Чотири найкращі студентські команди України зібралися у Івано-Франківську


Івано-Франківський "Факел-ІФНТУНГ", тернопільський "Буревісник", запорізький "ГУЗІДМУ-Спартак" та київський "МАУП" повели боротьбу за золоті нагороди

Чотири найкращі студентські команди України зібралися у Івано-Франківську


Івано-Франківський «Факел-ІФНТУНГ», тернопільський «Буревісник», запорізький «ГУЗІДМУ-Спартак» та київський «МАУП» - такі чотири команди повели боротьбу за золоті нагороди VI Чемпіонату України з футболу серед Вищих навчальних закладів.

Фінальний турнір, в якому беруть участь 4 найкращі студентські команди, триває з 28 по 30 травня у Івано-Франківську, за підтримки Національного технічного університету нафти та газу. На першому етапі змагань 14 команд різних Вищих навчальних закладів було розбито на дві підгрупи. Після двоколового турніру визначилися по дві найкращі команди з кожної групи, які і поїхали до Івано-Франківська.

У півфіналах «Факел» переміг «Спартак» - 2:0. А «Буревісник» сенсаційно розгромив «МАУП» - 3:0. Тепер «Факел» та «Буревісник» розграють чемпіонський титул. За словами президента Всеукраїнської футбольної асоціації студентів Віталія Пилипенка, «золото» чемпіонату матиме особливу вагу. Адже переможець представлятиме України на клубному чемпіонаті Європи, який відбудеться у Римі (Італія). Про це В. Пилипенко заявив під час прес-конференції. Окрім нього, поспілкуватися із пресою прийшли голова Комітету арбітрів ФФУ В. Дердо, Голова комітету з фізичного виховання та спорту МОН України В. Гамов, ректор Івано-Франківського національного університету нафти та газу Є. Крижанівський, Президент Асоціації «Україна футбол захід» А. Ревуцький.

За фіналом змагань прискіпливо спостерігатимуть тренери національної збірної, які переглядатимуть кандидатів на поїздку на футбольний турнір Універсіади, що відбудеться у Таїланді.

Оцените этот материал:
Источник:
Прес-служба Всеукраїнської футбольної асоціації студентів
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Selenger (Stanislawiv)
Serjio (Ivano-Frankivsk) -просто ахуэть ))) шо реально енка??? я навыть не сумнываюсь шо ти рубаэш за Спартак
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 2
Selenger (Stanislawiv)
Serjio (Ivano-Frankivsk) -просто ахуэть ))) шо реально енка??? я навыть не сумнываюсь шо ти рубаэш за Спартак
Ответить
0
0
Serjio (Ivano-Frankivsk)
Га га га, шкода тільки що у Факела пів складу з основи) а основа вже майже у 1 й лізі))) Хоча я б зрадів якби факел програв 3-0. Зато як гарно збирали глядачів на трибуни! Студентів з пар виганяли на стадіон, і неявка означала "еннка" в журналі.
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус