До студентського "золота" – один крок


Студентська збірна України в півфіналі 24-ї Всесвітньої Універсіади, що проходить у Таїланді, перемогла команду господарів

До студентського "золота" – один крок


15 серпня, студентська збірна України в півфіналі 24-ї Всесвітньої Універсіади, що проходить у Таїланді, перемогла команду господарів з рахунком 2:1, здобувши путівку до фіналу. 17 серпня в вирішальному двобої підопічні Володимира Лозинського зустрінуться з італійцями.

Автограф Запорожана

У першому таймі команди обмінялися голами. На влучний «постріл» форварда київського «Арсенала» Артема Старгородського таїландці відповіли результативною атакою, яку завершив Вутичай Татонг. Основний час добігав свого кінця, коли «синьо-жовті» завдали фатального для господарів удару.

Півзахисник бурштинського «Енергетика» Андрій Запорожан відзначився на третій доданій хвилині!

Чергове побачення з Італією

У п’ятницю, 17 серпня, наші співвітчизники зустрінуться в фіналі зі збірною Італії, яка напередодні в компенсований час взяла гору над канадцями – 2:1. Нагадаємо, що в груповому раунді турніру Україна обіграла апеннінців с тими самими 2:1.

Україна – Таїланді – 2:1 (Старгородський, 20, Запорожан, 90+3 – Татонг, 22).

Україна: Іконніков, Гребинський, Башлай, Монахов, Запоражан, Проневич, Войнаровський, Старгородський, Гордя (Бочкур, 86), Худоб’як (Шевчук, 60, Гунченко, 90+3), Луценко.

Оцените этот материал:
Источник:
ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
C.O.fan (Odessa)
Ёж (Киев) 17.08.07 19:33 Не не так. Наши студенты самые футбольные студенты в мире!!!
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 19
C.O.fan (Odessa)
Ёж (Киев) 17.08.07 19:33 Не не так. Наши студенты самые футбольные студенты в мире!!!
Ответить
0
0
Siryy (Київ)
Легионер (Севастополь) 17.08.07 21:20 Пляжний футбол, футзал та паралімпійський футбол - це є різновиди футболу. В останній дисципліні Україна давно попереду всіх (чемпіони світу та паралімпійських ігор причому не один раз). В футзалі наші стабільно входять в четвірку найсильніших збірних Європи, а наші студенти були навіть вже чемпіонами світу. В пляжному футболі в 2005 році ми були 6-і в світі. Але це все різновиди футболу, а чемпіонами світу в класичному футболі наші ніколи не були. Це дійсно визначний успіх нашої молоді. Дивно тільки чому на даному сайті цей турнір було проігноровано...
Ответить
0
0
Siryy (Київ)
Легионер (Севастополь) 17.08.07 21:20 Яке пляжне чемпіонство? Це тобі наснилося? В 2005 році чемпіонами світу стала Франція (наші зайняли 6-те місце). http://www.fifa.com/tournaments/archive/tournament... В 2006 році - чемпіон Бразилія (наші не потрапили в фінальну частину). http://www.fifa.com/tournaments/archive/tournament...
Ответить
0
0
Легионер (Севастополь)
По пляжному чемпионами стали, по студенческому чемпионами стали. Владимирыч, давай теперь по большому станем!!!!!!!!!!
Ответить
0
0
Ёж (Киев)
Ну что ж турнир конечно не Бог весть какой, но в любом случае молодцы.Наши студенты самые студентистые студенты в мире...:))
Ответить
0
0
Siryy (Київ)
andres (Odessa) 17.08.07 08:30 Наша молодь реваншувалася за дорослих за ЧС’2006!!! МИ ЧЕМПІОНИ СВІТУ!!! Величезний респект нашій студентській збірній!!! Це справжній прорив!
Ответить
0
0
wet (vinnitsa)
chto use? :)))
Ответить
0
0
aleksander (Voronezh)
Ура!!!
Ответить
0
0
Siryy (Київ)
Фінал Італія - Україна 0:1 Україна - чемпіон світу!!! Ура!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ответить
0
0
Galkin (Donetsk)
ukraino,vpered!
Ответить
0
0
dsquared (Бурштин)
давай Андрюха Бурштин з тобою! Приїжджай бо ігра нейде без тебе
Ответить
0
0
scroodgemax (Kiew)
Да я весь день на Планету Спорт клацаю периодически. Когда не знаю (в смысле во сколько), знаю что сегодня.
Ответить
0
0
ihor7 (Тернопіль)
scroodgemax (Kiew) По ТТ-1 :) жарт. А о котрій це протистояння?
Ответить
0
0
scroodgemax (Kiew)
А где можно финал посмотреть кто-нибудь знает?
Ответить
0
0
ihor7 (Тернопіль)
Aenziferum (Kherson) Якщо не можемо перемогти у серйозних турнірах, то залишається хоча б потішитися третьорядними. Це напевно залишилося ще із совєтів. Збірна СРСР, як відомо, була т.зв. "чемпіоном світу по товариських зустрічах". А всяких юніорських і молодіжних чемпіонатів було виграно до грома. Та це не тільки наша проблема. Так що добре, що хоч там щось здобувають. Тож, щиро радію з успіху нашої студентської збірної. Тільки перемога!
Ответить
0
0
Фанат (Львів)
Можливо даремно "Карпати" не підписали Запорожана. Час покаже ...
Ответить
0
0
lexa29 (Nova Kahovka)
крепкий середняк до 1/4 финала на ЧМ не доходит
Ответить
0
0
Aenziferum (Kherson)
И почему всегда так: в каких-то левых видах футбола мы одни из фаворитов (студенты, пляжный, футзал), а в основном футболе - либо неудачники либо просто крепкие середняки и не более того ?
Ответить
0
0
andres (Odessa)
отомстите за ЧМ 2006
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус