Українські студенти чекають Італію, Бразилію та Іран


Українська студентська збірна отримала суперників по груповому турніру XXIV Всесвітньої літньої Універсіади, яка пройде у Бангкоку

Українські студенти чекають Італію,  Бразилію та Іран


Українська студентська збірна отримала суперників по груповому турніру XXIV Всесвітньої літньої Універсіади, яка пройде у Бангкоку. Жереб відправив наших хлопців до групи С, куди також потрапили команди Італії, Бразилії та Ірану.

Шість гарантованих ігор

Футбольні змагання Універсіади пройдуть з 7 по 17 серпня. Шістнадцять команд розбиті на чотири групи, по два переможці кожної з них здобудуть можливість продовжити боротьбу за медалі. Втім, невдахи першої стадії також залишаться в Таїланді, щоб розіграти місця з 9-го по 16-те.

Шість десятків кандидатів

«Хто саме готуватиме нашу збірну до турніру, визначимо 17 квітня, – розповідає віце-президент Всеукраїнської футбольної асоціації студентів (ВФАС) Олег Первушкін. – Футболістів для поїздки до Бангкоку майбутньому наставнику належить відібрати з вже існуючого розширеного списку кандидатів. До нього увійшли близько 60 виконавців, які переважно представляють клуби першої та другої ліг національної першості».

Збірна розімнеться на німцях

З 16 по 21 червня наша команда проведе контрольний збір, в рамках якого заплановано домашній поєдинок із німецькими студентами. За підсумками цього збору й буде визначено, хто саме з гравців представлятиме Україну на всесвітньому форумі.

«Срібло» Пекіна

Наша держава вшосте делегує своїх футболістів на Універсіаду. Дебютували українці в 1995 році, коли підопічні Володимира Лозинського на Іграх в Японії вибороли четверте місце. Найкращого ж результату наші співвітчизники досягли шість років тому – тоді команда Анатолія Бузніка пробилася до фіналу на Універсіаді в Пекіні, де з рахунком 0:1 поступилася японцям.

Оцените этот материал:
Источник:
Костянтин Паткевич, ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус