Безпеці на стадіонах – першочергова увага!


Вчора у Києві, в Будинку футболу відбувся міжнародний семінар з питань стадіонів та безпеки проведення змагань

Безпеці на стадіонах – першочергова увага!


Вчора у Києві, в Будинку футболу відбувся міжнародний семінар з питань стадіонів та безпеки проведення змагань ініційований Федерацією футболу України.

У ньому взяли участь керівники МВС та МНС України, СБУ, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства України з питань сім’ї, молоді та спорту, Професіональної футбольної ліги України, Молодіжного футбольного Союзу, гості з країн Східної Європи та країн СНД, директори стадіонів.

Важливість та високий рівень цього заходу підкреслюють участь у його роботі високоповажних гостей з Ради Європи, ФІФА та УЄФА.

Відкрив і вів семінар президент ФФУ, член Виконкому УЄФА Григорій Суркіс (текст його виступу додається).

З доповіддю про організацію проведення заходів із забезпечення та порядку під час проведення змагань з футболу виступив інспектор Комітету стадіонів та безпеки УЄФА Давід Петриашвілі. Голова комітету Ради Європи з боротьби із хуліганством та безладдям під час проведення спортивних змагань Радім Бурес поділився досвідом Євросоюзу до забезпечення порядку та безпеки під час проведення змагань.

Учасники семінару розглянули центральні питання взаємодії різних служб та міністерств, сучасні вимоги до забезпечення громадського порядку та безпеки на стадіонах згідно з вимогами ФІФА, УЄФА та ФФУ, про ситуацію щодо поведінки вболівальників, забезпечення правопорядку та безпеки до, під час та після футбольних матчів і забезпечення заходів із боротьби з проявами тероризму і расизму.

У цілому учасники семінару обмінялися корисною інформацією та досвідом щодо розробки та впровадження методів і заходів з профілактики та недопущення на стадіони України всього того негативного, що інколи має місце під час проведення футбольних матчів.

Ця розмова сприятиме подальшому вдосконаленню інфраструктури футбольних клубів, впровадженню заходів із забезпечення громадського порядку і безпеки проведення футбольних змагань відповідно до світових стандартів.

За підсумками семінару прийнято відповідну резолюцію.

Оцените этот материал:
Источник:
ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Арий (Луганск)
"За підсумками семінару прийнято відповідну резолюцію". ...Это и есть сакральная цель проведения всех подобных мероприятий. Об остальном можно не беспокоиться, обязательная программа исполнена, все довольны... Ничего не изменилось, живем дальше
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 3
Арий (Луганск)
"За підсумками семінару прийнято відповідну резолюцію". ...Это и есть сакральная цель проведения всех подобных мероприятий. Об остальном можно не беспокоиться, обязательная программа исполнена, все довольны... Ничего не изменилось, живем дальше
Ответить
0
0
Mitra (Одесса)
Мне кажется, давно пора создать специальную структуру, отвечающую (в том числе и материально) исключительно за организацию правопорядка во время матчей. Ментам оно нафик не интересно, они должні присутствовать как поддержка, но всю организацию, профилактику, работу с фанами и т.п., должны вести "специально обученные люди". И еще, пора создать на стадионах, хоть одну на каждые два сектора, специальную площадку для безопасного запуска фаеров и прчей пиротехники, кстати, если за запуск на сих площадках фаеров и т.п. брать определенные суммы, то это себя окупит...
Ответить
0
0
2fast4rabbit (Стольный град)
О! Вырисовываються перспективы стать Киеву Столицей "Восточноевропейского" футбола!
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус