А ти вже придбав дорогий квиток на "Карпати"?


Більшість уболівальників, дізнавшись ціну квитка на футбольний спектакль у Львові, волітимуть переглянути матч по телевізору

А ти вже придбав дорогий квиток на "Карпати"?


Футбол.

17 травня 2007 16:01

Цієї суботи до нас приїде чинний чемпіон України — донецький “Шахтар”, який зіграє поєдинок із “Карпатами”. Матч обіцяє бути цікавим і напруженим. Однак більшість уболівальників, дізнавшись ціну квитка на футбольний спектакль у Львові, все ж волітимуть переглянути матч по телевізору.

Адже таких дорогих перепусток на стадіон, як на поєдинки “Карпат”, немає ніде в Україні. Від 20 до 50 грн (100 — віп-ложа) — на таку суму повинен схуднути ваш гаманець, аби його володар мав нагоду наживо переглянути гру 27-го туру. Таких цін на квитки на домашні матчі ані керівництво київського “Динамо”, ані того ж таки “Шахтаря” для шанувальників своїх команд встановити не наважилися.

Переглянувши візуальну рекламу „матчу року” „Карпати” — „Шахтар”, дивуєшся факту її існування у такій великій кількості. Для чого “піарити” матч, у якому на трибунах й так ніде буде яблуку впасти? Як виявилося, справа у високих цінах. Саме їхні межі викликають сумніви у великій кількості глядачів на “Україні” у суботу. Аналогічна ситуація була під час матчу першого кола, коли гра “Карпати” — “Динамо” вперше за багато років через непомірно високі ціни не зібрала повних трибун.

Цікаво було дізнатися й, власне, про ціни на квитки в інших містах України. До прикладу, лідер чемпіонату, київське “Динамо”, яке ще у змаганнях не програло жодного поєдинку (читай — демонструє пристойну гру), є більш поблажливим до гаманців своїх уболівальників. Як розповів “Ратуші” прес-аташе київського “Динамо” Олексій Семененко, найдешевші перепустки на стадіон імені Валерія Лобановського у Києві коштують лише 5 грн. Найдорожчі — 25 грн. “Ціни не залежать від суперника, як у Львові, вони були однаковими і на поєдинок “Динамо” — “Дніпро”, і на зустріч киян, наприклад, з “Зорею”.

Як розповіли нашому виданню у прес-службі ФК “Шахтар”, на домашні матчі в чемпіонаті перепустка у Донецьку коштує від 2 гривень (!). Це вдесятеро менше, аніж у місті Лева! “2, 5, 8, 20, 40 грн (80 — VIP) — такі розцінки у нас”, — сказала працівниця прес-служби. Причому найдорожчі квитки за 40 гривень продають лише у два сектори, найбільше перепусток — за 2 і 5 грн. Дешевше, аніж у нас, відвідати у столиці Донбасу можна і поєдинки Єврокубків. Ціна квитка на поєдинок „Шахтар” — „Мілан” у Лізі чемпіонів була така: 5, 10, 20, 40 і 80 одиниць національної валюти. Чому у нашому місті квитки на футбол настільки дорожчі, питання риторичне. Складається враження, що керівництво “Карпат” від поєдинку з “Шахтарем” очікує не доброго результату, а такого ж заробітку.

Звісно, аксіома, що товар коштує стільки, скільки готові за нього заплатити, завжди залишається актуальною. Та чи готові львівські вболівальники на всі 100 грив..., перепрошую, відсотків підтримати свою команду за такими цінами. А підтримка шанувальників, ой, як знадобиться футболістам у грі з чемпіоном. Швидше за все, аншлагу на матчі таки не буде. Адже, як розповів “Львівському порталу” менеджер, який відповідає у футбольному клубі за реалізацію квитків, на гру з “Шахтарем”, станом на середу, продали приблизно 10 000 перепусток. За його словами, це квитки по 20 і 50 грн. “Чому дорого? За кордоном ціни значно вищі”, — резюмував менеджер, якому хочеться відповісти, що ми наразі ходимо на футбол і працюємо у нашій державі.

Оцените этот материал:
Источник:
Ярослав Біляч, "Ратуша"
Львівський портал
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
AlexanderS (Kiev)
злой череп (донецк) 18.05.07 19:58 Вот чё ты мелешь? Футбол - это своеобразное шоу, и за шоу надо платить!
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 40
AlexanderS (Kiev)
злой череп (донецк) 18.05.07 19:58 Вот чё ты мелешь? Футбол - это своеобразное шоу, и за шоу надо платить!
Ответить
0
0
фанСтрий (Стрий)
Біда не в тому, скільки коштує, а в тому, що на нормальні матчі квитки дістати неможливо!
Ответить
0
0
злой череп (донецк)
всегда уважал Львов и тамошних болел ,но у вас есть ряд людей которые несмотря на любую тупость руководства клуба будут с пеной у рта доказывать что это правильно. неужели трудно понять что болеть за команду и поддерживать дурацкие идеи чудаков из клубного офиса ,это не одно и тоже. теперь они будут знать : схавали цену в 20 гривен ,в следующий раз сделают по полтиннику. и т.д.
Ответить
0
0
FaN_DynamO (КиїВ)
У нас на Шахтер осенью тоже от 20 грн были кажись.
Ответить
0
0
amator_lviv (Lviv)
Marat_ua (Lugansk) а ми і не плачемо, ми радіємо, що завтра матч року!!!!! Принаймі, для Львова. І матч пропіарили добряче. Давно такого не було. Ролики по ТБ, бігборди, плакати.... Їдеш по місту, душа радіє. Всі на футбол. Покажемо всій Україні, як треба вболівати!!! Хоча всі і так знають, що ніде нема такої атмосфери, як у Львові на стадіоні.
Ответить
0
0
Marat_ua (Lugansk)
"Адже таких дорогих перепусток на стадіон, як на поєдинки “Карпат”, немає ніде в Україні." Я бы хотел заметить, что это не совсем так. Лично я ходил на стадион, когда наша любимая "Зорька" принимала киевское "Динамо" за 30 грн. И не пожалел. В ту пору "Зарю" тренировал Ю. Коваль и наша команда показала лучший футбол за весь мой болельческий стаж, а это окло 5 лет. Так что не надо плакать!!! Вы же все-таки западная столица!!!
Ответить
0
0
rogatyn-lviv (Львів)
Завтра весь стадіон буде ЗЕЛЕНО-БІЛИМ і ми переможемо!!!
Ответить
0
0
ruslviv (Львів)
І ще щодо взаємин газети з міськрадою. Я інколи її читаю і знаю, що відносини в них дуже ворожі, інакше чому б на сторінках чи не кожного номера з"являлась компроментуюча інформація про А. Садового та роботу львіських депутатів. А також статті про те, як голова намагається закрити газету і припиняє фінансування, їм відключають світло, воду, опалення... P.S. Одним словом, перемоги завтра Карпатам.
Ответить
0
0
ruslviv (Львів)
Не розумію чому власне такі наклепи на газету "Ратуша"? Вони висловлюють свою думку і бачення, до того ж наводять відповідні аргументи, факти і дослідження питання. Кожен оцінює ціну білету по власному гаманцю і своїх можливостях. Мені, наприклад, також дивно, що команди, які показують набагато вищий рівень гри і виступають в Лізі чемпіонів мають дешевші квитки на матчі. Але через свою любов до Карпат, я звісно ж заплачу і 30 чи 40 гривень за матч. А "Ратуша" все вірно пише.
Ответить
0
0
Piero (Kharkov)
Как это нету таких цен? Есть еще выше. Например в Харькове. На центральную трибуну начинаются с 20 грн нижние ряды. На восток, которая без крыши, по 10 грн минимум. Уже пол года кстати. Так что нечего кричать. Правда обратная сторона есть, за 20 грн даже не в состоянии сиденья вытирать сволочи, в этом негатив весь.
Ответить
0
0
lexa29 (Nova Kahovka)
karpaty (Львів) та твоя команда и на 2 грн не играет )
Ответить
0
0
bmwpower (Львов)
Футбол - то бізнес, а в бізнесі основне - прибуток... ------------------------------ он як заговорили...ню-ню...
Ответить
0
0
Serge (Львов)
karpaty (Львів) Dess (Львов) Дякую!
Ответить
0
0
Dess (Львов)
Serge (Львов) 18.05.07 11:01 еще вариант у машины в центре(коперника-пр.свободы)
Ответить
0
0
Павел Булах
2_karpaty (Львів) Ну что ж, спасибо, что просветили касательно "Ратуши" и её тесных взаимоотношений с горсоветом. Будем знать. Статью то, в принципе, брали с http://portal.lviv.ua/, а этому порталу я пока не имел оснований не доверять.
Ответить
0
0
Dess (Львов)
Ща "Ратуша" в цене прибавит, вот уже тут пиарится...
Ответить
0
0
karpaty (Львів)
lexa29 (Nova Kahovka) ну якщо твоя команда відстійно грає - так це твої проблеми, я можу тільки поспівчувати. Моя команда зараз прекрасно грає. Serge (Львов) 18.05.07 11:01 у всіх "Арсенах" - це точно
Ответить
0
0
Че Гевара (Львів)
Капець... Ну тільки "ратуша" могла таке написати... Якісь подвійні стандарти в міськраді - то вони не дають землю для Диміні бо то комерційний проект, то ниють шо на вболівальниках заробляють... Футбол - то бізнес, а в бізнесі основне - прибуток... Відділ маркетингу реально прорахувався - можна було і вищу ціну поставити, гарно пропіарили матч.
Ответить
0
0
Serge (Львов)
А де можна придбати квитки на матч? (крім кас на стадіоні)
Ответить
0
0
lexa29 (Nova Kahovka)
karpaty (Львів) та причем тут чистота на стадионе, если команда в последнее время отстойно играет???? цена билета должна быть прямопропорциональна качеству игры команды, а не чистоте туалетов...
Ответить
0
0
yukus78 (Львів)
А ще, до вього написаного, хотілося б автору "відкрити очі" на його порівняння цін. Перед Шахарем, Дніпром та Динамо не стоїть завдання заробляти гроші, для власників - футбольні клуби це "цяцьки", своє бабло вони миють на заводах, фабриках, пароходах, верховних "родах". Карпати ж цінують кожну копійку, що ж тут поганого, це називається ринкові відносини. А з іншого боку - менше п яного бидла буде на стадіоні, менше пляшок полетить на газон.
Ответить
0
0
rrostik (Львів)
Sluva (Львів) 18.05.07 01:02 Команда фанів Карпат зіграє з фанами Динамо які виграли в фанів Шахтаря до речі теж по пенальті - основний час закінчився 0:0 P.S. А газета Ратуша - дійсно сама дешева газета міста Львова.
Ответить
0
0
karpaty (Львів)
Павло Булах Павле в Вас чомусь періодично виникає бажання викладати тут статті такого собі напівкомпрометуючого характеру. Написав, якийсь невідомий у Львові "писатель" з газети Ратуша ( чи ненайдешевша львівська газета, вони напевно так намагаються про бідних думати, але найбільше ця газета розходиться перед матчем, коли треба чимось застелити стілець на стадіоні - за 50 копійок не шкода на таке добротне діло використати газету "Ратуша" ) Це як раз приклад того, що бажано купляти абонементи. Бо якщо знаєш що будеш ходити на матчі, абонемент діє незалежно від статусу матчу. А політика Карпат знову ж правильна, я думаю, що навіть при таких цінах спекулянти непогано заробляти... П.С. але до речі Renard (Kharkov) правий на всі 100, бо нехай би навіть квитки були б дорожчими, але щоб хоч якась видимість чистоти на стадіонах була. У Львові з цим проблема. Брудні львівські крісла вже дістали.
Ответить
0
0
R.V. (Львів)
Насправді дивує диференційований підхід до рейтингу матчів. Ціни на матчі ЧУ повинні бути сталими не залежно від суперника. А на рахунок кас і читстоти сидінь- чиста правда. Ну просто камяний вік.
Ответить
0
0
amator_lviv (Lviv)
Одразу видно, що статтю писав не справжній вболівальник, а продажний писака. Я от купив квиток за 40 грн в 25 сектор, і зовсім не переживаю за ціну. Що правда завжди купував по 20 грн. Я вважаю, що ціни у Львові нормальні, оскільки тут вболівальники ходять дійсно вболівати, в більшості своїй, а не то, що ціни по 5 грн, і то не хочуть ходити, як в інших містах. Маркетинг у Картпат працює в правильному напрямку. От тільки б стадіон привели в порядок(туалети, каси...)
Ответить
0
0
Renard (Kharkov)
20 гривен нормальная цена. Но и со стадиона нужно требовать соблюдения чистоты и порядка на стадионе. Ни разу в Украине не был на стадионе с чистыми сидениями, тогда ка за границей никаких газеток для подстилки покупать не нада. То же касается чистоты на территориии и числа туалетов. А бывает стоит толпа людей в кассу, а касса всего ОДНА!!??? что трудно открыть дополнительные точки продажи билетов?
Ответить
0
0
river (Санкт-Петербург)
Лучше деньги достанутся клубу, чем спекулянтам. Здесь есть только одна опасность - слишком задрать цены, тогда останутся непроданные билеты. Но раз билеты уже проданы, то маркетологи "Карпат" оказались правы. Может быть, даже продешевили. Но об этом можно будет сказать, если перед матчем спекулянты будут продавать билеты еще дороже.
Ответить
0
0
Sluva (Львів)
сьогодні в межах Фанс-Фесту відбувся матч між Фанами команд Карпати Львів -Зеніт С-П по післяматчевих пенальках перемогла Львівська команда 5-4,завтра о 17.00 на ст. Юність відбудеться фінал турніру в якому прийме участь команда Карпат проти переможця пари Шахтар Д-Динамо К
Ответить
0
0
Sluva (Львів)
і до чого ця стаття написана?а поясню газета *РАТУША* це офіційне видання нашої Міськради яка замість того щоб помагати клубу лише вставляє палки(питання стадіону) і б*є в спину такою от заказухою. Білетів номіналом 20гр і 50гр вже немає в продажі ,розібрали люди,організація матчу ведеться з розмахом: http://www.fckarpaty.lviv.ua/cat/newskarpaty/?news... http://www.fckarpaty.lviv.ua
Ответить
0
0
DimaFromZp (Запоріжжя)
У нас не менее 10 грн. Сектора по 20-30 заполняются по 70-80%. По 10 на все 100%. По карайней мере последние 5 игр. з.ы. по 2 грн билеты были еще в прошлом веке.
Ответить
0
0
Vertigo (Львів)
Хто це "більшість уболівальників"??? На сьогодні вже продано більше 20000 квитків на матч. А ще 2 дні до матчу! Стадіон буде заповнений 100%
Ответить
0
0
Харьковчанин (Первая Столица)
У нас от 10 до 55 грн.
Ответить
0
0
white-blue (Киев)
у нас на матч с Днепром, за час(!) до игры билеты по 5 грн(самые дешевые, за воротами, понятное дело) продавали за 20 грн.
Ответить
0
0
Фанат Дніпра (Дніпропетровськ)
Вболіватиму за Карпати!!! Підтримка у Львові обіцяє бути суперовою.
Ответить
0
0
ggg_777 (Киев)
Очень жаль, что так вышло с билетами ... Но думаю, стадион будет заполнен на все 100% :) Даже не смотря на цены :)
Ответить
0
0
Rom4yk (Ternopil)
ВАДИМ(АНТРАЦИТ) (Антрацит) Побачимо що буде на євро 2012 якщо воно взагалі буде бо з таким рвінням щось робити може його і не бути - однак- будуть напевно по 1000-2000 євро за білет - та тре давити тих спекулянтів як тарганів- напевно і персональні дані в білетах не поможуть - ті жукивсе гарно вміють підробляти -навіть в німеччині таке бувало то що говорити про наших шпекулянтів шкуродерів
Ответить
0
0
ВАДИМ(АНТРАЦИТ) (Антрацит)
Только что из Донецка приехал . Хотел сегодня взять билеты на ШД-ДК , так в кассах надпись "БИЛЕТОВ НЕТ" , а у касс перекупщики предлагают по 20грн. за ворота и по 80 на центральный сектор . Билетов у них куча . Решил повременить , перед матчем думаю возьму . А вааще сам факт наводит на мысли , куда смотрит руководство "Шахтера" ? Повсему видно , что билетов в свободной продаже практически не было .
Ответить
0
0
URIST (ZP)
У нас на любые игры чемпа от 10грн(под таблом).
Ответить
0
0
Rom4yk (Ternopil)
але скільки перекупники зароблять - ото цікавить - а 20 гривень справді не шкода - казали пацани шо продають лише білети в непопулярні сектора
Ответить
0
0
@leksey (Киев)
Ой та ладно, типа 20 гр. это так много что капец........это похавать на один зуб!!! А вот я бы на такой матч не пожалел бы и 50!!!
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус