Іллічівській "Бастіон" - чемпіон серед аматорів


У суботу, 29 вересня, в Іллічівську Одеської області завершився фінальний раунд чемпіонату України серед аматорських команд

Іллічівській "Бастіон" - чемпіон серед аматорів


У суботу, 29 вересня, в Іллічівську Одеської області завершився фінальний раунд чемпіонату України серед аматорських команд. За його підсумками, володарем золотих нагород став господар змагань − «Бастіон», який у вирішальному поєдинку виявився сильнішим за «Єдність-2» з міста Плиски − 4:0. У матчі за третє місце перемогу святкував ФК «Лужани», котрий з рахунком 3:2 здолав куп’янський «Локомотив».

Шість найкращих

Нагадаємо, що згідно з регламентом, у фінальному турнірі в Іллічівську взяли участь шість найкращих команд, які були розділені на дві групи по три колективи. За підсумками цього раунду у фінал вийшли переможці груп, а в матчі за третє місце зійшлися другі команди.

Справжня вистава

Першими на газон стадіону «Міжшкільний» вийшли «Локомотив» та «Лужани», які в двобої за «бронзу» чемпіонату подарували вболівальникам справжню футбольну виставу. Двічі «залізничники» виходили вперед й двічі їхні суперники зусиллями Сергія Янчика встановлювали паритет. За командою з Буковини залишилося й останнє слово в цій зустрічі. І знову його за 13 хвилин до фінального свистка «сказав» все той же Янчик, влучний удар якого приніс «Лужанам» бронзові нагороди.

Перемога «Бастіона»

У матчі за головний трофей все могло вирішитися ще в першому таймі. Вже на 16-й хвилині за другу жовту картку з поля був вилучений гравець «Єдності-2». Проте чисельною перевагою «Бастіон» зміг скористатися лише за хвилину до перерви завдяки пенальті, який чітко реалізував Віталій Рудой. Втім, після відпочинку господарів змагань було вже не стримати. Ще двічі воротаря гостей з Чернігівщини змусив капітулювати Рудой, а вже в компенсований час крапку в матчі поставив Іраклій Бурджанідзе, який вийшов на заміну.

Чемпіонат України серед аматорів-2007. Фінальний груповий раунд

Група А

25.09. «O.L.KAR» (Шаргород, Вінницька область) − «Бастіон» (Іллічівськ, Одеська область) − 0:3.

26.09. «Локомотив» (Куп’янськ, Харківська область) − «O.L.KAR» − 1:0.

27.09. «Бастіон» − «Локомотив» − 1:0.

Становище команд:

1. «Бастіон» − 6 очок

2. «Локомотив» − 3

3. «O.L.KAR» − 0

Група Б

25.09. «Єдність-2» (Плиски, Чернігівська область) − ФК «Лужани» (Чернівецька область) − 2:1.

26.09. «Авангард» (Сутиски, Вінницька область) − «Єдність-2» − 1:2.

27.09. ФК «Лужани» − «Авангард» − 2:1.

Становище команд:

1. «Єдність-2» − 6 очок

2. ФК «Лужани» − 3

3. «Авангард» − 0

29.09. Матч за 3-є місце. Стадіон «Міжшкільний». 11:00.

«Локомотив» − ФК «Лужани» − 2:3 (Стемаухов, 39, Загоруйко, 54 − Янчик, 41, 65, 77).

29.09. Фінал. Стадіон «Міжшкільний». 14:00.

«Бастіон» − «Єдність-2» − 4:0 (Рудой 44, з пенальті, 74, 77, Бурджанідзе, 90+1).

«Бастіон» − чемпіон України-2007 серед аматорських команд:

Воротарі: Олексій ЖУКОВ, Ігор ЧЕЧЕЛЬНИЦЬКИЙ.

Польові гравці: Ігор ПАВЛОВ, Віталій АРТЕМОВ, Олександр ВОЛЧКОВ, Євген ГОСТЄВ, Олег ГУМЕНЮК, Олександр АМБАРНИКОВ, Олександр КРАСНЯНСЬКИЙ, Віталій РУДОЙ, Микола ТАРАРОВ, Сергій ТИЩЕНКО, Іраклій БУРДЖАНІДЗЕ, Олег ПАНАСЮК, Валентин ІВАНОВ, Сергій ЗЕНКОВ, Роман БУЗИЛА, Максим МЕЛЬНИК.

Головний тренер: Олександр КРАСНЯНСЬКИЙ.

Оцените этот материал:
Источник:
ФФУ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Headshoter (Kiliya)
Завтра (16.08.09 в 16:00) в городе Килие,Одесская область,состоится очередной футбольный матч чемпионата килийского района между командами "Трудовое" и "Придунайка" в составе "Придунайка" будет играть игрок "Бастиона" => Виталий Рудой и его брат который играет в дубле "Черноморца"...ДОКАТИЛИСЬ!!!Кто-то может прокомментирова выше сказанное???
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 2
Headshoter (Kiliya)
Завтра (16.08.09 в 16:00) в городе Килие,Одесская область,состоится очередной футбольный матч чемпионата килийского района между командами "Трудовое" и "Придунайка" в составе "Придунайка" будет играть игрок "Бастиона" => Виталий Рудой и его брат который играет в дубле "Черноморца"...ДОКАТИЛИСЬ!!!Кто-то может прокомментирова выше сказанное???
Ответить
0
0
Друг Саи (Киев)
Видел я этот финал.... Команда Бастион реально 5-я команда финальной части соревнований... У Купянска игру в группе купили, а ОЛКАР сдавать не захотел - убили судьями ( в первом тайме две точки ). Финал с Едностью это был верх ценизма (даже не смотря на то что на матче присутствовал Дердо). Киевский судья Шамич, буз тени смущения на 15 минуте удаляет футболиста Едности, боковые зажигали свои флажки, не подпуская команду из Плисок и близко к штрафной Бастиона. А когда судья понял, что сами футболисты из Илличёвска забить не смогут назначил пенальти, который был мгко говоря оччень спорным. Во втором тайме Шамич продолжал грамотно тащить месную команду, и лишь когда у футболистов Едности сил практически не осталось (играть в десятером против 14-ти) и счёт ста 3-0, "рэфэри" успокоился.
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус