині”: Сьогодні було справжнє галицьке дербі. Ми серйозно готувалися до цієї гри, адже турнірна ситуація заставляє нас у кожному матчі грати на максимальний результат. Можливо нам більше поталанило, адже свою нагоду для взяття воріт ми реалізували сповна.

Сергій Гончаренко, гравець „Карпат”: Як би ми реалізували у перші двадцять хвилин свої моменти, то впевнений, що перемогли б волинян. А пропустивши гол не зуміли свою перевагу втілити у забиті голи. Звичайно, що хотілося розпочати свої виступи з перемоги. На жаль цього не відбулося. Але сподіваюся, що в наступних турах усе буде гаразд.

P.S.: Як стало відомо вже після матчу, півзахисник "Карпат" Сергій Мізін відразу зі стадіону поїхав до міського військового шпиталю Львова, де в чей час робили операцію гравцеві "Волині" Трефіловському. Нажаль, саме у ігровому зіткненні з Мізіним молодий гравець з Луцька отримав важкий перелом ноги. Сергій, який мав цього вечора відбути у табір національної збірної України, спробував підтрмати хлопця морально та ще раз вибачитися за прикрий епізод, в результаті якого досвідчений карпатівець ненавмисно залишив колегу поза грою.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Слон (Киев)
--- "Юрій Дячук Ставицький тренер „Карпат”: Користуючись трансферним вікном, постараємось ще дозаявити одного вправного нападаючого."© --- А где они раньше были? Всю зиму??
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 1
Слон (Киев)
--- "Юрій Дячук Ставицький тренер „Карпат”: Користуючись трансферним вікном, постараємось ще дозаявити одного вправного нападаючого."© --- А где они раньше были? Всю зиму??
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус