21-го листопада відбулося чергове засідання Бюро ПФЛ України


Некоректна поведінка офіційних представників команд вже вкотре не пройшла повз увагу членів Бюро

21-го листопада відбулося чергове засідання Бюро ПФЛ України


Некоректна поведінка офіційних представників команд вже вкотре не пройшла повз увагу членів Бюро. На цей раз „відзначився” головний тренер ФК „Волинь” (Луцьк) Віталій Кварцяний, якого було вилучено з технічної зони під час матчу „Дніпро” – „Волинь”. Рішенням Бюро ПФЛ головному тренеру луцького клубу було заборонено знаходитися у технічній зоні протягом одного матчу.

Зі сторони черкаського клубу „виступив” голкіпер Тарас Чопик. Після пропущеного м’яча погану гру власного захисника він вирішив „виправити” за допомогою кулаків. За такі дії члени Бюро відсторонили „бійця” від участі у змаганнях на наступні 5 матчів.

Неадекватна поведінка вболівальників вже не раз була однією з тем засідань Бюро ПФЛ. Під час матчу 14-го туру Карпати (Львів) - „Динамо” (Київ) шанувальниками киян було запалено фаєра та димові шашки. Такі дії обійшлися київському клубу в 1000 у.о., а за незабезпечення громадського порядку на стадіоні „Україна” м. Львів львівський клуб повинен сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 3000 у.о. З аналогічним формулюванням ФК „Металург” (Запоріжжя), ФК „Металіст” (Харків) та ФК „Дніпро” (Дніпропетровськ) було покарано на 1500 у.о, 500 у.о. та 500 у.о. відповідно.

Оцените этот материал:
Источник:
ПФЛ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус