Олександр Єфремов: "Скаргою у Спортивний суд Лозанни „Карпати” привернуть увагу Європи до системних проблем українського футболу"


27-го березня, генеральний директор ФК "Карпати", начальник юридичного відділу клубу та президент ГО "Карпати" були учасниками прес-конференції щодо рішення Апеляційного комітету ФФУ

Олександр Єфремов: "Скаргою у Спортивний суд Лозанни „Карпати” привернуть увагу Європи до системних проблем українського футболу"


27-го березня, генеральний директор ФК „Карпати” Олександр Єфремов, начальник юридичного відділу клубу Вадим Ладницький та президент ГО „Карпати” Олег Солдатенко були учасниками прес-конференції щодо рішення Апеляційного комітету ФФУ, у київському прес-центрі УНІАН.

„23-го березня рішенням Апеляційного комітету ФФУ було відхилено апеляцію ФК „Карпати” стосовно рішення КДК про відміну перенесення поєдинку „Карпати” – „Металіст”. Це рішення аж ніяк не на користь нашого клубу, тому ми подаватимемо скаргу до Спортивного суду у Лозанні (Швейцарія). Ми наразі чекаємо на повний текст рішення Апеляційного комітету ФФУ, і одразу після цього відправимо скаргу у Спортивний суд Лозанни. Скарга у нас уже готова”, - заявив на зустрічі з журналістами генеральний директор ФК „Карпати” Олександр Єфремов.

Гендиректор „Карпат” висловив сподівання, що цією скаргою у Спортивний суд Лозанни вдасться привернути увагу футбольної громадськості Європи не тільки до ситуації навколо перенесення поєдинку „Карпати” – „Металіст”, а до низки системних проблем українського футболу, зокрема таких, як політика подвійних стандартів. Як приклад Олександр Єфремов навів перенесення матчу дворічної давнини між „Дніпром” та запорізьким „Металургом”, коли вірусним захворюванням були уражені футболісти з Дніпропетровська. У той же час у подібній ситуації члени КДК ФФУ відмовилися переносити матч за участю „Карпат”.

Причиною подачі скарги у Спортивний суд в Лозанні начальник юридичного відділу клубу Вадим Ладницький вважає те, що ані на засіданні КДК, ані на засіданні Апеляційного комітету так і не дослухалися до основних доводів представників ФК „Карпати”. Більше того, згідно ст. 25 регламенту ФФУ сумнозвісне рішення КДК відбулося не на законних підставах, оскільки за нього проголосувала не більшість, а лише троє з шести.

Отож, як повідомив Вадим Ладницький, ФК „Карпати” подасть позов до Спортивного суду в Лозанні з двома вимогами: скасувати рішення КДК ФФУ та скасувати рішення Апеляційного комітету. Після подачі скарги протягом десяти днів клуб повинен надати розширену апеляційну скаргу, з усіма своїми доводами.

Олександр Єфремов вкотре зазначив, що з боку „Карпат”, можливо, було не зовсім коректно не зв’язатися з представниками „Металіста” (хоча Олександр Іщенко напередодні розповів про проблеми клубу у телефонній розмові з Мироном Маркевичем), і не домовитися про перенесення поєдинку. „Але навіщо нам тоді ПФЛ та ФФУ, які й створенні для того, аби вирішувати ці питання?” - відзначив гендиректор „Карпат”. На його думку, якби перенесення чи місце проведення поєдинків вирішували виключно президенти клубів, то календар національної першості можна було б і не складати, адже грали б де хотіли, і коли хотіли. А в цій форс-мажорній обставині рішення повинні виносити виключно вищі футбольні органи країни, а не президенти клубів. Проте якщо „Карпати” в дечому й порушили морально-етичні норми, не передзвонивши у „Металіст”, то харківський клуб ще в грубшій формі порушив принципи „чесної гри”, зайнявши у цій ситуації позицію категоричної незгоди з перенесенням поєдинку. Адже футбол існує насамперед для глядачів, які приходять на стадіон побачити справжнє спортивне видовище, а не гру фактично дитячо-юнацької команди проти сильного клубу вищої ліги. Тим паче, що у цьому поєдинку, як то кажуть, розігрувалися шість очок: у разі перемоги „Карпат” львівський клуб у турнірній таблиці наблизився б до „Металіста” на відстань у три очки.

На думку пана Єфремова, останні події в українському футболі свідчать про те, що голова ФФУ Григорій Суркіс втратив контроль над ситуацією в головному футбольному органі країни. „Не можна, аби високі футбольні чиновники, такі як пан Стороженко, відверто ставали на бік лише однієї сторони. Взагалі, у нас футбольні чиновники керують не так як треба, а так, як вони собі хочуть. Мене обурює активна позиція віце-президента ФФУ Сергія Стороженка, який у своїх заявах та інтерв’ю чітко прийняв позицію однієї зі сторін - „Металіста”, що взагалі не є правомірним для чиновника такого рангу. Стороженко до того ж - заступник голови Харківської обласної адміністрації. Як взагалі можна суміщати дві такі посади? До того ж, свою відверту позицію він демонстрував на сайті уболівальників "Металіста". Таким чином, "Карпати" стали гарматним мясом у війні, що її пан Стороженко оголосив ПФЛ”, - заявив Олександр Єфремов.

Окремо на прес-конференції торкнулися питання висвітлення цієї ситуації у засобах масової інформації. Олександр Єфремов навів статистику публікацій у газеті „Спорт-Експрес” у період 15-26 березня. З 16-ти опублікованих матеріалів в одному – суха констатація подій, у двох - з висвітленням обох сторін конфлікту, в одному – коротко висвітлено позицію львівського клубу, а в 12-ти – просто розгромні матеріали стосовно „Карпат”. Окрім того, Олександр Єфремов прокоментував вислови у ЗМІ президента ФІФА Йозепа Блаттера, якого, на думку гендиректора „Карпат”, неправильно поінформували про цей інцидент. За словами пана Єфремова, журналіст „Спорт-Експресу” Несенюк фактично на трапі літаку вирвав фразу із загального контексту цієї ситуації і запитав у Блаттера, як він ставиться до переносу поєдинку через хворобу футболістів. За інформацією гендиректора „Карпат”, по-перше, у клубі було більше хворих, ніж назвав Несенюк, а по-друге, потрібно розрізняти хворобу з вірусною епідемією, якою, якби лікарі не вжили негайних заходів, могла б захворіти значно більша кількість гравців. Відповідаючи на запитання щодо відкликання акредитацій журналістів „Команди” та „Спорт-Експресу”, Олександр Єфремов зазначив, що „краще нехай не пишуть взагалі, ніж пишуть однобоко”. А президент ГО „Карпати” Олег Солдатенко додав: „Я думаю, що проблем з акредитацєю для „Команди” не буде, якщо вони поміняють у своїй назві шрифт букви „Д” та випускатимуть своє видання на жовтому папері. Якщо чесно, то багатьох львів’ян уже просто дістали публікації у цій газеті”.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Renard (Kharkov)
bord (Ровно), а ты походу дела мудак первый? :-)))))))))))) Когда трепаться так первые, нас обидели, у нас эпидемия, на те вам тр очка на шару, мы в Лозанну жаловатся будем.. так вы первые. А потом значит другие у вас мудаки? Ведите сябя по людски и к вам будут по людски относится. Как говорится никто вас за ваши языки не тянул.
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 112
Renard (Kharkov)
bord (Ровно), а ты походу дела мудак первый? :-)))))))))))) Когда трепаться так первые, нас обидели, у нас эпидемия, на те вам тр очка на шару, мы в Лозанну жаловатся будем.. так вы первые. А потом значит другие у вас мудаки? Ведите сябя по людски и к вам будут по людски относится. Как говорится никто вас за ваши языки не тянул.
Ответить
0
0
bord (Ровно)
Це до Renard (Kharkov)! :)
Ответить
0
0
bord (Ровно)
Це до Renard (Kharkov)! :)
Ответить
0
0
bord (Ровно)
Мудак ти останній. І діти твої такими ж будуть!
Ответить
0
0
Renard (Kharkov)
О! Братья блюз, вы нашли друг друга!!! Польша, Россия, Германия, США, Франция, Чехия, Италия - конечно!!! Самые дешёвые праститутки!!! Я вижу вы из их компании? :-) Давай о футболе. "Капаты" не вышли на поле, получите технарь. О чём ещё можно разговаривать? Но вы тем не менее находите темы, порассуждать на отвлечённые темы. Шутки про червяков это вас мама научила? :-)
Ответить
0
0
III (Lviv) (Львів)
зелёный змей (Львов) Ти мене правильно зрозумів, суть приблизно та сама. В мене складається враження, що наш спільний "друг" Renard (Kharkov), коли був у Львові, далі вокзалу не дістався, тому у нього і склалося таке враження про Львів.
Ответить
0
0
зелёный змей (Львов)
Renard (Kharkov) ты наверно работаешь на турфирме "Прогулки по блестящему Харькову и его окрестностям". но почему-то люди (Польша, Россия, Германия, США, Франция, Чехия, Италия ... продолжить?) всё равно едут во Львов, и твои старания, ещё раз повторю, безперспективны. п.с. нефутбольные разговоры начал тут именно ты, так что давай не кивай своей головой с красной шапочкой в нашу сторону, а займись своими непосредственными обязанностями - полезай на дерево и доставай червяков )) III (Lviv) (Львів) 30.03.07 13:58 твої слова нагадали мені одну комедію про греків у США, там була така фраза "Коли мої люди винайшли філософію, твої люди тільки злазили з дерева" ;)
Ответить
0
0
Renard (Kharkov)
III (Lviv) (Львів), я и не спорю о значении Львова, я говорю отом что он находиться в запущенном состоянии. По рассказам знакомых которые были во Львове во времена СССР город был один из лучших в союзе. Ну а сейчас "маемо то шо маемо", грязь, мусор и разруху. И то что сейчас Харьков выгляжит лучше чем Львов это правда.
Ответить
0
0
Тигра (Крым)
Дыминский не прав... у него скандал на скандале... Стадион... Динамо Киев... Металлист... может чего ещё не вспомнил... Не хочется ассоциировать Дыминского и Карпыты... но если вам нравится, если вы поддерживаете его действия... грустно...
Ответить
0
0
III (Lviv) (Львів)
Renard (Kharkov) Друже, коли у Львові відкрили університет, твоє місто називалося угіддям запорізького козака Харька. Тому порівнювати архітектурні пам*ятки Львова і Харкова в контексті того, як вони збереглися до сьогодні, та і загалом, якось не коректно, цінність і значимість не ті, звичайно на користь Львова.
Ответить
0
0
Renard (Kharkov)
Филанкрот - отличный ник!!! И мысль здравая :)
Ответить
0
0
Филанкрот (donetsk)
Ну я вже вдруге кажу:Давайте про футбол
Ответить
0
0
Renard (Kharkov)
III (Lviv) (Львів), ты знаешь, на сегодняшний момент Харьков выглядит гораздо лучше и чище чем Львов. Исторических памятников в Харькове несравнимо меньше чем во Львове, но несмотря на "засранность" Харьков гораздо чище Львова. До того как я лично побыбавал во Львове я был о нём гораздо лучшего мнения :-) Все памятники которыми вы так кичитесь (хотя в чём ваша заслуга то?) находятся в аварийном состоянии. Что говорить если в Соборе святого Юра лестица на входе разваливается. А возле памятника Адаму Мицкевичу построили современное здание!!! Позорники вы!!! На историю свою вам наплевать. Вы и между собой договорится не можете и мне очень обидно что Львов в таком ужасном состоянии находится.
Ответить
0
0
III (Lviv) (Львів)
Renard (Kharkov) "А ви і тому шо залишилось ладу дати невзмозі." Це би ще звучало природно з уст берлінця, віденця чи загребця. Але з уст жителя засраного Харкова - ну це вже навіть не смішно. Своїми образами на адресу зелёный змей (Львов), ти розписався у власній недолугості і меншовартості.
Ответить
0
0
Renard (Kharkov)
зелёный змей (Львов), тебё всё равно есть футбол или нет, тебе главное гадости писать :-) Есть такой тип людишек :-) ТІ то хоть помнишь о чём реч шла в первых постах? Ясно едело что нет. У тебя в мозгу столько информации не помещается :-) Тебе осталось только сказать что ты "прекращаешь сотрудничество со всеми кто против "Карпат"" Понарожали же вас!!! Теперь страна страдает от вас.
Ответить
0
0
зелёный змей (Львов)
Renard (Kharkov) 29.03.07 20:33 как бы ты не старался, мы всё равно знаем, что в Харькове дятлы не столь частое явление. гуляй, Вася
Ответить
0
0
Renard (Kharkov)
зелёный змей (Львов), и правнуки у тебя будут бакланами :-) Я знал что вы тупые, но настолько!!! :-)
Ответить
0
0
зелёный змей (Львов)
Renard (Kharkov) 29.03.07 16:29 мистер маразматик, при чём тут поляки и Дыминский? п.с. говорю же - баклан
Ответить
0
0
Renard (Kharkov)
зелёный змей (Львов) - сам ты баклан, и сын баклана и дети твои будут бакланами. Перейди пешком за границу и посмотри как поляки живут и поймёшь может чего :-) Хотя нет, забудь, болей за Дыминского :-)
Ответить
0
0
зелёный змей (Львов)
какие-то бакланы приезжают во Львов и достают прохожих то на английском то на итальянском. плюют и кидают обёртки от мороженого где попало а потом говорят "какой грязный город Львов" и ваще кому рассказываете,а? :))
Ответить
0
0
Renard (Kharkov)
зелёный змей (Львов), последний раз был во Львов осенью 2006 года. Опеар кстати очень приличная, очень. Ради интереса спрашивали на итальянском языке, так титочка в такой улыбке расплмлась и не знала "чи на сраку впасты чи на колина". Хотя ни слова не понимала. На сегоняшний момент, к сожалению, Львов очень грязный и запущенный город.
Ответить
0
0
Vel (Odessa)
Честное слово, достали уже. Когда же мы просто будем играть в футбол.... Как это уже надоело блин еще и в предверии ЧМ 2012 в Украине... Нахрена вонь эту подымать на Европу? Не понимаю.... Давайте ЕВРО выиграем -потом скандальте... Нет -нужно сейчас....
Ответить
0
0
BARIN (Kiev)
Renard (Kharkov) 29.03.07 12:15 согласен :) если во Львове спросишь на русском то не ответят, а если на английском - то нормально :) если пойму то ответят :) Львов расисты!!!
Ответить
0
0
karpaty (Львів)
филанкрот (donetsk) 29.03.07 13:30 згоден. Шахтар - чемпіон! :)
Ответить
0
0
филанкрот (donetsk)
Renard (Kharkov) karpaty (Львів) Та припиніть ви про схід і захід писати.Давайте про футбол
Ответить
0
0
зелёный змей (Львов)
Renard (Kharkov) 29.03.07 12:15 мне вот интересно, почему многие люди пишут одно и тоже? всем схиднякам, ненавидящих Львов, почему-то обязательно во Львове отвечают "перепрошую". ВСЕМ! готов поспорить что и во Львове ты не был. А просто начитался агиток,парень . Ну не может быть одного и того же поста у сотен людей с разных форумов. приезжай. серьёзно.
Ответить
0
0
karpaty (Львів)
Renard (Kharkov) 29.03.07 12:15 ((Во Львове задав вопрос на русском в ответ получал \"Перепрошую...\". Задавал на украинском - всё отвечали без проблем.)) не треба брехати. В самому Львові майже 5-а частина населення російськомовна - і ніхто проблеми не бачить. просто у Львові нормальна логіка українця- навіть якщо ти росіянин - знати і вживати українську мову в Україні - це нормальний стан речей. ((Отсюда вывод: Западная Украина Восточную Украину Украиной не считает)) ти опреділись. Бо по-перше це твої слова, яне чув щоб тут львів"яни таке писали, натомість в тебе в розпалі буйної уяви починаються нападки на Західну Україну. Так що не накручуй себе і тикай пальцем на когось. ((Все що в тебе є тільки те що ти говориш українскою, і ти вже вважаєш себе українцем?)) на цю тему будеш щось говорити, коли Харків буде демонструвати львів"янам українські вертепи. Бо поки що все навпаки. Те я тільки приклад навів. Так що справа не тільки в мові. Хоча й мова відіграє ключову роль в національній ідентичності. Але фіг з ним ввжай себе патріотом ( хоча й в мене виникає питання до кого ж ти патріот), не переводь стрілки з теми. Як не маєш що сказати - то не пиши. Чи це патріотизм в тебе ділити Україну на Схід і Захід?
Ответить
0
0
Renard (Kharkov)
karpaty (Львів), Да, я патриот. Потому что я горжусь Украиной, той которой есть. Язнаю её недостатки, и всё равно горжусь что я живу в Украине. Я свободно могу говорить и писать и на украинском и на русском. В Киеве нормально относятся к людям независимо на каком языке они говорят, на русском или украинском. Во Львове задав вопрос на русском в ответ получал \"Перепрошую...\". Задавал на украинском - всё отвечали без проблем. Отсюда вывод: Западная Украина Восточную Украину Украиной не считает. Так почему я должен уважать таких людей? Украина это больше чем Карпаты, просто они дальше своего носа не видят, Но эту уже вопрос образования. А теперь что бы ты понял: Все що в тебе є тільки те що ти говориш українскою, і ти вже вважаєш себе українцем? В такому разі ти просто пшик.
Ответить
0
0
karpaty (Львів)
Renard (Kharkov) 29.03.07 09:40 ще раз - забагато букв пропущено. Але перш ніж писати ідіотські пости - тоді б напевно на українській мові здалось би писати тобі, ну щоб показати який ти патріот.
Ответить
0
0
Renard (Kharkov)
karpaty (Львів), я не них говорю, а за тех кто поддерживает и поведение.
Ответить
0
0
karpaty (Львів)
Renard (Kharkov) 28.03.07 21:32 сказав він з Северодонецька.....
Ответить
0
0
ИГорь К (Днепропетровск)
Кстати, панове, мы тут за склоками людей забыли. Может кто просвятит: как там дела у игроков - выздоровили или нет, и все таки, каков реальный диагноз. А то уж очень страшновато звучит "эпидемия".
Ответить
0
0
ИГорь К (Днепропетровск)
GEORGE07 (Київ) 28.03.07 20:45 У нас еще и Президент решения Верховного Суда не выполняет, а вы хотите какого-то Закона.
Ответить
0
0
GEORGE07 (Київ)
Renard (Kharkov) 28.03.07 21:32 Дыминский как-раз и не западенец.Он продажный скандалист.У них национальности нет.
Ответить
0
0
Renard (Kharkov)
Просто западенцы не любят Украину. Вот и всё. Им бы к Польше примкнуть. НЕ ЛЮБЯТ ОНИ УКРАИНУ.
Ответить
0
0
Крузо (Красноармейск)
Если у Динамо из-за болезни не выйдет на матч чемпионата 10 игроков, игру перенесут? Угадайте с трех раз.
Ответить
0
0
GEORGE07 (Київ)
Kvinto (Львів) 28.03.07 17:19 На недосконалостях якраз зіграв Димінський.
Ответить
0
0
GEORGE07 (Київ)
Kvinto (Львів) 28.03.07 17:19 На недосконалостях якраз зіграв Димінський.
Ответить
0
0
GEORGE07 (Київ)
Панове!У нас прем'ер рецидивіст, а ви хочете якогось закону.
Ответить
0
0
treplo (писдляндия)
karpaty (Львів) 28.03.07 17:23 "Тому Карпати звернулись правильно - в ПФЛ. " А ФФУ как выше-стоящая организация хем ПФЛ может отменить решения ПФЛ если найдет их незаконными. Так что Металлист, посчитав что перенос матча незаконный, поступил правильно когда обратился в ФФУ. Так какие у тебя теперь пробемы?
Ответить
0
0
karpaty (Львів)
Kvinto (Львів) 28.03.07 17:19 (( Тобто треба було просто погодити це питання з суперниками. )) це так само фейр-плей. Дату матчу встановлює бюро ПФЛ, а не домовленість між клубами. Тому Карпати звернулись правильно - в ПФЛ. А далі Металіст зіграв на недосконалості в взаємовідносинах ФФУ і ПФЛ. Відчув що можна халявні 3 очки дістати.
Ответить
0
0
Voltage (Kharkov)
Когда уже поставят офиц точку в этом деле!? А так все ждут - что же скажут струтктуры - техничка, штраф, переигровка, еще что-нибудь. Карпаты вон уже оружием привентивно бряцают. А чего ждут структуры - что Карпаты остынут? Это как дать пенальти с опозданием на 5 минут...
Ответить
0
0
Фанат Дніпра (Дніпропетровськ)
Правильно роблять що подають. Права свої треба захищати до останнього і якось протидіяти футбольному безладу в Україні.
Ответить
0
0
Kvinto (Львів)
Мене то вже дістало. Що за наїзди на львівських вболівальників? Хотів би нагадати, що і Димінський і Єфремов зовсім не галичани (якщо не помиляюся, то обоє - з Кривого Рогу) і як вони сюди попали знає певно лише Бог. Тому не розумію чому ви говорите про відсутність патріотизму саме в Львівян? Димінський і справді людина погана, всю цю кашу заварив ВІН, але в чому винен наприклад я чи будь-який інший вболівальник Карпат? Неправдою є також те що ми всі тут дуже любимо і підтримуємо президента нашого клубу. Просто є люди що вдячні йому за то що команда ще існує (ні більше ні менше). Але і таких меншає разом з кожним наступним скандалом. Мені особисто соромно, що моєю улюбленою командою керує людина що не думає коли говорить, нагло бреше в очі вболівальникам та колекціонує скандали. Але що можу зробити я? Може хтось є дуже мудрий і підскаже? Я вважаю що цю тему просто треба закрити раз і назавжди, як таку що не заслуговує уваги. А що до суду, то нехай судяться. Нікому то не мішає і ніякого результату то не дасть. Це просто показуха, яка ТОЧНО не помішає Україні в боротьбі за Євро 2012 хоча б тому, що ця справа дойде до розгляду мінімум за пів року, а результат - мінімум за два роки. І будьте певні - офіційний сайт UEFA про це не напише :)
Ответить
0
0
зелёный змей (Львов)
І прийшов опозиціонер Димінський на землі Швайцарські і топнув ногою, жи аж здригнулися Альпи. І тоді друг Суркіса Блаттер надіслав гонця другу Блаттера Суркісу зі словами "друже Суркіс, хе-хе, поміняй правила.", і приніс у відповідь гонець "звичайно, друже, хе-хе, заради тебе все що завгодно. доречі кагділа, коли бухаєм?".
Ответить
0
0
бандерівець (Долина)
зелёный змей (Львов) >>>Ну нема в Україні досконалого законодавства, якби все було так просто, то ФФУ просто не мало б права нічого відміняти. В Україні крім законодавства, ще влади нормальної нема. От це проблема. Одна інстанція приймає рішення, а інша це рішення скасовує через два дні. От хай між собою розберуться хто з них не правий, винного виженуть з займаної посади... І буде порядок. Приймають безглузді рішення (не виключено шо і проплачені Димінським чи Ярославським) а віддуватися має клуб та його вболівальники.
Ответить
0
0
karpaty (Львів)
зелёный змей (Львов) 28.03.07 15:19 ((Ну нема в Україні досконалого законодавства, якби все було так просто, то ФФУ просто не мало б права нічого відміняти.)) так ФФУ взагалі не є законодавчий орган. Він створив правила, які навіть треба оспорювати, якщо з ними не згоден. 2. Не знаю як ти, а я "відповіддю" Бандурка вражений. 3. знову ж Євро хай собі буде Євром.
Ответить
0
0
зелёный змей (Львов)
Капа (Львів) 28.03.07 15:11 та Суркіс на це дивиться з під-столу тримаючись за живіт :) karpaty (Львів) 28.03.07 15:11 Ну нема в Україні досконалого законодавства, якби все було так просто, то ФФУ просто не мало б права нічого відміняти. Статтю читав - див на самий початок цієї гілки. Ні про що не говорить, імхо. Суркіс з якого року очолює ФФУ? І нарешті, я хочу Євро у Львові. Нехай скандалять та розбираються собі після 18 квітня.
Ответить
0
0
бандерівець (Долина)
Як футбольні чиновники поважають "Карпати" дивитись тут6 http://www.zik.com.ua/images/gallery/full/photo600... а тут пояснення: http://www.zik.com.ua/index.php?news_id=77469
Ответить
0
0
Kip (Харьков)
Юристы у Карпат либо некомпетентны либо подстилка под Дымом. Это дело в Лозанне 100% проигроишное. И опозорят они этим только команду. А вообще никто ничего подавать небудет я думаю. Это банальный шантаж со стороны Дыма Сурка перед выборами ЕВРО.
Ответить
0
0
karpaty (Львів)
зелёный змей (Львов) 28.03.07 15:00 я думаю просто ПОВИННО звертатись увагу на саме роз"яснення чи можливий перенос матчу якщо є епідемія в команді і на сам процес як ФФУ приймала рішення. бо як на мене найбільший абсурд саме тут. Подивимось. Я цілком не виключаю, що цеі по Карпатах може боляче вдарити, але тим не менше думаю, що Димінський правильно робить що йде далі. Читав статтю на сайті Карпат, де була копія документу з відповіддю Бандурка пару років тому? З чого можна зробити висновок, що проти Карпат давно Суркіс точить зуби. Ми просто бічимо тільки вершину айсберга.
Ответить
0
0
Капа (Львів)
зелёный змей (Львов) Та ніхто той суд і не збирається вигравати. Просто давлять на сурка, може здасться і матч таки переграють.
Ответить
0
0
зелёный змей (Львов)
karpaty (Львів) 28.03.07 14:31 ок, я тобі ніби задам питання, а на справді то типу до Димінського, добре? віртуально-уявно. Невже от з ЦИМ він хоче виграти суд у Лозані? Якби ніхто з основної команди не відіграв за дубль - тоді може б шанси і були, а тепер? Ну подивляться на протокол "хм, ось є гравці здорові, що хочете мусьє?". А просто "привертати увагу" -цирк.
Ответить
0
0
III (Lviv) (Львів)
Шавки гавкають, а караван іде.
Ответить
0
0
Val (Kharkov)
зелёный змей (Львов) 28.03.07 14:37 Я обратился к неистовым фанатам дыма..... ИМХО ты не относишься к их числу, как и el torro. Но если я чем-то обидел НОРМАЛЬНЫХ болел КЛ заранее сорри. Если заметил я ни слова не пишу о команде, она мне симпатична и жаль што у нас с вами такая х..я получилась. Но сейчас уже вопрос не в гребаных 3 очках - завертелась машинв с далеко идущими целями, я об этом
Ответить
0
0
Val (Kharkov)
Капа (Львів) 28.03.07 14:36 Деточка, почитай историю укр. футбола на досуге. Харьков никогда не был ни в какой группе -ни с Суркисом ни с Ахметовым. Ни с ФФУ ни с ПФЛ. И кстати именно ФФУ лишило Металлист путевки в куефа в 2002 (о чем кстати Сафиулин не преминул вспомнить, что дескать он был против изменения регламента задним числом в пользу МЗ). Но это дело прошлое. Сейчас произошло странное как по мне объединение таких антиподов как ШД, МД, МЗ с 1 стороны и КЛ с другой. Ничего более абсурдного себе представить невозможно. Но цель объединения - не отставка Суркиса (вес понимают что его может только ПЕРЕИЗБРАТЬ след.конгресс), так что цель нереальна. А цель - СКАНДАЛ в укр. футболе. Ну а след. вопрос: кому это нужно? Каждый отвечает как знает. Вот и вся ситуация
Ответить
0
0
Fer@s (Киев)
karpaty (Львів) 28.03.07 14:36 парень ты уже в бане......точки тебя не спасут, каждый мат прочитает. Уже были преценденты когда админ за такое банил. А на мой вопрос я вижу ответил только один человек, поддержывают ли болельщики Карпат Дымину и считают ли правильными его действия?
Ответить
0
0
зелёный змей (Львов)
BARIN (Kiev) 28.03.07 14:35 та я вот и смотрю, что ты хохотун ещё тот. по чём гандж? или ты уже навсегда "проветрился"?
Ответить
0
0
karpaty (Львів)
Val (Kharkov) 28.03.07 14:35 ти можеш собі зараз боготворити так званого БАРІНА, але він провокатор насправді. давай не переходити на дурниці а об"єктивно розглядати ситуацію, бо інакше ще можеш спортивний суд прив"язати до Олімпіади в Пекіні. Димніський захищає клуб. І це нормальна реакція у випадку якщо він не згоден з рішенням ФФУ - суд в Лозанні. ЦЕ звичайна цивільна справа. Повір мені за це ні Суркіса ні Ахметова не посадять. А ще простіше зіграти цей матч - і не робити трагедії.
Ответить
0
0
2fast4rabbit (Стольный град)
Олександр Єфремов: "Скаргою у Спортивний суд Лозанни „Карпати” привернуть увагу Європи до системних проблем українського футболу" Классно, теперь Евро точно наше)))
Ответить
0
0
зелёный змей (Львов)
Val (Kharkov) 28.03.07 14:35 это официальное обращение или так, попи**ть?
Ответить
0
0
Капа (Львів)
Val (Kharkov) 28.03.07 14:14 А я от не розумію, як так смачно ви всі лижите дупу суркісу і ше отримуєте від того величезне задоволення!!! Ну хіба за три очки подаровані вам на халяву!!! Ну то лижіть дальше, може ше колись подарить...
Ответить
0
0
karpaty (Львів)
BARIN (Kiev) 28.03.07 14:29 те що ти м.у.д.а.к я тобі вже казав. Але перш ніж х.у.й.н.ю нести запитай спочатку в адміна про мій АйПі і тоді будеш морозити, ж.о.п.о.лиз ти жидовський. Я Димінського не захищав і не захищаю - він мені пофіг. я сподіваюсь я тобі відповів.
Ответить
0
0
BARIN (Kiev)
зелёный змей (Львов) 28.03.07 14:31 гы-гы просто вы такие смешные :) такими словами бросаетесь, а на деле вы либо обосрётесь либо продуете :) смешные люди, что больше говорят чем делают :) Это естествунный смех с пустых разговоров :)
Ответить
0
0
Val (Kharkov)
BARIN (Kiev) 28.03.07 14:26 Респект! Господа львовяне! Я не догоняю одного - ведь вы ж такие патриоты! Всегда и везде кричите, что Восток продался России, Юг тем паче, Север - тож кому-то (не помню по карте хто ближе, Бялоруссии наверно:))) и тока Запад денно и нощно думает о судьбах Украины. И вот когда нам дается шанс которого не будет в ближайшие лет 50 вы готовы поддержать своего бесноватого презика который умело разрушает шансы Украины на евро (кто он не знаю - или купленый макаронниками новый ульянов-ленин или просто олигофрен, выбирайте что милее сердцу). Я понимаю что он вас не спрашивает, но почему вы за него???? П.С. "Мы все учились, но почему ты, сволочь, был первым учеником?" (с) "Убить дракона"
Ответить
0
0
karpaty (Львів)
зелёный змей (Львов) 28.03.07 14:13 шукай сайт Димінського і постав йому це запитання - я звідки знаю? Дубль і основа же ж окремо тренуються тому очевидно можна передбачити, що якщо епідемія в основній команді, то не факт що вона в дублі є. Інфа була по матчу основних команд, що її не буде. навіть по телебаченню була. Fer@s (Киев) 28.03.07 14:19 говори за себе. Чому не звинуватиш таку саму тварь Ярославського в тому що той не хоче ЄВРО.
Ответить
0
0
зелёный змей (Львов)
BARIN (Kiev) 28.03.07 14:26 что то у тебя заклинило это "гы-гы" иди проветрись, паря
Ответить
0
0
BARIN (Kiev)
Кстати Львов, болелы прошу у Вас прощения за возможно высказаное мною обобщения, но слепые фанаты оооочень достали и крикливые, заносчивие руководители тоже. Сам знаю отличных лидей из Львова - karpaty (Львів) исключение :(
Ответить
0
0
BARIN (Kiev)
Val (Kharkov) 28.03.07 14:14 на счёт преклонения :) ну тут я думаю ты не прав :( не приклоняются они ему :( просто он для них СВОЙ! :) родняю душа, однодумец! Они с ним на одной волне - просто волна у них какаято паршивая :( всё ом мерещатся обиды :( кидаются на всех и на всё :( писет вот почему у других команд нет таких притензий? Ну тут ШД, МД и даже МЗ понятно что там Ахметов бушует :) А остальные? :) просто у дЫМИНСКОГО мозгов хватает только гавкать :( и жадности, да и денег мало, на то чтоб покупать только молодых и дешёвых игрочел :) Так я уверен что просто у тех кто поддерживает дЫму тот просто так же и думает :) мне его жаль. а karpaty (Львів) то вообще засланый казачек :) мо и сам дЫма засчисчает себя :) кстати этот чувак очень одинок в чате при засчите своего дыму :( жаль его :( поддержым парня!!!! гы-гы народом руководят те на кого он заслужыл :(
Ответить
0
0
Fer@s (Киев)
как говорилось раньше в общем приехали............ ненавижу етого уб*д*а Дыминского, точнож свол*чь не из-за 3-х очков такое развернул, ето каждому понятно что дело в шансах украины на Евро 2012....... а самое противное что Львовяне его поддержывают, такую му*ак*ватую т*арь, хотя у меня много друзей учется родом из Львова, они как раз то ненавидят Дымину..... вот и возник вопрос все болелі Карпат солидарны с етой ........... ?
Ответить
0
0
Val (Kharkov)
BARIN (Kiev) Знаешь я не догоняю тупого преклонения фанов КЛ перед дыминским. Ну понятно, бабло он вкладывает, но эти постоянные истерики - он же не 1-й раз грозится выйти из ЧУ, ну взял бы и вышел, я б его больше зауважал. А то 1 раз обещал - не вышел, тут недавно сказал "выходим", а потом в "Голе" так смущенно: ну чего не скажешь в порыве.. типа гимназисточка раскаивается што жениха обидела в сердцах. Да какой он мужик - просто истеричная базарная торговка. А по поводу заказного скандала - конечно сейчас веских доказательств нет, но еще раз повторюсь - параллельная атака на ФФУ со стороны селюка&дыминського причем не просто по факту каких-то решений а с постоянной волной истерики о коррупции..... и все громко, на весьмир.... как говорил мой любимый Винни-Пух этожжжж неспроста :)))
Ответить
0
0
treplo (писдляндия)
karpaty (Львів) 28.03.07 13:47 Через какой месяц? Подумай о чем ты говоришь? Через месяц считая от игры Карпаты -Металлист или через месяц от сегодняшнего дня? Через месяц от игры Карпаты-Металлист будет 22 тур 14-15 Апреля. У Металлиста игра с Запорожским Металлургом. Через месяц от сегодняшнего дня будет будет 24 тур 29 апреля и Металлист играет с Зарей. Ты предлагаешь Металлисту сыграть в Харькове с Зарей в 17 часов а в 19 часов Металлисту прилететь во Львов и сыграть с Карпатами? Или ты предлагаешь Ярославскому подать в ФФУ на отмену этих игр чтобы Металлист мог сыграть пропущенную игру с Карпатами? Думай хоть немного перед тем как написать что-то.
Ответить
0
0
Очевидец (Киев)
Капа (Львів) 28.03.07 10:03 Не рівняй усіх по собі! Як ви, хочете для України добра, ми вже побачили: кинули свою Батьківщину та повтікали хто куди, а Східняки як працували на Україну так і працюють!!!
Ответить
0
0
BARIN (Kiev)
Справедливости для карпат :) пусть матч переиграют - это единственный справедливый вариант!! гы-гы? для кого он справедливий, а для когото и нет :)) не надо Львову однобоко думать :))
Ответить
0
0
karpaty (Львів)
Val (Kharkov) 28.03.07 13:35 не треба передьоргувати і називати когось мразями. Карпат загнали в глухий кут. І якщо вже дарувати Металісту 3 очки, то цей конфлікт має бути розв"язаний не гавриками з ФФУ в яких більшістью виявилась рівно половина. І не треба істерично прив"язувати ЄВРО до цивільних судових справ. В нас же не конфлікт, що хтось когось купив, не допінговий скандал, банальний цивільний спір. Чи ми всі маємо тут мовчати в тряпочку через те що хтось прикривається ЄВРО. Нехай Металіст проявить свій патріотизм і скаже давайте, щоб не було судів через місяць зіграємо той злощасний матч. Чого ж не хоче? Чим його італійці підкупили?
Ответить
0
0
BARIN (Kiev)
Val (Kharkov) 28.03.07 13:35 согласен! Скандал может и специально сделан!! Блин Львов вы хотите ЧЕ в Украине? Где ваш патриотизм? только уши развесили и вперёд! :( Я уже говорил что ничего в Лозанье не добьётся Львов :(
Ответить
0
0
Val (Kharkov)
karpaty (Львів) Я тебя по-моему не оскорблял - читай пост - это относится к вашему руководству. Они умышленно разворачивают МЕЖДУНАРОДНЫЙ СКАНДАЛ на ровном месте меньше чем за месяц до решения вопроса о ЕВро. Вспомни - кто и когда из наших клубов оспаривал оончательные решения ФФУ в лозанне? почему ж тогда Металлист не оспорил когда его на ровном месте НА ХОДУ поменяв регламент лишила места в уефа-2002? а там намного больше шансов было. Неспроста это все ваш дым делает, ох неспроста, не удивлюсь если вдруг оттуда вылезут чьи-то уши с большими спагетти И еще... пшел нах, уе..ок быдлячий !!!
Ответить
0
0
BARIN (Kiev)
karpaty (Львів) 28.03.07 11:33 Я укоряю Карпаты больше не тем что они хотели перенести матч, а тем как они это хотели делать! Они говорили с Металом? Они добились согласия опонента? :( ну вот и всё :( Ну и пусть подают в суд в Лозанью :) посмотрим :). Но думаю что подавать не будут - засцут!!!! Голова то хоть какаято есть и понимают что позорно проиграют :)) Вот увидите это просто трёп в духе дЫМИНСКОГО!!
Ответить
0
0
karpaty (Львів)
зелёный змей (Львов) 28.03.07 12:14 не зрозумів. ти про гру дублів говориш? Але ж епідемія в колективі основної команди. Val (Kharkov) 28.03.07 13:10 сам ти мразь!!!! за скільки вас купили? Чого скандал на рівному місці зробили? Діло як раз в 3-х очках, які Металіст на халяву хоче заробити. І яка різниця за яке місце боротися, це гра. З таким підходом можна половину матчів чемпіонату відмінити, бо не всі ж за перше місце борються.
Ответить
0
0
Val (Kharkov)
Думаю сейчас ситуация стала настолько явной что уже мало кто сомневается что дело в 3 очках для КЛ. За такое в Лозанне не судятся. Это можно было б понять если б это был скажем последний тур и для КЛ от этого зависело б например 1 место в ЧУ :))))) или вылет :))). Ежу понятно что КТО-ТО заинтересован в громком скандале в укр. футболе накануне выбора ЧЕ-12. КОМУ-ТО надо уравнять шансы Украины и Италии (изрядно пошатнувшиеся после корупционных скандалов). В эту же струю иски деметрадзе и дышленковича. За всем этим чувствуется опытный дирижер. Так за скока евриков вас купили, МРАЗИ ? (вопрос не относится к игрокам команды и нормальным болелам).
Ответить
0
0
зелёный змей (Львов)
karpaty (Львів) а він не вивів у суботу?
Ответить
0
0
Serhiy (Киев)
Помнится мне, году так в 1990-1991 голландский футбольный клуб "Ден Бош", недождавшись справедливости от спортивных судов, подал иск в голландский гражданский суд. Так федерация футбола его за это вообще с чемпионата сняла... Вот так вот... И это хваленная западная демократия...
Ответить
0
0
karpaty (Львів)
перепрошую. я мав на увазі які вдіносини в Димінського з Суркісом і Ахметовим - всім відомо.
Ответить
0
0
karpaty (Львів)
зелёный змей (Львов) 28.03.07 11:22 В мене немає підстав не довіряти, що в клубі не було надзвичайної ситуації з гравцями. Але якщо така ситуація виникла - дії Карпат були цілком прогнозовані і оправдані. Я з самого початку казав, що матч не повинен відбутись, в той час коли тут багато зубоскалили, що Карпати вийдуть з хворими гравцями і "виграють" в Металіста - це наївно. От якщо б Димінський вивів футболістів на поле, я б сказав, що він балабол. Йде відкрита боротьба в нашому футболі між Суркісом і Ахметовим. Які відносини в Суркіса з обома - думаю всім відомо.
Ответить
0
0
Валерчик (Киев)
Интересно что Львовяни будут кричать если суд оправдает ФФУ?????????..............у вас хватит сил на форуме сказать извините ФФУ мы были не правы?????????
Ответить
0
0
karpaty (Львів)
Pingwin (Lviv) 28.03.07 10:11 м-даааа.... Я в шоці...
Ответить
0
0
karpaty (Львів)
зелёный змей (Львов) 28.03.07 10:30 ну то вже питання до керівництва Карпат.
Ответить
0
0
зелёный змей (Львов)
karpaty (Львів) 28.03.07 10:04 а я не згідний і знаєш у чому? навіщо щось казати про К-2, про їх збори у Булгарії і непідготовку, якщо за дубль з 11 грало 7 чол. саме з К-2. непослідовно якось. треба було до кінця йти і не виходити ще й на дубль, або виставити чоловік 7-8
Ответить
0
0
пионэрр (Киев)
На сайте Карпат мнтересный документ с резолюцией Мирского. Ссылка: fckarpaty.lviv.ua/file/scan024.jpg
Ответить
0
0
Pingwin (Lviv)
Рекомендую http://www.fckarpaty.lviv.ua/cat/newsukr/?news_id=...
Ответить
0
0
karpaty (Львів)
Локи (Днепропетровск) 28.03.07 09:34 про слова Блаттера в статті вище -сказано. Слова вирвані з контексту. Surik (Харьков) 28.03.07 09:29 ну а це вже питання тоді а нафіга нам тоді дві структури з повноваженнями, що можуть зумовити конфронтацію? З одного ПФЛ - організатор чемпіонату; з іншого ФФУ має повноваження припинити впровадження висновки ПФЛ. А коли в ПФЛ і в ФФУ керують антагоністи - маємо отаку війну. Але тим не менше маємо прецедент що матчі не граються на рівному місці. І думаю, що навіть якщо припустити що Карпати в чомусь "не уважили" Ярославського - Металіст мав би заради футболу перенести матч на пізніший термін. А так получається погоня за 3-ма очками. І я тут підтримую позицію Карпат - не можна ризикувати здоров"ям гравців чи випускати дітей проти дорослих дядьків - це була б пародія а не футбол.
Ответить
0
0
Капа (Львів)
Очевидец (Киев) 28.03.07 09:05 Сам такий! А власні інтереси над національними ставить суркіс! Йому головне з одного боку ПФЛ замочити, а з другого бабла з Євро зкосити. Не для України він Євро хоче, а для своєї кишені!!!
Ответить
0
0
wert (Кривой Рог)
А вообще,мне кажется,что инициаторам скандалов не хочется никакого Евро у нас.Правительству неоткуда брать деньги чтобы поднять инфраструктуру.Все расписано.Ну и Суркиса заодно прихватить.
Ответить
0
0
el torro (Lviv)
Локи (Днепропетровск) Золоті слова! 100 грам тобі налити! Єфрем, Дим і та вся шобла, що біля Карпат крутится: КАЛИ ВИ ВЖЕ НАХ..... ПОПУСТИТЕСЬ? ОДУМАЙТЕСЯ! ХВАТИТЬ! СТОЯТЬ! ПРРРРР РАКЕЛЬ! АДМІН, вибачаюсь.
Ответить
0
0
Харьковчанин (Первая Столица)
За....ли уже!
Ответить
0
0
wert (Кривой Рог)
Знакомое словосочетание.
Ответить
0
0
Surik (Харьков)
".....На його думку, якби перенесення чи місце проведення поєдинків вирішували виключно президенти клубів, то календар національної першості можна було б і не складати, адже грали б де хотіли, і коли хотіли....." _____________________ ПФЛ и ФФУ существуют не для удовлетворения интересов и прихотей Карпат. ( ....грали б де хотіли, і коли хотіли...), а для организации проведения чемпионата Украины. Перенесение матча может затрагивать интересы не только двух команд, участвующих в конкретном матче. Пример: проведения матча сборной Украины - Франция не дала согласие на перенос матча.... И всё!...
Ответить
0
0
Локи (Днепропетровск)
Бідні, бідні Карпати, сльози ллються непереставаючи від відчуття жорстокості по відношенню до клюбу.Набридло.Якщо відмовили в перенесенні, то слід було грати.Якщо помилились, обравши невірну тактику, то слід визнати і грати далі, а не звинувачувати усіх в намаганні знищити Карпати.Визнаю, що Металіст теж не правий в цій ситуції.Але згадайте, що сказав з приводу усього цього Блаттер.Чи може ви всі скажете, що Блаттера Суркіс загіпнозитував?:))))Грати слід було.Найсмішніше те, що ніхто тепер вже не взнає, а може б Карпати виграли....
Ответить
0
0
Kip (Харьков)
Интересно Ефремов не тайный братец Цушка. Ато смотрю вчера по телеку мужик очень похожий на МВД ругается по поводу этой всей истории..... Ну, думаю.... А вот ситуашка с Юрчишиным нехорошая получилась, самое интересное как ещё простые болелы морозятся от всей этой "весёлой" истории. Как там говорил пан karpaty, я уважаю и поддерживаю Дыму, уже зная о его жлобстве по отношению к Юрчишину, по крайней мере цинично.
Ответить
0
0
Surik (Харьков)
karpaty (Львів) 28.03.07 09:17 "...бо юридично Карпати....." ________ А юридично КДК мало право скасувати рішення Бюро ПФЛ...
Ответить
0
0
karpaty (Львів)
Surik (Харьков) 28.03.07 09:08 бо юридично Карпати таки дійсно не зобов"язано питатись в Метаілста. Для того є ПФЛ - для якої організація роботи турніру є прямою функцією. Морально-етична норма - попередити про ситуацію. В Карпатах вирішили що для попередження достатньо розмови між трененрами.
Ответить
0
0
Дмитро (Харків)
Краще взагалі припинити чемпіонат і почекати, що там вирішить спортивний суд у Лозанні. phadrigh (Харків) 28.03.07 09:10 +1
Ответить
0
0
Очевидец (Киев)
phadrigh (Харків) 28.03.07 09:10 Там і так все ясно, навіщо ж в сід подавати!
Ответить
0
0
phadrigh (Харків)
а чи можно привернути увагу Європи до матчу Карпати-Спартак(Суми) та добитися перерозгляду цієї справи у спортивному арбітражному суду у Лозані?
Ответить
0
0
Surik (Харьков)
",,,,,Проте якщо „Карпати” в дечому й порушили морально-етичні норми, не передзвонивши у „Металіст”, то харківський клуб ще в грубшій формі порушив принципи „чесної гри”,,,,,,,,,,,,," _______________________ Карпаты: Мы то чуть-чуть, а они вон как!....... Это называется - "своё дерьмо вкуснее пахнет....."
Ответить
0
0
Очевидец (Киев)
Капа (Львів) 28.03.07 08:57 От від таких жлобів як ти всі біди України! Євро (якщо дадуть) то не Суркісу, а УКРАЇНІ!!! А ти жлоб!!! На жаль таких в Україні багато! Ви ставите власні інтереси над національними!
Ответить
0
0
karpaty (Львів)
правильно. Потрібно спробувати подати позов в спортивний суд в Лозані, бо в нас суд скоро буде окремо у вигляді особи Суркіса.
Ответить
0
0
Очевидец (Киев)
Олександр Єфремов: "Скаргою у Спортивний суд Лозанни „Карпати” привернуть увагу Європи до джерел накопичення первинного капіталу мистери Димінського"
Ответить
0
0
Капа (Львів)
Папа Крымский (Симферополь) Ну а ти проблем не бачиш, все у нас просто супер! А Євро суркісу і так ніхто не дасть. ((
Ответить
0
0
Папа Крымский (Симферополь)
Блин дурохлопы у вас руководители, львовяне. Какие могут быть системные проблемы в украинском футболе перед определением Евро-2012? Что подождать не могли??:-(((
Ответить
0
0
зелёный змей (Львов)
рекомендую )) http://fckarpaty.lviv.ua/cat/newsukr/?news_id=1195...
Ответить
0
0
Андрій(Львів) (Львів)
Детальна інформація на http://bestfootball.3bb.ru/viewtopic.php?id=70&p=2
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус