Українська презентація для ФІФА


Презентація відбулася у понеділок, 10 березня, в Цюріху, в рамках проведення засідання Технічного комітету ФІФА

Українська презентація для ФІФА


У понеділок, 10 березня, в Цюріху, в рамках проведення засідання Технічного комітету ФІФА, відбулася презентація: «Розвиток масового футболу в Україні».

Досвід України

На запрошення ФІФА, перед учасниками засідання виступив начальник Оргвідділу Федерації футболу України Євген Столітенко. До уваги президента міжнародної організації Зеппа Блаттера та членів Технічного комітету була представлена система освіти у дитячо-юнацькому футболі в Україні, та презентовано «П’ять зірок», які національна федерація отримала від УЄФА в рамках Хартії масового футболу.

Висока оцінка ФФУ

У підсумку, високу оцінку роботи ФФУ з розвитку масового футболу, яку дав Зепп Блаттер, підтримали і інші учасники засідання, особливо віце-президент УЄФА, президент Футбольної асоціації Норвегії Пер-Равн Омдаль, президент Російського футбольного союзу Віталій Мутко та куратор східноєвропейських країн у ФІФА Єва Паск’є. Члени Комітету зацікавилися досвідом України стосовно проведення уроків футболу в освітніх школах. Присутні прийняли резолюцію до Виконкому ФІФА щодо включення у всі освітні програми та проекти національних федерацій питання про шкільний футбол.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус