6 березня відбулося чергове засідання Бюро ПФЛ України


Члени бюро ПФЛ на останньому засіданні продемонстрували неабияке порозуміння і солідарність у вирішенні питань, винесених на порядок денний

6 березня відбулося чергове засідання Бюро ПФЛ України


Члени бюро ПФЛ на останньому засіданні продемонстрували неабияке порозуміння і солідарність у вирішенні питань, винесених на порядок денний.

Вочевидь, далеко не завжди можна спостерігати таку картину, коли по всіх питаннях рішення приймаються одноголосно.

Члени бюро задовольнили звернення Виконкому ФФУ щодо перегляду постанови Бюро ПФЛ від 27.02.2007 р. стосовно перенесення матчу 19-го туру чемпіонату «Шахтар» - «Металург» Донецьк з 19.03.2007 р. на 20.03.2007 р. Відтак донецьке «дербі» відбудеться за попереднім графіком – 19 березня. Тобто, інтереси національної збірної повністю враховані.

За незабезпечення громадського порядку на дніпропетровському стадіоні «Метеор» під час матчу 17-го туру чемпіонату України «Дніпро» - «Іллічівець», коли глядачі скандували некоректні вислови на адресу судді, «Дніпро» оштрафований на 1000 у.о.

«Карпати» за незабезпечення громадського порядку під час матчу 17-го туру «Карпати» - «Кривбас» оштрафовано на 500 у.о. Подібним чином члени бюро ПФЛ вирішили покарати й «Металіст». З аналогічним трактуванням – «за незабезпечення громадського порядку» у матчі 17-то туру «ФК Харків» - «Металіст». До того ж, тренер «Металіста» Сергій Ковалець, якого було вилучено з технічного майданчику під час матчу «ФК Харків» - «Металіст», змушений буде один поєдинок за участю своєї команди переглянути за межами технічної зони.

Оцените этот материал:
Источник:
ПФЛ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Mopo (харьков)
ПФЛ-цирк"Шапито"
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 6
Mopo (харьков)
ПФЛ-цирк"Шапито"
Ответить
0
0
IBM (Dnipro)
А що там з лівим пенальті на Метеорі? "інтереси національної збірної повністю враховані" -:) Блохін приколовся, а вони повірили. Толік поїхав, хто там ще за збірну грати буде? Може Чечера повернули?
Ответить
0
0
Piero (Kharkov)
в ПФЛ забыли что такое рЫгламент? Металлист в гостях играл. Посотрим в следующем туре после того как болельщики Шахтера кинут файер кого оштрафуют за "несоблюдение порядка".
Ответить
0
0
Leva2 (Харьков)
Как то вольно ПФЛ трактует правила регламента: ведь принимающей стороной на этом матче был ФК "Харьков", которыйц и отвечал за громадський порядок. Непонятно.
Ответить
0
0
evgenfed (sdfgsd)
Открыт футбольный менеджер ИнетБол, единственный в сети где игры проходят в режиме реального времени и можно менять тактику и игроков по ходу игры а также общаться в чате с соперником. Есть чемпионаты России, Украины, Прибалтики. Сейчас открывается чемпионат Англии. Вы больны футболом? Создайте свою уникальную команду и вас ждут сотни таких же больных на www.inetball.ru
Ответить
0
0
серж 13 (Днепропетровск)
А кто бы мог сомневаться???Надо же премии выдать перед их праздником 8м мартом,жаль что с бюджета Днепра:)!Не оскудеет рука дающего)). А фаера уже палить можно?Матч ДК-МЗ или у нас появляются(появился правда давно) непрекасаемые??
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус