Українські студенти перемогли німецьких


7 червня підопічні Анатолія Бузника на полі НТК ім. Віктора Баннікова в товариському поєдинку здобули перемогу над німецькими студентами – 2:0

Українські студенти перемогли німецьких


Готуючись до XXIV Всесвітньої літньої Універсіади, яку в серпні прийматиме столиця Таїланду – Бангкок, українська студентська збірна проводить навчально-тренувальний збір у Києві. 17 червня підопічні Анатолія Бузника на полі НТК ім. Віктора Баннікова в товариському поєдинку здобули перемогу над німецькими студентами – 2:0.

Рівень першої ліги

«Безперечно, це був дуже корисний спаринг. У протистоянні з міцним суперником ми отримали змогу переглянути багатьох кандидатів, – поділився враженнями від гри Бузник. – Нам було непросто, адже за класом збірну Німеччини можна порівняти з найкращими клубами нашої першої ліги. Проте, як би там не було, Україна володіла перевагою й закономірно взяла гору».

Голи нападаючих

Господарі провели зустріч у такому складі: Альтман (Чумак, 46), Сердюк, Яценко (Г.Баранець, 75), Гавриш, Буряк, Микуляк, Ревуцький (Гостєв, 46), Куценко (Б.Баранець, 46, Запоражан, 68), Гордя (Морозов, 46), Котенко (Гунченко, 55), Шевчук (Луценко, 46). На 30-й хвилині відзначився 21-річний форвард ПФК «Севастополь» Андрій Шевчук, а на 85-й – його колега по амплуа, 20-річний Вадим Гостєв із хмельницького «Поділля».

Критерії відбору

За словами наставника, селекційний процес все ще триває. При формуванні команди, яка полетить до Таїланду, будуть враховуватись бажання гравців та інтереси їхніх клубів. У заявку потраплять тільки студенти, які навчаються зараз або закінчили вищі навчальні заклади менше року тому. 25 липня хлопці зберуться знову, і, швидше за все, проведуть дві контрольні гри. 1 серпня «синьо-жовті» вирушать до Бангкока.

Шістнадцять претендентів

Футбольні змагання Універсіади триватимуть з 7 по 17 серпня. В стартовому раунді шістнадцять учасників розбиті на чотири групи, по два переможці кожної з них здобудуть можливість продовжити боротьбу за медалі. Втім, невдахи першої стадії також залишаться в Таїланді, щоб розіграти місця з 9-го по 16-те.

Для початку – Італія

Українська збірна почне груповий турнір 7 серпня матчем проти італійців. З іншим суперником по групі С – бразильською командою – наші хлопці зустрінуться 9-го числа, а 11-го їх очікує протистояння з іранцями. До групи А потрапили Таїланд, Чехія, Ірландія та Канада, до групи В – Японія, Росія, Уругвай та Малайзія, до групи D – Марокко, Мексика, Великобританія та Казахстан.

Склад збірної України

Воротарі: Роман Чумак («Ворскла»), Геннадій Альтман (без клубу);

Захисники: В’ячеслав Сердюк, Олександр Яценко (обидва – «Дніпро» Дніпропетровськ), Віталій Гавриш («Сталь» Алчевськ), Ігор Буряк (ФК «Харків»), Андрій Запорожан («Енергетик» Бурштин);

Півзахисники: Владислав Микуляк («Закарпаття» Ужгород), Микола Ревуцький («Факел» Івано-Франківськ), Валерій Куценко («Оболонь» Київ), Ігор Гордя («Дніпро» Дніпропетровськ), Борис Баранець, Григорій Баранець (обидва – ФК «Львів»), Дмитро Гунченко («Іллічівець» Маріуполь) , Роман Луценко (МФК «Миколаїв»);

Нападаючі: Іван Котенко («Кривбас» Кривий Ріг), Андрій Шевчук (ПФК «Севастополь»), Вадим Гостєв («Поділля» Хмельницький), Олександр Морозов («Ігросервіс», Сімферополь).

Оцените этот материал:
Источник:
Костянтин Паткевич, ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Dallas (город-герой Одесса)
OЙ ВЭЙ!!!!!!, Гена Альтман таки еще игрет ))))))
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 5
Dallas (город-герой Одесса)
OЙ ВЭЙ!!!!!!, Гена Альтман таки еще игрет ))))))
Ответить
0
0
Serhiy22 (Стемфорд. Сонектикут)
А де гравцi Тернопiльського Буревiсника фiналiста студентськоi лiги??????????????
Ответить
0
0
-=MAX=- (Севастополь)
Ух ты! Даже из нашей славной команды есть! Молодец Шевчук, даже гол забил. Удачи тебе в первой лиге.
Ответить
0
0
Тигра (Крым)
Неслабые студенты... надо бы всю вышку за парты загнать (заочно разумеется) во выбор будет...
Ответить
0
0
Проскурів (Хмельницький)
Молодець Гостєв...
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус