Бюро ПФЛ: дві команди знялися з першості другої ліги


25-го березня відбулося чергове засідання Бюро ПФЛ

Бюро ПФЛ: дві команди знялися з першості другої ліги


Бюро ПФЛ задовольнило клопотання СФК «Нафтовик» м. Долина щодо виключення клубу зі складу ПФЛ та зняття команди «Нафтовик» із першості команд другої ліги. Також Бюро задовольнило клопотання СК «Газовик» м. Харків щодо виключення клубу зі складу ПФЛ та зняття команди «Газовик-ХГВ» із першості команд другої ліги.

Бюро задовольнило клопотання маркетингового партнера ПФЛ України компанії «Медіа Спорт Промоушен» щодо перенесення часу початку матчу 24-го туру чемпіонату «Металіст» – «Дніпро», запланованого для телевізійної трансляції 06.04.2008 р., з 14:00 на 18:00.

Рішенням Бюро за порушення громадського порядку на стадіоні «Карпати» під час матчу 21-го туру «Біола Чемпіонату України з футболу» «Карпати» – «Динамо» львівський клуб оштрафований на 4000 у.о, а київський – на 1000 у.о.

За порушення громадського порядку на стадіоні «Чорноморець» під час матчу 21-го туру чемпіонату «Чорноморець» – «Закарпаття» одеський клуб оштрафований на 500 у.о.

За порушення громадського порядку на стадіоні «Чорноморець» під час матчу розіграшу 1/2 фіналу Кубка України «Чорноморець» – «Шахтар» одеський клуб оштрафований на 3000 у.о.

За порушення громадського порядку на стадіоні «Динамо» під час матчу розіграшу 1/2 фіналу Кубка України «Динамо» – «Металург» Донецьк київський клуб оштрафований на 500 у.о.

Футболіста Батісту («ФК Харків»), вилученого у матчі 22-го туру чемпіонату «Металург» Донецьк – «ФК Харків», відсторонено від участі у змаганнях на два матчі.

Оцените этот материал:
Источник:
ПФЛ
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти
Тигра (Крым)
Не знаю кто хозяин клубов. Но в государственном газо-нефтяном хозяйстве сейчас "наводят порядок", ... правильные люди..., то похоже все расходы не по профилю прекращаются. Моя версия...
Ответить
0
0
Вернуться к новостям
Комментарии 16
Тигра (Крым)
Не знаю кто хозяин клубов. Но в государственном газо-нефтяном хозяйстве сейчас "наводят порядок", ... правильные люди..., то похоже все расходы не по профилю прекращаются. Моя версия...
Ответить
0
0
pareprik (Симферополь)
2Bimer (Симферополь) За две желтые карточки человек один матч пропускает - регламент. Обсуждать по Фернандиньо нечего. А вот за пробег болельщика по полю нас должны были штрафануть. И Мистера за выход на поле можно было...
Ответить
0
0
Пиво (Львів)
У світлі створення прем"єр-ліги ПФЛ доживає останні дні. У зв"язку з цим пропоную "Карпатам", ДК та іншим оштрафованим просто забити болт на ці штрафи. Ну оштрафують ще раз, ну пеню прикрутять, ну пальчиком помахають, все. Що вони всі команди дискваліфікують? Ні. А на нет і суда нет. Нєх бабки віддавати. Краще за них пиво по демпінгу на стадіонах реалізовувати і таким чином збільшити відвідуванисть.
Ответить
0
0
Олег Днепр (Днепропетровск)
СФК «Нафтовик» м. Долина, СК «Газовик» м. Харків - странновато получилось. Вроде бы газ, нефть дорожает, а команды снимаются с соревнований. :)
Ответить
0
0
санько (ривне)
хто снялся?
Ответить
0
0
ilchik (Кривой Рог)
9.000 $ прикольно Бюро ПФЛ посидели :))
Ответить
0
0
Bimer (Симферополь)
DnDn (Dn) Именно про Фернана... Получается так, что нам перед ним еще и извиниться придется
Ответить
0
0
Demian (Лас-Вегас)
Цікаво, як використовуються кошти, що отримані від штрафів і чи є в компетенції ПФЛ трактувати порушення правопорядку.
Ответить
0
0
deymon (Харьков)
Местные новости передали что после игры ФК"Харьков"-Динамо стадион "Металлист" Закроют до мая,вопрос а где будет играть МЕТАЛЛ с Днiпром и фк"харьков"
Ответить
0
0
DnDn (Dn)
an of Fc Kharkov (Харьков) 25.03.08 19:19 Это он про Фернана, а не про Батисту
Ответить
0
0
Fan of Fc Kharkov (Харьков)
Bimer (Симферополь) Парень , какая отмашка от судьи? ты че ? Ты матч видел? Батиста боролся за матч с игроком металлурга . естественно когда борешься за мяч , руки на месте не прибиты . по инерции рука попала в лицо игрока мд . удаление считаю справедливое из - за самого факта попадания в лицо ( НО БАТИСТА ЭТО СДЕЛАЛ НЕУМЫШЛЕННО) И дисквалификацию в два матча я понять не могу (
Ответить
0
0
karpatyfan (Львів)
Bimer (Симферополь) 25.03.08 16:56 Залишили розгляд цього питання на наступний раз - щоб було з чого гроші взяти. Бо і так непогано зрубали :)
Ответить
0
0
AxelkKomp (Полтава)
2 Pel14 (Полтава): Думаю, що через проблеми з фінансуванням. У наших "босів" одна задача - загарбати побільше бабосів, а якщо прибутку немає то навіщо вкладати гроші. На жаль, в Україні футбол це не спорт, а метод відмивання грошей.
Ответить
0
0
Bimer (Симферополь)
Всё чудесатее и чудесатее... "Футболіста Батісту («ФК Харків»), вилученого у матчі 22-го туру чемпіонату «Металург» Донецьк – «ФК Харків», відсторонено від участі у змаганнях на два матчі." А про Фернандиньо - ни слова. Моё мнение такое: Если был факт отмашки от судьи - наказание должно быть более строгим, чем просто красная карточка в матче. Иначе удаление, получается, было левое... Двойные стандарты в действии или я чего-то не так понимаю?
Ответить
0
0
karpatyfan (Львів)
Цікаво, а що ж таке було у Львові що збили аж 4 тищі і ще 1 тищу з киян? Це за перегукування "Слава Україні - Героям Слава" ? А в передостанньому абзаці недочитався, і думав що МетаДон штрафанули за їхніх вболівальнків :)
Ответить
0
0
Pel14 (Полтава)
Интересно почему они снялись.
Ответить
0
0

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус