Відбулося чергове засідання Бюро ПФЛ України


Рішенням Бюро ПФЛ голкіпера "Карпат" Мартищука дискваліфіковано на п’ять матчів

Відбулося чергове засідання Бюро ПФЛ України


Рішенням Бюро ПФЛ голкіпера «Карпат» Мартищука за небезпечний напад на суперника з нанесенням травми під час матчу 22-го туру дублюючих складів команд «Ворскла» - «Карпати» дискваліфіковано на п’ять матчів.

За незабезпечення громадського порядку на львівському стадіоні «Україна» під час матчу 23-го туру Союз-Віктан Чемпіонату України з футболу «Карпати» - «Таврія», львівський клуб оштрафований на 1000 умовних одиниць.

За незабезпечення громадського порядку на чернігівському стадіоні ім. Гагаріна під час матчу 28-го туру команд першої ліги «Десна» - «ІгроСервіс», чернігівський клуб оштрафований на 300 умовних одиниць.

Старшому тренеру «Карпат-2» Толочку за нецензурні слова на адресу асистента арбітра в матчі 21-го туру команд другої ліги «Оболонь-2» - «Карпати-2», рішенням Бюро заборонено контактувати з командою, перебувати в технічному майданчику, тунелі, ігровій зоні та роздягальні упродовж трьох матчів.

Оцените этот материал:
Источник:
ПФЛ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Mitra (Одесса)
А по мобилке, или селектору говорить можно?
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 3
Mitra (Одесса)
А по мобилке, или селектору говорить можно?
Ответить
0
0
Mitra (Одесса)
А как понять "заборонено контактувати з командою, перебувати в технічному майданчику, тунелі, ігровій зоні та роздягальні упродовж трьох матчів"? Если он возьмет в раздевалку человека не из команды, с ним, или через него, можно разговаривать? И кто считается членом команды? Кроме играющего состава. Игрок запаса, игрок не внесенный в заявку, доктора, массажисты, водитель, пилот?
Ответить
0
0
P T ushkin (Харьков)
бедные Карпаты
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус