Студенти: до зустрічі в Києві


У суботу, 14 липня, в Римі пройшли останні поєдинки п’ятого клубного чемпіонату Європи

 Студенти: до зустрічі в Києві


У суботу, 14 липня, в Римі пройшли останні поєдинки п’ятого клубного чемпіонату Європи серед студентів, у якому виступали одразу два представники України – команди Івано-Франківського Національного технічного університету нафти й газу, а також Міжрегіональної Академії управління персоналом (МАУП). Вітчизняні колективи взяли участь у розіграші місць з 5-го по 16-е.

Прикарпатці – п’яті

Івано-франківці, котрі в заключному матчі групи D завдали розгрому команді Туреччини – 4:0, посіли другу сходинку й за регламентом турніру отримали право позмагатися за місця з п’ятого по восьме. В першому матчі суперниками українців виступила Португалія, яку наші співвітчизники впевнено перемогли – 2:0. А в суперечці з Литвою, що напередодні виявилася сильнішою за Німеччину, «нафтовики» вибороли п’яту позицію – також 2:0.

Найкращий серед найгірших

Команда МАУП, посівши останній щабель у групі С, мала нагоду покращити свої позиції вматчах за 13-16 місця. Й кияни сповна скористалися своїм шансом. Спочатку вони здолали Туреччину – 4:2, а згодом переграли поляків – 2:0.

«Золото» за французами

Переможцем турніру стали французи, завдавши поразки ще одній команді з Туреччини в серії післяматчевих пенальті – 5:3. Основний та додатковий час вирішального протистояння

закінчився внічию – 1:1. Бронзові нагороди завоювали студенти з Італії, з мінімальним рахунком здолавши опір росіян – 1:0. Нагадаємо, що наступний чемпіонат Європи серед студентських клубів пройде в 2008 році в Києві.

Підсумкова класифікація

1. Франція.

2. Туреччина (Стамбул).

3. Італія.

4. Росія.

5. Україна (Івано-Франківськ).

6. Литва.

7. Німеччина.

8. Португалія.

9. Іспанія.

10. Кіпр.

11. Греція (Патри).

12. Греція (Афіни).

13. Україна (Київ).

14. Польща.

15. Фінляндія.

16. Туреччина (Анкара).

Оцените этот материал:
Источник:
Євген Лебедєв, ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
bogic (Iv-Frankivsk-Wroclaw)
Франківськ молодці. Дуже радий за рідний ВУЗ
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 1
bogic (Iv-Frankivsk-Wroclaw)
Франківськ молодці. Дуже радий за рідний ВУЗ
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус