Фінальний турнір чемпіонату України з пляжного футболу. Другий день


Іллічівський "Старт" вибув із боротьби за нагороди

Фінальний турнір чемпіонату України з пляжного футболу. Другий день


Другий день фінального турніру чемпіонату України з пляжного футболу визначив першого невдаху топ-шістки. Іллічівський «Старт», пропустивши м’яч за кілька секунд до закінчення основного часу матчу з «Марріоном», вибув із боротьби за нагороди.

Як почнеш – так і... не піде

Іллічівці відкрили рахунок уже на першій хвилині – відзначився Єгор Кобелецький. Однак оптимістичним був лише початок. Степанов, Коптєв і Колійчук забезпечили «Марріону» відрив уже до 13-ї хвилини. А на 17-й одесити вели вже – 5:2 (на гол Вершиніна відповіли той же Степанов і Войников). І знову своїх партнерів-підопічних довелося вести вперед Кобелецькому. Граючий президент «Старта» скоротив відставання, а Мельник (граючий тренер) і Шерстньов відновили статус-кво. Увесь цей голепад вмістився у 23 хвилини!

Один у полі Войников

У заключній третині схилити шальки терезів нікому з суперників не вдавалося аж до останньої хвилини. Акробатичний удар Войникова за 12 секунд до фінальної сирени став окрасою зустрічі, хоча частку провини за цей фатальний для «Старта» гол цілком може взяти на себе голкіпер Рощупкін: пропустити м’яч поміж ніг вважається для воротарів чи не найбільшою прикрістю. Отже, 6:5 на користь «Марріона». У п’ятницю одесити з’ясовуватимуть із «Новою Ерою», хто з них посяде перше місце. Іллічівцям же залишається роль глядачів.

Коли воротар – більше, ніж півкоманди

Багато в чому повчальним став і поєдинок третього представника Одещини, «Глорії», з «Кременем». Кременчужани прибули на фінал, маючи у складі всього одного воротаря, і треба ж такому статися – у середині матчу Олександр Гринько пошкодив руку. Його місце на останньому рубежі зайняв Диндиков. Втім, на цьому неприємності «Кременя» не скінчилися...

Фатальною стала не тринадцята

А як же добре все починалося для гостей з Полтавщини! На п’ятій хвилині один із найкращих снайперів команди – Розка – вивів «Кремінь» уперед. «Глорія» кинулася відіграватись, але м’яч уперто не йшов у ворота. Мовіла навіть пенальті не реалізував. Хтозна, як би розгорталися події, якби захист кременчужан за кілька секунд до першої перерви не прогавив Коломийчука – 1:1. А одразу по відновленні гри одесити вдруге покарали опонентів за втрату концентрації: гол до свого активу записав Снігур. Тринадцята хвилина, однак, не стала для «Кременя» фатальною. Дотепно розігравши м’яч із центру з Диндиковим, Розка оформив «дубль».

Contra spem spero

Прикрості почалися на 17-й хвилині. Спочатку Мовіла виправився за свої промахи, вразивши дальній кут воріт Гринька несподіваним ударом від бровки. За кілька секунд, після зіткнення цих двох, воротар «Кременя» потрапив до рук лікарів. Обличчя цієї мужньої людини вкривали сльози розпачу, адже в складний момент він уже нічим не міг допомогти команді. Коли ж за дві хвилини Станкевич довів рахунок до 4:2, здавалося, шанси кременчужан наблизилися до нуля.

Пригоди Солнишкіна

Однак є такий фактор – характер. Нікітін на 19-й і Коннов на 23-й хвилинах били влучно – нічия! Невже у грі настав злам? Авжеж. Стрімка контратака одеситів завершилася тим, що перевдягнений у воротарську майку Диндиков схопив м’яч за межами штрафного майданчика, отримавши за це червону картку (й автоматичну дискваліфікацію на один поєдинок). Олександр Солнишкін – уже третій воротар «Кременя» за матч – не зміг парирувати удар Коломийчука зі штрафного. Цей гол і став переможним – 5:4.

Піррова поразка «Кременя»

У п’ятницю знекровленому «Кременю» доведеться зовсім сутужно у двобої з фаворитом групи – «Плесом». Отже, кращі шанси на вихід до півфіналу має «Глорія», яка отримала зайвий день відпочинку напередодні плей-офф. Розклад на 10 серпня такий: о 16.00 зустрінуться команди групи А «Марріон» і «Нова Ера» (цей поєдинок транслюватиме УТ-1), о 17.00 – «Кремінь» і «Плесо».

Оцените этот материал:
Источник:
Юрій Корзаченко, ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус