12-го грудня відбулося засідання Центральної Ради ПФЛ та Ради вищої ліги


У своєму виступі народний депутат України, президент ПФЛ України Равіль Сафіуллін зазначив, що суддівство – чи не найголовніший головний біль вітчизняного футболу

12-го грудня відбулося засідання Центральної Ради ПФЛ та Ради вищої ліги


У вівторок, 12 грудня, у конференц-залі Міністерства України з питань сім’ї, молоді та спорту (вул.. Еспланадна 42, 2-й поверх) відбулося спільне засідання Центральної Ради та Ради вищої ліги ПФЛ України.

Тема арбітражу завжди викликає неабиякий інтерес з боку журналістів, фахівців та вболівальників. У своєму виступі народний депутат України, президент ПФЛ України Равіль Сафіуллін зазначив, що суддівство – чи не найголовніший головний біль вітчизняного футболу. Незадовільна робота суддівського корпусу свого часу була ключовою причиною запрошення іноземних арбітрів для обслуговування матчів внутрішніх змагань. Але цей крок не став панацеєю.

Зі свого боку, президент ПФЛ запропонував членам ради низку заходів мета яких вдосконалення роботи вітчизняної футбольної феміди. Зокрема було запропоновано змінити принципи формування Експертної комісії.

Тема суддівства не може бути відокремлена від останнім часом непоодиноких випадків недисциплінованої поведінки футболістів і офіційних представників клубів.

Виконавчий директор ПФЛ Анатолій Попов підкреслив, що з кожним роком неухильно зростає кількість застосованих до футболістів дисциплінарних санкцій. З огляду на останні міжнародні рекомендації реакція відповідних українських футбольних органів на факти порушення дисципліни має бути дедалі суворішою.

Також було розглянуто питання щодо трансляцій матчів 16-го чемпіонату України в 2007 р. та маркетингової стратегії ПФЛ у сезоні 2007/2008. Фахівці ПФЛ розробляють комплекс заходів, маючи на меті покращення рівня трансляцій, підвищення їх рейтингу та підсилення комерційної привабливості.

Оцените этот материал:
Источник:
ПФЛ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
SergeySA (Kременчуг)
Ну-ну, шо там з трансляціями зроблять? Головнен аби не залишилось все на словах і на папері.
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 8
SergeySA (Kременчуг)
Ну-ну, шо там з трансляціями зроблять? Головнен аби не залишилось все на словах і на папері.
Ответить
0
0
dale (Донецк)
Павел Черепин а не слышно, не собираются устанавливать камеру на рельсы для нормального показа положения внеигры?
Ответить
0
0
Павел Черепин
2 Андрон (Кременчуг): Есть наметки определенные... но пока информация строго конфиденциальная.
Ответить
0
0
Андрон (Кременчуг)
2Павел Черепин Спасибо! А за комментаторов ничего не слышно?
Ответить
0
0
13/0303 (Стрий)
Зайдіть на http://www.football.ua та прочитайте виступ Суркіса старшого. Думаю всім буде цікаво. А на цьому "незаангажованому" сайті його точно не буде. Нарешті данецькі отримали гідну відповідь.
Ответить
0
0
Павел Черепин
Со следующего года планируется сделать 9 камер и 4 повтора, а не 6+2, как сейчас.
Ответить
0
0
Филанкрот (donetsk)
Транслюють по 4 матчі за тур,може і якість покращать
Ответить
0
0
Андрон (Кременчуг)
Интересно услышать хоть один из этих "заходив" по улучшению уровня трансляций :-))
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус